Jalkapallon naisten MM-kisat ovat hyvää vauhtia käynnissä ja kannattajien onneksi turnausta ollaankin hehkutettu kenties kaikkien aikojen tasokkaimmaksi. Tämän kunniaksi Expekt järjestää uuden haasteskaban, jossa voitetaan rutkasti ilmaisvetoja!

Ranskassa on jälleen kerran suurta jalkapallon juhlaa, kun 24 kovinta naisten joukkuetta ympäri maailmaa ottavat toisistaan mittaa. Hallitseva ja puolustava mestari Yhdysvallat lunasti edellisissä karkeloissa Kanadassa paikkansa maailman parhaana naisten jalkapallojoukkueena jälleen kerran, eikä suotta. USA:n naisten jalkapallomaajoukkue on toistaiseksi historian menestynein naisten ryhmä kolmella maailmanmestaruudella. 

Suurimpia haastajia sijoitusten mukaan ovat tutut nimet Saksa ja Englanti, mutta kenties tänä vuonna osallistujien joukosta nousee muutama yllättäjä. 

Expekt on täysillä mukana MM-huumassa ja tämän kunniaksi he jakavat uuteen kampanjaan osallistuville käteviä palkintoja ilmaisvetojen muodossa. Kampanja on käynnissä koko turnauksen ajan ja pelaajien tehtävinä on suorittaa viisi haastetta, jonka jälkeen tiedossa on palkintoja. 

Näin osallistut Expektin MM-kampanjaan

 • Kirjaudu Expekt-tilille/Luo Expektille tili ja paina osallistu-nappulaa kampanjasivuilla
 • Lyö vetoa naisten MM-kisoista ja suorita seuraavat haasteet saadaksesi palkinnot: 
  1. Voita 2 live-vetoa = 2€-ilmaisveto
  2. Voita maalintekijäveto = 2€-ilmaisveto
  3. Voita yhdistelmäveto (väh. kolme kohdetta) = 5€-ilmaisveto 
  4. Voita tulosveto = 5€-ilmaisveto
  5. Voita 10 vetoa MM 2019-turnauksessa = 25€-ilmaisveto
 • Minimikerroin vedoille on 1.50 ja pienin sallittu panos on 5 euroa

PAINA TÄSTÄ EXPEKTILLE


Expektin tervetuliaistarjous uusille pelaajille


Kyseinen pelisivusto ei välttämättä ole kaikista tunnetuin suurimpien nimien joukossa, mutta Expekt sopii silti kaikille tavallisille ja ahkerille betsaajille vallan mainiosti. Valikoimasta löytyy rutkasti erilaisia urheilulajeja ja nettikasinon puolelta löytyy myös todella paljon pelattavaa. 

Expektin uudet asiakkaat ovat oikeutettuja tervetuliaistarjoukseen, jossa säätäminen on laitettu minimiin. Uuden pelaajan täytyy vain suorittaa ensimmäinen talletus, niin tilille kolahtaa 100% bonus 10 euroon asti. Bonus lisätään pelaajan tilille välittömästi sen jälkeen, kun talletus on tehty. 

Liity Expektin uudeksi asiakkaaksi alla olevan linkin kautta jo tänään!

LUNASTA EXPEKTIN ENSITALLETUSBONUS NYT!