Mikäli Suomen Esports ympäristö on seurannassa, HAVU on varmasti todella tuttu nimi. HAVU Gaming organisaatio itsessään perustettiin vuonna 2017 huhtikuussa ja ensimmäisenä he kiinnittivät mukaansa CS:GO-tiimin päämääränä ottaa haltuunsa Suomen parhaimman joukkueen sijan.

HAVU on tällä hetkellä HLTV:n maailman sijoituksen mukaan 57. sijalla , mutta he taistelevat Suomen kärjessä selvästi. Vuoden 2018 melkein kaikki Suomen sisäiset isot merkittävät turnausvoitot menivätkin myös heille. HAVU on kuitenkin samalla todella tuttu nimi maailmanlaajuisesti ja ottivat voiton IeSF World Championshipistä Taiwanissa viime vuoden lopussa. 

HAVUn nykyinen kokoonpano:

- Lasse "ZOREE" Uronen

ZOREE on pelannut jo pitempään Suomen kärkitiimeissä ennen HAVUa. Kokemusta häneltä löytyy esimerkiksi iGamesta ja SuperJymystä sekä nykyisestä SJ Gamingistä, josta hän siirtyi pelaamaan HAVUn riveihin. Pelaajana Lasse on pidempään ollut AWP- pelaaja ja sen myös huomaa hänen käsittelytaidoista ja tulivoimasta, jota hän tuo tiimiin. 

- Olli "sLowi" Pitkänen

Yksi tunnetuimmista suomalaisista CS:GO:n pelaajista on Olli, joka on pelannut useammassa kovemman tason tiimissä Suomessa. Historiaa sLowilta löytyy muun muassa SJK Esportsista, Skitlitestä ja iGamesta, josta siirtyi nykyiseen tiimiinsä. Ollilta löytyy todella taidokasta pelaamista niin AWP:lla kuin riflellä ja siihen lisättynä agressiivisempi pelaaminen tuo HAVUn rivistöön vahvoja puolia.

- Eetu "sAw" Saha

Eetu on rooliltaan pelinsisäinen johtaja ja tästä häneltä löytyy kokemusta jo pitkältä ajalta. Vuonna 2018 sAw siirtyi iGamesta HAVUun, jossa hän oli pelannut jo pidempään aikaan. Eetu siirtyi myös alkuvuodesta 2019 pelaajan roolista valmentajaksi, kun HAVU teki muutoksia kokoonpanoonsa. Kuitenkin muutama kuukausi myöhemmin tiimi ei edennyt odotetusti ja sAw palasi takaisin pelaajan rooliin.

- Aaro "hoody" Peltokangas

Nyyrikistä HAVUun alkuvuonna siirtynyt nuori kaveri oli ehkä hieman tuntematon maailmanlaajuisesti, mutta Suomessa hän on jo tuttu nimi. Ennen HAVUa hoody oli käynyt pelaamassa useammassa turnauksessa Nyyrikin paidoissa ja sijoituksia tuli esimerkiksi jaetulle 5-8 sijoille Copenhagen Games 2018 B- turnauksesta ja neljäs sija NeSA 2018- tapahtumasta.

- Samuli "twixie" Herrala

HAVUn kaikista nuorin pelaaja on Samuli, jolta ei kokemusta tai taitoa kuitenkaan puutu pelikentiltä. Twixie on aikaisemmin nähty pelaavan Conquerin ja SuperJymyn riveissä jo ennen HAVUun liittymistä. Twixie sijoittui muun muassa toiseksi FEL:in viidennen kauden finaalissa pelatessaan nykyistä organisaatioonsa vastaan ja myös ottaen 3-4 sijat Grail Quest Pro- turnauksessa vuonna 2018.

Kyseisessä HAVUn kokoonpanossa on todella paljon potentiaalia ja taitoa pärjätä vieläkin isommallakin tasolla maailmanlaajuisesti.

HAVUn ESEA MDL -liigan matseja pääsee helposti seuraamaan myös WeCastFin:in twitch kanavalta.