Dortmund on kenties Euroopan vahvin kotijoukkue – miten Arsenal selviää Westfalenin huutomyrskyssä?

BVB Dortmund – Arsenal Keskiviikko 6.11.2013 kello 21:45Westfalenstadion – Dortmund, SaksaMTV3 Max Sport 1

Joukkueet kohtasivat kaksi viikkoa sitten, jolloin Dortmund haki todella tärkeän 1-2 vierasvoiton Lontoosta. Tykkimiehille tappio oli karvas, sillä Pohjois-Lontoolaisten jatkopaikkahaaveet kokevat tänään kovan kolauksen, jos Arsenal häviää Dortmundille. Arsenalilla on ollut kovat härkäviikot menossa, kun Dortmund ottelun jälkeen joukkue on kohdannut Crystal Palacen, Chelsean sekä Liverpoolin ja tämän iltaisen kamppailun jälkeen tulee vierasottelu Manchester Unitedia vastaan. Dortmundilla on ollut helpompaa, kun joukkue on välissä napannut 6-1 voiton Stuttgartista sekä 3-1 Schalkesta.

Arsenalin otteluruuhkasta selviytymistä ei helpota kärkimiesten poissaolot: Theo Walcottin paluun ajankohdasta ei ole tietoa. Dortmundilla on myös ongelmia, sillä pitkäaikaistoipilaat Lukasz Piszczek sekä Ilkay Gündogan saavat luultavammin katsomon puolelle seurakseen todella tärkeän puolustajan, Mats Hummelsin.

Vaikka Dortmund voitti Lontoossa, ei ottelun kuva ollut kovinkaan vierasvoittoinen – päinvastoin, Arsenal laittoi hyvin kampoihin ja ajoittain jopa hallitsi tapahtumia. Silti Dortmund on aivan eri kaliperin joukkue mitä lontoolaiset: Euroopan kentillä jo rutinoituneet keltamustat rynnivät hirmuisella vauhdilla päälle.

Dortmund nauttii kotistadionillaan kovaa kotietua ja lähtevät paremman materiaalin puolesta selvänä suosikkina kamppailuun. Molempien aktiivisen pelitavan vuoksi ottelusta voi odottaa runsasmaalista. Vaikka isäntien kertoimet on poljettu lähes pohjiin, pidän kotivoittoa niin osuvana, että Dortmund 1,70 Sportingbet/ Nordicbet saa pelin.

Pelimuoto:

Dortmund

X

Arsenal

1X2

1,70 Sportingbet/ Nordicbet

4,33 bet365

5,25 bet365

Dortmund -1

2,75 Nordicbet

4,00 Betsson/WilliamHill

2,25 William Hill/ bet365

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,55 Nordicbet/ Betsson

 

Alle: 2,55 WilliamHill