Vanhalla Rouvalla alkaa olla melkoinen pistetarve, eikä vastus ole tänä iltana helpoimmasta päästä!

Juventus F.C. – Real MadridTiistai 5.11.2013 kello 21:45Juventus Stadium – Torino, ItaliaYLE TV2

Juventus lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Seria A:ssa kolmantena majaileva Vanha Rouva on ollut vakuuttava kotimaan kamaralla. Kuitenkaan Mestarien liigassa meno ei ole ollut sinne päinkään. Kun puolet alkulohkon kamppailuista on pelattu, on torinolaisilla kasassa tappio ja kaksi tasapeliä. Edelliskierroksella Juve joutui kaatumaan Realin vieraana 2-1. Los Blancos on ollut vakuuttava Mestarien liigassa: madridilaisilla on kasassaan kolme voittoa maalierolla 12-2.

Isänniltä puuttuu ottelusta puolusta Giorgia Chiellini pelikiellon vuoksi. Menetys on valtava, sillä juuri luottopuolustajaa torinolaisjoukkue olisi tarvinnut Realin tähtisikermää vastaan. Myös Mirko Vucinicin ja Stephan Lichtsteinerin pelaaminen illan ottelussa on epävarmaa. Real sen sijaan pääsee mukaan parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Juventuksen puolustus on todella haparoinut Mestarien liigan kamppailuissa. Ikääntyneen ryhmän elävä legenda, Gianluigi Buffon saa tänäänkin venyä parhaimpaansa mikäli Juve mielii pitää Realin valtavan hyökkäysarsenaalin ilman osumia. Kotijoukkueen hyökkäyksestä löytyy taitoa, muuan Andrea Pirlo etunenässä, mutta jos ottelusta maalintekokilpailu tulee, voittaa Real. Vanhan Rouvan toivo lepää ennen kaikkea tiukassa puolustuspelissä, joka ei ole vielä täysin tällä kaudella toiminut.

Real luottaa varmasti vieraissakin aktiiviseen hyökkäyspeliinsä, joka on kylvänyt tuhoa koko syksyn Euroopassa. Madridilaisilta löytyy laittaa vaihtopenkillekin aivan Euroopan huipputason joukkueen verran puhdasta taitoa.

Vaikka Juven kotietu tasaa lähtökohtia, pidän Realin materiaalia niin ylivoimaisena, että vieraissakin joukkue on niukka suosikki. Kansainvälinen kerrointarjonta puoltaa Juventusta, joten nyt on loistava paikka iskeä Realin voitto kiinni 2,80 Betsson/ WilliamHill/ Sportingbet! Kolmen voiton jälkeen Los Blancosille saattaa kuitenkin kelvata tasapelikin Juventus Stadiumilta, joten varmistelijat pelaavat tasoituskohteen Real +1 1,58 Betsson.

Pelimuoto:

Juventus

X

Real Madrid

1X2

2,50 bet365/ William Hill

3,60 Betsson/Betsafe/ Sportingbet

2,80 Betsson/ WilliamHill/ Sportingbet

Juventus +1

4,50 Nordicbet

4,40 Betsson/Betsafe

1,58Betsson

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,65 bet365

 

Alle: 2,34Betsson