Pystyvätkö sinivalkoiset yllätykseen kotiareenallaan?

Real Sociedad – Manchester UnitedTiistai 5.11.2013 kello 21:45Anoeta Stadium – San Sebastian, EspanjaMtv3 Max Sport 1

Molemmat joukkueet ovat pikkuhiljaa pääsemässä voitokkaaseen vauhtiin omissa pääsarjoissaan, mutta Sociedadin meno Mestarien liigassa ei ole vakuuttanut. Koossa on kolmen ottelun jälkeen kolme tappiota. United on pelannut Valioliigassa viisi tappiotonta ottelua putkeen ja Mestarien liigassa joukkue on kokonaan vailla tappioita. Kahden voiton ja yhden tasapelin turvin manchesterilaiset johtavat Lohko A:ta.

Kotijoukkue pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas ManU:n pelaajisto kärsii pikkuvaivoista: Robin Van Persie saattaa hyvin levätä ottelun, kuten myös Michael Carrick, Rafael ja Johnny Evans.

Kotijoukkueen pelityyli perustuu puolustamiseen, josta lähdetään nopeasti teräviin vastahyökkäyksiin. Sociedadista löytyy paljon henkilökohtaista taitoa hyökkäyspäästä ja viime aikojen onnistumiset ovat varmasti kasvattaneet itseluottamusta. United pyrkii luultavammin hallitsemaan kenttätapahtumia vieraissakin. Joukkueen puolustuspää on kuitenkin ollut yllättävän haavoittuvainen koko kauden ja varsinkin keskikentällä joukkueella on ongelmia, jotka konkretisoituu vastustajan saamiin vastahyökkäyksiin – juuri siihen mihin Sociedad pelitavallaan pyrkii.

ManU on materiaaliltaan selvästi vahvempi ja vieraissakin niukka suosikki. Joukkueelle kuitenkin kelvannee tasapelikin vieraskentältä ja Sociedadin kotietu tasoittaa lähtökohtia. Espanjalaiset ovat vaarallisempi joukkue, mitä esitykset Mestarien liigassa antavat ymmärtää. Kansainvälinen kerrointarjonta on suunnilleen omien arvioiden tasolla, mutta bet365 tarjous vierasmenestyksistä menee niukasti ylikertoimen puolelle ja hurjimmat voivat kokeilla yllätystä: suora kotivoitto 3,20 bet365.

Pelimuoto:

Sociedad

X

United

1X2

3,20 bet365

3,40 Sportingbet/ Expekt

2,40 William Hill

Sociedad +1

1,62 bet365

4,05 Nordicbet

4,65 Betsson/Betsafe

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 2,05 Betsson

 

Alle: 1,83 ComeOn