Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä alkavat UFC:n mestaruusottelut ja silloin käydäänkin peräti 6 erilaista ottelua. Suomen oma taistelija Teemu Packalen ottelee vasta viikon päästä, mutta ensimmäiset ottelut ovat silti katsomisen arvoisia, sillä nyt otetaan kirjaimellisesti miehestä mittaa. Mukana ensi viikonloppuna ovat mm. James Krause, John Lineker, Derek Brunson ja Roan Carneiro.

Pohjoismainen vedonlyöntisivusto Betsson on varannut kertoimet jokaiseen matsiin, tarkista siis lisätiedot alta ja muista lunastaa myös Betssonin bonus vedonlyöntiin!

 

UFC -mestaruusottelut 2016

Tietämättömille tiedoksi, että UFC tulee sanoista Ultimate Fighting Championship. Kyseessä on vapaaotteluyhdistys, joka on järjestänyt otteluita jo vuodesta 1993 lähtien ja tätä nykyä yhdistys on yksi maailman tunnetuimmista. UFC toiminta keskittyy lähinnä Yhdysvaltoihin, mutta ottelijoita tulee ympäri maailmaa, mukana on nähty mm. suomalaiset tappelijat Tony Halme sekä Anton Kuivanen.

UFT-vapaaotteluissa sallittuja keinoja ovat ne, joita ei ole erikseen kielletty. Kiellettyjen keinojen lista on kuitenkin pitkä, ja otteluvirheitä ovat esimerkiksi, pureminen, silmien vahingoittaminen, sormilukot, hiuksista vetäminen, selkärankaan lyöminen, sylkeminen tai sormien työntäminen mihinkään vastustajan osaan. Listasta huolimatta UFC-ottelut ovat lähes poikkeuksetta hyvin viihdyttäviä. 22. helmikuuta käydään 6 eri UFC-ottelua, alla tarkempi aikataulu. Kaikki ajat ovat Suomen aikaa.

Ottelu 1: Klo 04.00 - James Krause vs Shane Campbell

Ottelu 2: Klo 04.25 - Brandon Thatch vs Siyar Bahadurzada

Ottelu 3: Klo 04.50 - Dennis Bermudez vs Tatsuya Kawajiri

Ottelu 4: Klo 05.15 - Cody Garbrandt vs John Lineker

Ottelu 5: Klo 05.45 - Derek Brunson vs Roan Carneiro

Ottelu 6: Klo 06.15 - Donald Cerrone vs Alex Oliveira

Jos ei töihin ole kiire maanantaiaamuna, niin livetulokset löytyvät Betssonin sivuilta, kuten myös parhaat veikkauskertoimet!

 

Betsson Vedonlyöntikertoimet ja Bonus

Betssonin Vedonlyönnin puolella voi veikata ottelun voittajaa tai erien määrää. Korkeimmat kertoimet otteluissa ovat Bahadurzadalla sekä Kawajirillä. Ei kannata kuitenkaan sokeasti uskoa Betssonin arvauksia voittajiksi, sillä nämä kaksi osaavat yllättää. Brunson vs Carneiro on varmastikin odotetuin ottelu, ja Brunsonista povataan voittajaa. Nähtäväksi kuitenkin jää, osuuko Betssonin veikkaus oikeaan, sillä Brunson on viime otteluissa voittanut ja hävinnyt suurin piirtein yhtä monta kertaa.

Voit käyttää Betssonin Uusien Pelaajien veikkausbonuksen myös tähän matsiin! Sivusto antaa veikkausrahaa jopa 100 euron verran, eli siirry Betssonille ja ota hyöty irti tarjouksesta.