Vedonlyöntiyhtiö Betsafe* makselee jo onnekkaille vetonsa asettaneille voittoja.

Huuhkajat antoivat kannattajilleen koko rahan edestä Kreikkaa vastaan Ratina Stadionilla, Tampereelle. Suomen maajoukkue kukisti vieraat tyyliikkäästi lukemin 2-0 ja upea tarina Kansojen Liigassa sai jatkoa. 

Ottelu alkoi kuitenkin äärimmäisen synkissä merkeissä. Suomen maalitykki ja paras hyökkääjä Teemu Pukki loukkasi takareitensä jo 12 minuutin jälkeen ja joutui jättämään pelin kyyneleet silmissä. 

Huuhkajat eivät kuitenkaan lannistuneet tähtipelaajan menettämisestä. Toisella puoliajalla Suomi siirtyi 1-0 johtoon Pyry Soirin maalilla ja Glen Kamara viimeisteli lukemiksi 2-0 Robin Lodin huikeasta esityöstä. 

Suomi on nyt pelannut neljä ottelua maalierolla 5-0 ja pisteitä joukkue on kerännyt 12. Lohkovoitto on enää yhden pisteen päässä. 

Monet onnekkaat ovat asettaneet vetoja jo ennen huikeita suorituksia Huuhkajien lohkovoitolle. Betsafe* onkin tehnyt sangen erikoisen, mutta tyylikkään päätöksen ja maksaa kaikille Suomen lohkovoittoa veikkanneille asiakkaille voitot jo nyt. Lohkovoitto on kirjaimellisesti jo kosketeltavissa ja vieraspelejä on vielä kaksi jäljellä. Voitot maksetaan kävi sitten kahdessa viimeisessä pelissä mitä tahansa. 

- Tässä kohdassa on aika nostaa kädet pystyyn ja myöntää tosiasiat. Kertoimien puolesta arvioimme ennen lohkon alkua, että Suomi jäisi lohkon lopputuloksissa selkeästi Kreikan ja myös Unkarin taakse. Mutta tällaisessa asiassa on toki ilo olla väärässä, toteaa Head of Marketing Jussi Nurmi

Huuhkajien tulevaisuus on vähintäänkin valoisa, sillä lohkovoitto tietäisi Suomelle paikkaa Kansojen Liigan C-divisioonan pudotuspeleissä, jotka pelataan keväällä 2020. Kyseisissä pudotuspeleissä Suomi kohtaisi C-divisioonan muut kärkimaat, jotka tällä hetkellä olisivat Israel, Bulgaria ja Serbia. Tilanteet ovat kuitenkin muissa lohkoissa vielä pahasti kesken, joten lopulliset vastustajat selviävät ajan kuluessa. Edellä mainituista maista Bulgaria on ainoastaan voittanut kaikki kolme otteluansa Kansojen Liigassa. 

Suomen lopullinen paikka vuoden 2020 EM-arvokisoihin Kansojen Liigan kautta varmistuisi etenemällä jatkoon C-liigan pudotuspeleistä. 

Mainittakoon vielä, että Suomen lohkovoitto on siis enää pisteen päässä ja lohkovoitto voi esimerkiksi varmistua jopa 0-1 tappiolla seuraavassa pelissä Kreikkaa vastaan 15. marraskuuta Spyros Louis -stadionilla. Kreikan jälkeen Huuhkajilla on jäljellä vielä yksi viimeinen vieraspeli jäljellä Unkarin Budapestissä, joka pelataan niin ikään myös marraskuussa.