Unibet hemmottelee asiakkaitaan ja on jakamassa kaikkien kampanjaan osallistuvien kesken Patrik Laineen aidon pelipaidan nimikirjoituksella. 

Joskus päättäjät yksinkertaisesti vain tietävät mistä langoista vetää. Tällä viikolla Unibet suoraan sanottuna yltyy jo urotekoihin, sillä tunnettu vedonvälittäjä haluaa päästä eroon yhdestä ylimääräisestä Patrik Laineen pelipaidasta, jossa komeilee kaiken kukkuraksi maalitykin nimikirjoitus. Tällaista harvinaista palkintoa ei joka päivä ole jaossa, joten suosittelemme kaikkien halukkaiden ottavan osaa välittömästi. 

Muistimmeko jo mainita, että osallistuminen ei vaadi itseasiassa laisinkaan ylimääräisiä toimenpiteitä, jos on valmiiksi Unibetin asiakas? Kampanjaan voi ottaa osaa täysin ilmaiseksi klikkaamalla vain osallistu-painiketta kampanjan virallisilla sivuilla. Helppoa kuin hattutemppu! 

Toimi näin!

  • Tee tili Unibetille tai kirjaudu sisään nykyiselle tilillesi
  • Mene kampanjasivulle ja paina keltaista osallistu-painiketta
  • Sormet ristiin ja olkoon arpaonni suosiollinen
  • Osallistuminen on auki 16.2.2020 saakka ja itse arvonta suoritetaan 17.2.2020

Osallistu kampanjaan tästä!


Kausi 2019-2020 - missä mennään, Patrik Laine?

Suomalaisen jääkiekkoilun lahjakkain maalintekijä sitten Teemu Selänteen on nauttinut tasaisemmasta kyydistä tällä kaudella. Ei kriisejä, ei draamaa ja ilmeisemmin spekulaatiot Laineen vapaa-ajan vietoista on myös pitkälti loppunut. Edellinen kausi piti sisällään valitettavan paljon kaikkea, niin hyvässä kuin pahassa. 

Laine teki historiaa älyttömällä maaliputkellaan marraskuussa 2018, jolloin tamperelainen rekisteröi tililleen 18 maalia yhdessä kuukaudessa. Samaan syssyyn mahtui median täytteinen reissu Suomeen NHL:n otteluiden merkeissä. Otsikoissa mässäiltiin mahdollisella 70-maalin kaudella ja kaikki näytti olevan hunajaa. Loppukausi eteni kuitenki synkemmissä merkeissä ja sekaan mahtui 15 ottelua kestänyt maaliton putki sekä rutkasti pohtimista Laineen tulevaisuuden kirkkaudesta jääkiekkoilijana. 

Palataan nykyhetkeen ja kauteen 19-20. Laine (24+29=54) on Winnipeg Jetsin sisäisen pistepörssin sijalla kolme ja maaleissa joukkueensa toinen. Hänen pelistä paistaa monipuolisuus, mutta maalivainu on myös luonnollisesti tallella. Joukkue on vahvasti mukana taistossa pudotuspelipaikasta, vaikka satavarmaa pääsy ei toistaiseksi ole. 

Laineen henkilökohtaisten tilastojen valossa voidaan odottaa jälleen kerran 30 maalin rajan rikkoutumista ja näin koko NHL-uran kestänyt trendi pysyisi aktiivisena. Suomalainen ei ole toistaiseksi koskaan merkkauttanut alle 30 maalin kautta taalaliigassa. Henkilökohtaiset tilastot kulkevat aina käsi kädessä maalitykkien kanssa, mutta Laineen kohdalla tällä hetkellä fokus on eittämättä sataprosenttisesti taistelusta pudotuspelipaikasta. 

Unibet - tekijä, jonka tunnistaa nimestä

Unibetin tasoinen ja kokoinen lafka ei liiemmin esittelyitä kaipaa, varsinkaan urheilun puolella. Erittäin pitkään alalla mainetta ja nimeä niittänyt ruotsalainen tekijä on nävyä nimi kauttaaltaan eurooppalaisessa urheilussa, eritoten tietenkin juuri vedonlyönnissä. 

Jos kyseinen firma on vielä syystä tai toisesta sinulle tuntematon, niin tässä oiva mahdollisuus ottaa Unibet testiin. Kaikille uusille asiakkaille on tarjolla kätevä ensitalletusbonus, jonka avulla saa hieman ylimääräistä kahisevaa ensimmäisii betseihin. 

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 100% bonuksen 100€ euroon asti. 

LIITY UNIBETILLE TÄSTÄ