" " " "" "

Valioliiga-kierros 4.-5.12. - Ennakko ja pelivinkit

 

Valioliiga 2018-19,
15. kierros:

Bournemouth - Huddersfield
Brighton - Crystal Palace
West Ham - Cardiff
Watford - Man City
Burnley - Liverpool
Fulham - Leicester
Wolverhampton - Chelsea
Everton - Newcastle
Man United - Arsenal
Tottenham - Southampton

Joka viikko Valioliiga-asiantuntija
Thomas Schyth takoo tiskiin oman
ennakkopakettinsa tulevasta
Valioliiga-kierroksesta, jossa pyritään
löytämään arvokkaita pelitärppejä
kierroksen jokaiseen otteluun.

Tärppien osumatarkkuus
14. kierroksen jälkeen:

Osumat: 76 / 155
Tuottosaldo: -2,695
Palautusprosentti: 98%

Kauden 15. Valioliiga-kierros pyöräytetään käyntiin nopeaan tahtiin jo heti tiistaina, ja kierroksen loput ottelut käydäänkin jo heti seuraavana päivinä. Pelitahti onkin siis erittäin nopea, sillä edellinen kieppi paketoitiin kasaan vasta sunnuntaina. Myös vedonlyöntivihjeiden ja tärppien kokoaminen täytyy siis hoitaa normaalia nopeammin.

Tuolta kierrokselta tärppien osumatarkkuus parani jälleen, mutta vieläkin kohtaloksi jäi jäädä hivenen miinusmerkkisille lukemille. Nyt tähtäimessä onkin nopea parannus kuluvan viikon osalta, sillä tiistain ja keskiviikon matsien jälkeen Valioliiga-herkkua on luvassa myös viikonloppuna 16. kierroksen muodossa. Pelattavaa siis riittää! Lähdetään siis katsomaan, millainen kattauksen 15. kierros meille tällä kertaa oikein tarjoaa.

Uudet vedonlyöntibonukset -alasivullemme on muuten lisätty vastikään parit uudet bonarit, joita voi käyttää mukavasti muun muassa näiden valioliiga-matsien betsaamiseen!

Bournemouth - Huddersfield

Ottelu pelataan: 4.12. klo 21:45
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Molemmat osapuolet lähtevät tähän kamppailuun tappiot niskoissaan. Bournemouthin osalta tuo edellinen tappio oli toki odotettavissa, sillä se kohtasi viikonloppuna sarjakärki Manchester City, joka vei kamppailun nimiinsä kotiviheriöillään selvästi 3-1. Huddersfield oli taasen epäonnisempi Brightonia vastan, sillä se siirtyi ottelussa heti ensiminuuteilla johtoon, ja kaikki näyttikin hyvältä - aina 32. minuutille saakka.

Tuolloin Huddersfieldin Steve Mounié ajettiin kentältä suihkuun suoran punaisen kortin säestämänä, ja urakka hankaloitui selvästi. Lopulta Brighton onnistuikin kampeamaan itsensä miesylivoimalla ensin tasoihin, ja toisella puoliajalla vielä voittoon saakka.

Mounié on siis Huddersfieldiltä ottelussa sivussa tuon punaisen kortin vuoksi, mutta tämä ei ole mikään jättimäinen menetys sille, sillä joukkue pystyy heittämään kärkeen myös Laurent Depoitren. Huonompi homma Huddersfieldin kannalta olikin se, että samaisessa ottelussa sivuun jäi myös pelintekijä Alex Pritchard, joka vaihdettiin Brighton-matsissa kentältä 49. peliminuutilla. Hänen pelaaminen ja pelikunto yleensäkin on tällä hetkellä kysymysmerkki.

Bournemouth pääsee lähtemään tähän kamppailuun taasen huomattavasti valoisammista lähtökohdista, sillä valveilla näyttäisi olevan hyvin pitkälti paras mahdollinen kokoonpano. Adam Smithin lisäksi myös Jefferson Lerma palaa joukkueen kokoonpanoon huilittuaan yhden ottelun täyttyneen varoitustilin vuoksi.

VIHJE: Bournemouth - Huddersfield: Bournemouth -0,75 - kerroin 1.90 [Bethard]

Bournemouthin pelaaminen on näyttänyt tällä kaudella varsin vahvalta, eikä edellisen ottelun tappio jättisuosikki Citylle tätä vaakaa pahemmin heilauta. Huddersfieldin vierasottelut ovat taasen jättäneet isostikin parantamisen varaa, ja nyt näyttää vieläpä siltä, että keskikentän tärkeä lenkki Prichard on tästä kamppailusta sivussa.

Näin ollen Huddersfieldin hyökkäyspeli voikin olla ongelmissa vahvemman Bournemouthin kanssa, etenkin kun kotijoukkue pääsee lähtemään otteluun ykköskokoonpanollaan. Näin ollen nopea ottelutahti palveleekin tässä tapauksessa huomattavasti enemmän juuri Bournemouthia.

Brighton - Crystal Palace

Ottelu pelataan: 4.12. klo 21:45
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Kuten jo yllä tuli kerrottua, oli Brighton varsin onnekas edellisessä kamppailussaan Huddersfieldin vieraana. Pisteet kuitenkin kelpasivat varmasti Brightonille, sillä tyylipisteitähän ei tässä lajissa jaeta - vain pinnat lasketaan. Crystal Palace taasen pelasi viikonloppuna hyvinkin vahvan ottelun kotonaan Burnleyta vastaan voittaen kamppailun 2-0. Vieraille ei annettukaan tässä matsissa pahemmin mahdollisuuksia, sillä Burnley ei saanut kamppailussa maalia kohti yhden yhtä laukausta.

Nyt kyseessä onkin erittäin tärkeä ottelu, sillä molemmat joukkueet haluavat tottakai hakeutua mahdollisimman kauas putoamisviivasta. Ja kun ne suuremmat rahaseurat ovat harvemmin ylläjuuri nämä ottelut ovat ne, joista pisteitä olisi irrottava. Onkin mielenkiintoista nähdä, millaisilla kokoonpanoilla joukkueet lähtevät tärkeään kamppailuun kovassa otteluruuhkassa, eli mennäänkö kuormitetuilla pelaajilla vai lähdetäänkö pelaajistoa kierrättämään...

Brighton joutuu pärjäämään ottelussa ilman Dale Stephensia, joka on sivussa matsista täyttyneen varoitustilin vuoksi. Palacella ei taasen ole suurempia poissaoloja otteluun lähdettäessä.

VIHJE: Brighton - Crystal Palace:  Brighton +0 - kerroin 2.06 [Bethard]

Brighton on normaalisti huomattavasti parempi kotiviheriöllään kuin vieraissa. Tämän lisäksi joukkue tykkää pelata fyysisesti, ja siltä löytyy kaikki edellytykset vastaamaan samalla mitalla Crystal Palacen niinkiin fyysiseen pelityyliin.

West Ham - Cardiff

Ottelu pelataan: 4.12. klo 21:45
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

West Ham majailee Valioliigan sarjataulukossa vasta 13. sijalla, joten alkukausi ei ole sujunut siltä varmasti pisteiden osalta odotettuun malliin. Tässä vaiheessa on kuitenkin huomioitava, että pelatuissa 14 otteluissa se on saanut vastaansa käytännössä kaikki Valioliigan kärkiseurat, ja esimerkiksi joukkueen setisemän seuraavan ottelun vastustajat ovat Cardiff, Crystal Palace, Fulham, Watford ja Southampton, Burnley ja Brighton. Onkin siis odotettavissa, että West Ham alkaa nyt hinaamaan itseään sarjataulukon yläpuoliskoon, mikäli se vain onnistuu pelaamaan omalla tasollaan tämän jakson aikana.

Viime kierroksella West Ham nappasikin vakuuttavan 0-3-vierasvoiton Newcastlen kustannuksella, joka on varmasti tuonut oman momentuminsa West Ham -leiriin. Nyt ratkaisu piileekin siinä, kuinka isännät pystyvät operoimaan huomattavan paljon puolustuksen kautta pelaavaa Cardiffia vastaan. Newcastlen puolustus ei sille pahemmin ongelmia siis tuottanut, mutta tuossa ottelussa Newcastle pelasi toki hyökkäävämmin kuin normaalisti.

Cardiff pelasi viime kierroksella myös voitokkaasti, kun se onnistui kaatamaan kotikentällään vahvasti ja fyysisesti taistellen Wolverhamptonin 2-1. Voitto oli osoitus Cardiffin iskukyvystä, mutta nyt vastus on aivan toista luokkaa ja West Hamin pallollinen taito voineekin tuottaa sille isojakin ongelmia.

Huomattavaa on myös se, etttä Cardiff on ollut tällä kaudella Valioliigan toiseksi heikoin vierasjoukkue, sillä joukkueen kuusi vierasmatsia ovat tuoneet sille vain yhden ainoan pisteen tasaplein muodossa. Maaliero näissä vieraspeleissä on surkea 2-12.

VIHJE: West Ham - Cardiff: West Ham -1,0 - kerroin 2.14 [Pinnacle]

West Ham ei ole pelkästään laadukkaampi joukkue vaan myös pelaajistoltaan laajempi, joten kiireinen otteluohjelma käynee sille huomattavasti vieraita paremmin. Sillä ei ollut myöskään pahemmin vaikeuksia edellisessä kamppailussa Newcastlea vastaan, joka vastaa pelityyliltään ja pelaajistoltaan illan vastustajaa.

Voit lukea pidemmän ennakon ja pelivihje-analyysin West Ham - Cardiff -ottelusta tästä!

Watford - Manchester City

Ottelu pelataan: 4.12. klo 22:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Watfordilla on takanaan vaikea viikonloppu, sillä voitto karkasi joukkueen käsistä edellisen kierroksen ottelussa Leicesteriä vastaan jo varsin alkumetreillä. Tilastojen mukaan ottelu oli sinällään tasaista vääntöä, mutta Leicester oli maalipaikoissaan huomattavasti tehokkaampi, ja sen kaksi avauspuolikkaan osumaa takasivatkin sille 2-0-voiton. 

Ottelun lopulla Watford saikin vain lisää jobinpostia, kun Etienne Capoue tienasi itselleen suoran punaisen kortin. Kyseessä oli vähintäänkin kyseenalainen kortti, ja Watford onkin jo tehnyt omat viralliset valituksensa kyseisestä ratkaisusta. Capouen pelaaminen on kuitenkin edelleen epävarmaa, ja mikäli pelikieltoa ei peruta, on kyseessä paha takaisku, sillä Capoue on ollut ehdottomasti joukkueen parhaita pelaajia alkukaudesta.

City oli taasen viime kierroksella taas totutun vahva - samalla tapaa kuin joukkue on ollut läpi kauden. Sarjakärki kävelikin Bournemouthin yli ilman suurempia vaikeuksia, ja kyseessä olikin sille jo kuudes perättäinen voitto Valioliigassa. Voi kuitenkin olla, että City lähtee tähän kamppailuun joidenkin kokoonpanomuutosten kera, sillä joukkue pelaa ison ottelun Chelseaa vastaan vain neljä päivää myöhemmin.

VIHJE: Watford - Man City: City -1,5 - kerroin 1.95 [Bethard]

Watfordilta saattanee puuttua ottelusta hyvinkin tärkeä yksittäinen pelaaja, mikä ei todellakaan helpota joukkueen urakkaa Cityä vastaan. Cityltä taasen riittää laajuutta joukkueestaan vaikka useampaankin huippukokoonpanoon, joten peli tulee olemaan alusta loppuun Cityn selvää hallintaa. Kamppailu tuleekin olemaan isännille erittäin vaikea.

Burnley - Liverpool

Ottelu pelataan: 5.12. klo 21:45
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Burnley ei laittanut kovinkaan vakuuttavasti kampoihin Crystal Palacelle viime kierroksella. Palace voitti ottelun lopulta "vain" 2-0, vaikkakin luodut maalipaikat menivät voittajan nimiin niinkin selvästi kuin 29-4. Nyt vastus ei kuitenkaan helpotu - päinvastoin, ja Burnleyllä on edessään muutoinkin hyvin vaikeat ajat. Ottelutahti sen kuin kovenee, ja Burnley saakin vastaansa joulukuun aikana Poolin lisäksi myös muun muassa Tottenhamin, Arsenalin ja Evertonin. Joukkueella voikin olla edessä hankalat ajat, sillä kovan otteluohjelman ohella on tietty huomioitava, että Burnleyn materiaali ei todellakaan ole kovinkaan laaja.

Liverpool otti taasen kultaakin arvokkaamman voiton Merseysiden Derbystä menneenä sunnuntaina, joskin voitto tuli kohtalaisen onnekkaastikin. Kokonaiskuvassa tasapeli olisikin ollut ihan oikeutettu lopputulema tästä kamppailusta, mutta aivan ottelun viimeisillä sekunneilla nähty pupellus Everton-veskari Jordan Pickford johti lopulta Divock Origin erikoiseen voittomaaliin.

Liverpoolin vauhtikone Sadio Mane ja Andrew Robertson ovat kamppailun lähestyessä ne suurimmat kysymysmerkit, joskin kumpikaan näistä herroista ei ole vielä varmasti sivussa ottelusta. Jordan Henderson palaa kuitenkin Liverpool-nippuun mukaan pelikieltonsa jälkeen, ja myös Pool-puolustaja Dejan Lovren on tekemässä paluuta kokoonpanoon.

VIHJE: Burnley - Liverpool: Liverpool voitto ja nollapeli - kerroin 2.03 [NordicBet]

Maalinteko - ja itseasiassa jo pelkkä maalipaikkojen luominen - on ollut Burnleylle melkoista tervanjuontia viime aikoina. Fyysisyyteen ja erikoistilanteisiin luottavalle joukkueelle ei hommat helpotu, sillä Liverpoolin huipputoppari Virgil van Dijk on johtanut tällä kaudella joukkueen puolustusta melkoisen rautaisella otteella.

Liverpool tuleekin dominoimaan peliä, ja paikat tulevat olemaan Burnleyllä jälleen vähissä.

Everton - Newcastle

Ottelu pelataan: 5.12. klo 21:45
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Everton vaikuttaa tällä hetkellä heittämällä Valioliigan ylemmän puoliskon - eli top-10:n - joukkueelta, ja sen esitykset ovatkin olleet viime aikoina hyvinkin mainioita. Peli on kulkenut myös tuloksellisesti, joskin pisteet jäi tienaamatta viime sunnuntaina epäonnisen Liverpool-tappion myötä. Kokonaiskuvassa tuo peli oli kuitenkin Evertonilta hyvää tekemistä, ja joukkue näyttää ottelu ottelulta vahvemmalta pallollisessa pelaamisessa - myös sarjan kovimpia joukkueita vastaan pelatessaan.

Näin ollen ennakkoasetelmat lupaavatkin Evertonille hyvää, kun vastaan asettuu nyt huomattavasti heikompi Newcastle, joka saikin viime kierroksella West Hamilta kyytiä 0-3-kotitappion muodossa. Rafa Benitezin suojatit pelasivat tuossa ottelussa kotikentällään normaalia hyökkäävämällä otteella, mutta nyt vieraisiin siirryttäessä se palannee takaisin puolustavampaan kantaan. Jääkin nähtäväksi, miten Everton onnistuu tämän syvällä pelaavan puolustuslinjan avaamaan.

Newcastlella ottelusta on sivussa juuri West Hamia kauden viidennen keltaisen kortin napannut Matt Ritchie, joten tuleva matsi jää häneltä väliin korttitilin täyttymisen myötä. Everton pääsee taasen jatkamaan suoraan siitä, mihin se Liverpoolia vastaan jäi, sillä suurempia poissaoloja ei joukkueella ole.

VIHJE: Everton - Newcastle: Everton -2,5 kulmaa - kerroin 1.80 [ComeOn]

Everton on hyvä joukkue pallon kanssa, ja se tuleneekin viemään tätä peliä ainakin pallonhallinnan osalta suhteellisen selvästi. Joukkue on tienannut tällä kaudella Valioliigassa keskimäärin kolmanneksi eniten kulmia per ottelu, kun taasen Newcastle on antanut vastustajille kulmapotkuja keskimäärin toiseksi eniten pelattua ottelua kohden.

Evertonin painaessa päälle voi hyvinkin olla, että kulmapotkut menevät tässäkin ottelussa selvästi sen nimiin.

Fulham - Leicester

Ottelu pelataan: 5.12. klo 21:45
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Käsillä on hyvinkin mielenkiintoinen jälleennäkeminen, kun Leicesterin uskomattomaan Valioliiga-mestaruuteen luotsannut Claudio Ranieri kohtaa vanhan seuransa nyt ensimmäistä kertaa Fulhamin peräsimessä. Kyseessä onkin aivan satavarmasti täysin erityinen ottelu, niin monille Leicester-faneille kuin myös -pelaajille.

Viime kierroksella Ranierin uudistama Fulham-puolustus "onnistui" pitämään Chelsean vain kahdessa tehdyssä maalissa, joskin tämä puolustukseen keskittynyt pelityyli ei johtanut sitten hyökkäyspäässä mihinkään järin suuriin urotekoihin. Leicester oli taasen viime ottelukierroksella erittäin tehokas Watfordia vastaan vieden tuon kamppailun nimiinsä 2-0-lukemin - vain kolmella maalia kohti suuntautuneella laukauksellaan.

Kummallakaan joukkueella ei ole otteluun lähdettäessä suuria kysymysmerkkejä kokoonpanojen suhteen, joten halutessaan molemmat osapuolet voivat iskeä viheriölle vaikka ne ihan parhaimmat kokoonpanonsa. Joulukuun alun tiheä ottelutahti voi kuitenkin johtaa joihinkin muutoksiin ja pelaajiston kierrätykseen.

VIHJE: Fulham - Leicester: Alle 3,5 varoitusta - kerroin 1.84 [Betsson]

David Coote tuomitsee tämän ottelun, ja voi olla, ettei ottelussa keltaisia kortteja pahemmin heilutella. Coote onkin jakanut tällä kaudella kolmessa vislaamassaan ottelussa vain seitsemän varoitusta, eli 2,33 keltalappua yhtä ottelua kohti. Championshipissä Coote on taasen nostanut yhtä ottelua kohden 3,25 varoitusta.

Voikin siis olla, että jokseenkin kiistanalaisia toimija välttävä - ja kaiken kaikkiaan hillitysti otteluita viheltävä tuomari pitää kortit taskussaan tarmokkaasti myös tässä kohtaamisessa.

Wolverhampton - Chelsea

Ottelu pelataan: 5.12. klo 21:45
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Wolves ei ole onnistunut tuloksellisesti eikä myöskään pelillisesti viime viikkoina, sillä kuudesta viimeisestä ottelusta joukkueen plakkariin onkin kolissut vain yksi ainoa piste. Lisäpisteille alkaisikin olla nyt isosti tarvetta, vaikka joukkue pitääkin edelleen hallussa 12. sijaa Valioliigan sarjataulukossa. Tällaisen kierteen jatkuessa tuo sijoitus painuu kuitenkin nopeasti pohjaa kohti.

Chelsea palasi taasen viime kierroksella takaisin voittokantaan tappiollisen Spurs-matsin sekä maalittoman Everton-tasurin jälkeen ottamalla selvän 2-0-voiton Fulhamista. Onkin vaikeaa nähdä, että Wolves pystyisi haastamaan Chelseata tässä ottelussa paljoa Fulhamia paremmin - etenkin nyt, kun Wolvesin vahva kauden startti alkaa olla jo vahvasti takanapäin.

Myös Chelsean materiaali on tottakai laajuudeltaan aivan toista luokkaa, joten se pystyy tekemään myös muutoksia kokoonpanoon tässä kovassa ottelurumbassa. Wolvesilla on taasen tällä osastolla "vähän" hankalampaa, ja se joutuukin pärjäämään tässä ottelussa ilman keskikenttäpeluriaan Rúben Nevesia, joka sai kauden viidennen varoituksensa viime ottelussa.

VIHJE: Wolves - Chelsea: 2 - kerroin 1.87 [Bethard]

Materiaalin laatu ja laajuus tekevät tässä ottelussa selvän eron joukkueiden välille. Wolvesille ottelu tulee olemaan satavarmasti todella vaikea, vaikka se pääseekin pelaamaan omalla kotiviheriöllään. Nevesin poissaolo ei myöskään auta joukkuetta yhtään.

Manchester United - Arsenal

Ottelu pelataan: 5.12. klo 22:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

ManU:lle viime viikonloppu oli jälleen kerran jättimäinen pettymys, vaikka joukkue onnistuikin kirimään Southamptonin kahden maalin johtoaseman kiinni. 2-2-tasuri ei kuitenkaan pahemmin lämmitä, sillä nykykuntoinen Southampton on eittämättä joukkue, jonka ManU:n tssoisen tiimin pitäisi voittaa 10 kertaa kymmenestä - etenkin, mikäli se mielii nousta takaisin Valioliigan piikkipaikoille.

Arsenal tulee taasen tähän otteluun hyvinkin toisista lähtökohdista. Tykkimiehet pelasivat kotonaan loistavasti viime kierroksella Spursia vastaan, ja pisteet jäivätkin ansaitusti Emiratesille 4-2-lukemien myötä. Kun kaikki kilpailun lasketaan mukaan, kyseessä olikin peräti 19:sta tappioton ottelu Arsenalille, eli joukkue paahtaa siis melkoisessa nouskiidossa.

Hyvinkin epätasaisesti esiintynyt United voikin siis olla ongelmissa viime aikoina hyvinkin terävää hyökkäyspeliä esittänyttä vastustajaansa vastaan, ja Arsenalin työkalupakista löytyykin monia jippoja, joilla se saa tuotettua ongelmia United-nipulle. Granit Xhaka on toki ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi, ja myös Mesut Özil on selkäkramppien ja siirto-huhujen myötä tälläkin kertaa iso kysymysmerkki. Spursia vastaan Özilin puuttuminen ei kuitenkaan Arsenalia pahemmin hidastanut, eikä Xhakankaan pelikielto joukkueen veneeseen tee pahemmin reikiä.

VIHJE: Man United - Arsenal: 2 - kerroin 3.05 [Pinnacle]

Arsenal näyttää tällä hetkellä todella vahvalta ja lennokkaalta joukkueelta, ja se onkin pelannut loistavasti juuri näitä isoja Valioliiga-joukkueita vastaan. Unitedin osalta tarina on kuitenkin toinen, sillä joukkue ei ole vakuuttanut viime aikoina hyökkäyksen tai edes puolustuksenkaan suhteen.

Voit lukea pidemmän ennakon ja pelivihje-analyysin Manchester United - Arsenal -ottelusta tästä!

Tottenham - Southampton

Ottelu pelataan: 5.12. klo 22:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Tottenham joutui nuolemaan haavojaan viime kierroksen päätteksi, kun juuri ylempänä kehuttu Arsenal kaatoi sen Pohjois-Lontoon Derbyssä erittäin tehokkaan esityksen myötä. Spurs johti kamppailua ensimmäisen puolikkaan jälkeen 1-2, mutta toinen puolisko olikin sitten jotakuinkin täysin Arsenalin. Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, millaisella nipulla Spurs lähtee tähän kamppailuun, kun ottelutahti on tiukka ja kärkipelaajat ovat olleet ison kuormituksen alla.

Tilanne ei ole kuitenkaan yhtään sen valoisampi naapurin puolella. Southampton pelasi toki 2-2-tasurin Manchester Unitedin kustannuksella viime kiepillä, mutta tämä pistejako ei ollut tarpeeksi säilyttämään Southampton-manageri Mark Hughesin työpaikkaa. Southampton onkin edelleen Valioliigassa putoajan paikalla yhdeksällä pisteellään, ja seurajohdon mitta oli walesilaisvalmentajan suhteen täysi.

Mutta mitkä sitten ovat tämän peliliikkeen vaikutukset? Ja etenkin voiko tämä radikaali muutos vaikuttaa ongelmalliseen Southamptoniin positiivisesti. Managerin kenkimisen ja seuraavan ottelun välillä kun on aikaa vain reilut 48 tuntia.

Southamptonin vaikeuksia lisää tietty myös se tosiasia, että joukkueen materiaali on kaikkea muuta kuin laaja. Ja kaiken hyvän lisäksi myös poissaoloja löytyy vaikka millä mitalla. Mario Lemina on sivussa kamppailusta pelikiellon vuoksi, kun taasen Ryan Bertrandin, Matt Targettin, Michael Obafemin sekä myöskin Danny Ingsin pelaaminen on ottelussa hyvin epävarmalla tolalla.

VIHJE: Tottenham-Southampton: Tottenham -1,5 - kerroin 2.13 [Pinnacle]

Tottenhamin hyökkäyspeli on kulkenut viime aikoina huomattavasti alkusesonkia paremmin, ja vaikka myös sillä on ottelussa joitakin poisjääntejä loukkaantumisten ja pelikieltojen muodossa, on Spursin materiaali laajuudeltaan kuitenkin aivan toista luokkaa. Päteviä korvaajia siis löytyy poissaolijoiden tilalle.

Southampton kenki taasen managerinsa aivan vastikään, ja väliaikaisesti päävalmentajan virkaa hoitavalla kakkosluotsi Kelvin Davisilla on ollut vain pari hassua päivää aikaa otteluun valmistautumiseen. Suuria pelillisiä muutoksia on siis turha odottaa, sillä Ralph Hasenhuttlin kerrotaan ottavan vetovastuu joukkueessa lähipäivinä. Spurs-matsi kuulostaa siis kaikin puolin melkoiselta ohipeliltä tähän paikkaan.

Viime Valioliiga-kierroksen tärpit ja tulokset:

Ottelut: Tärppi Kerroin: Lopputulema:
Cardiff - Wolverhampton Cardiff +0,25 2.12 Osuma
Crystal Palace - Burnley Palace alle 1,5 maalia 2.02 Huti
Huddersfield - Brighton 1 2.55 Huti
Leicester - Watford  Watford +0,25 1.99 Huti
Manchester City - Bournemouth Alle 4,0 maalia 1.89 Mitätöity
Newcastle - West Ham West Ham +0,0 2.16 Osuma
Southampton - Manchester United 2 1.91 Huti
Chelsea - Fulham Alle 3,5 maalia 2.00 Osuma
Arsenal - Tottenham 2 2.75 Huti
Liverpool - Everton Everton +1,5 1.85 Osuma


Edellisen kierroksen kokonaissaldo: -0,87 yksikköä

Tilastot kokonaisuudessaan kuluvalta Valioliiga-kaudelta:

Osumat: 76 / 155
Tuotto: -2,695
Palautus%: 98%

Teksti: Thomas Schyth

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme asiantuntija, joka on erikoistunut jalkapallo-vedonlyöntiin. Hänen tanskaksi kirjoitetut veikkausvihjeet sekä viikottaiset Valioliiga-ennakkopaketit kaikkine tärppeineen löytyykin nyt myös Urheiluveikkaus.comista käännettynä suomeksi.

Kommentit

Palaute