mainos

Valioliiga-kierros 9.-10.3. - Ennakko ja pelivinkit

Valioliiga 2018-19, 30. kierros:

Crystal Palace - Brighton
Cardiff - West Ham
Huddersfield - Bournemouth
Leicester - Fulham
Newcastle - Everton
Southampton - Tottenham
Manchester City - Watford
Liverpool - Burnley
Chelsea - Wolves
Arsenal - Manchester United

Tärppien osumatarkkuus
29 kierroksen jälkeen:

Osumat: 149 / 306
Tuottosaldo: -5,61
Palautusprosentti: 98%

Valioliigan 30. ottelukierros huipentuu sunnuntai-iltana pelattavaan taistoon viimeisestä UCL-paikasta, kun sarjataulukon viides Arsenal ja neljäs Manchester United iskevät vastakkain kiimaisessa TOP4-kohtaamisessa. Viime kierrosten miinusmerkeistä huolimatta Thomas Schyth ottaakin tämän ottelun, sekä tottakai myös kierroksen muut matsit tarkasteluun ison ennakko-paketin myötä.

Viime kierrosten aikana myös Valioliigan kärkikamppailu on pyörähtänyt ympäri, kun Manchester City onnistui nousemaan tavoitellulle ykköspaikalle viime aikoina kompuroineen Liverpoolin ohi. Kärkikaksikon välillä on kuitenkin vain yksi piste, joten kaikki on sinällään edelleen täysin avoinna mestaruuskamppailun suhteen näiden joukkueiden kohdalla.

Ja tämän kärkikaksikon takaa löytyy sitten pieneltä takamatkalta myös omat kamppailut viimeisistä UCL-paikoista ensi kautta ajatellen. Taisto käykin paraikaa kuumana, sillä sarjataulukon nelosen ja kutosen erottaa tällä hetkellä vain kaksi pistettä.

Kootaan siis jälleen ennakkopaketti ja yksittäiset vedonlyöntivihjeet Valioliigan kierrokselle numero 29.

TUOREIMMAT VEDONLYÖNTISIVUT URHEILUVEIKKAUS.COMISSA:
PELIYHTIÖ BONUS LUNASTA BONUS:
18Bet 100% bonus 100€ asti
fastbet 50€ bonukset
librabet 100% bonus 150€ asti
kto 100% bonus 100€ asti
pixelbet 10% bonus
betclic 55€ ilmaisveto

Crystal Palace - Brighton

Ottelu pelataan: 9.3. klo 14:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Crystal Palacen puolesta puhuu:

 • Crystal Palace on esittänyt Michy Batshuayin hankkimisensa jälkeen alati parempia otteita etenkin hyökkäyksensä osalta. Tammikuulta lähtien Batshuayi ja toinen hyökkäyspään tähti Wilfried Zaha tuntuvatkin pelaavan paremmin ja paremmin yhteen.
 • Birghton ei ole ollut tällä kaudella järin hyvä vierasjoukkue. 14 vierasottelustaan joukkueen saldo on 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 12 tappiota.

Brightonin puolesta puhuu:

 • Brighton saanee otteluun takaisin tärkeän keskikenttäpelurinsa Pascal Großin takaisin kokoonpanoonsa sairastuvalta, ja hänen pitäisikin avittaa joukkuetta etenkin hyökkäyspuoliskolla.
 • Palacelta on ottelusta taasen sivussa edelleen loukkaantuneiden listoilla oleva Mamadou Sakho. Hän ja toppari James Tomkins ovatkin muodostaneet hyvän parivaljakon Palace-puolustuksen keskustaan, eikä paikkaaja Scott Dann ole samaa tasoa.

Kerroin-markkinat:

Kohteen auetessa ottelun päälinja oli aasialaisen tasoitusvedon parissa kerroin-jakaumaltaan -0,5, jossa kertoimet majailivat alkuunsa 1.86 - 2.06 -tasoilla. Nämä kertoimet eivät olekaan pahemmin eläneet tässä ottelun lähestyessä, joten tällä tasoituksella kotivoittoa voikin pelata edelleen jotakuinkin samalla 1.88 -kertoimella. Keskiarvo AH -0,5 -kotivoiton kertoimille onkin 1.85.

Onkin varsin mielenkiintoista, että Palacen kerroin on tällä tasolla juuri tässä ottelussa, kun Fulhamia vastaan pelatussa kotimatsissa Palacen kotivoitolle sai jopa 2.06 -kerrointa samalla tasoituksella. Ja Fulham ei tosiaankaan ole ainakaan Brightonia parempi vastustaja.

VIHJE: Crystal Palace - Brighton: Yli 2,5 maalia - kerroin 2.25 (Coolbet

Molemmat joukkueet pelaavat pallon kanssa hyvin suoraviivaisesti nopeasti maalia kohden hakeutuen, ja tässä ottelussa peli voikin aaltoilla puolelta toiselle hyvinkin nopealla temmolla. Palace vaikuttaa tästä kaksikosta paljon laadukkaammalta hyökkäyspelin osalta, kun Batshuayin saapumisen myötä Zaha on saanut tälle osastolle hyvin tulitukea.

Lue kattava ennakko ja vedonlyöntivihje Crystal Palace - Brighton -otteluun tästä.

Cardiff - West Ham

Ottelu pelataan: 9.3. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Cardiffin puolesta puhuu:

 • Cardiff on ollut tällä kaudella vahva kotijoukkue, kun sen on voittanut 15:sta kotimatsistaan viisi (ja pelannut kaksi tasan). Tämä on varsin hyvä saldo putoamiskamppailussa mukana olevalle joukkueelle.
 • West Hamin taso on ailahdellut tälläkin kaudella isosti, ja huonoimmillaan joukkueen pelaaminen onkin jotakuinkin surkeaa.

West Hamin puolesta puhuu:

 • Cardiff joutuu pärjäämään ottelussa ilman tärkeää keskuspuolustajaansa Sol Bambaa, joka loukkaantui viime kierroksella ja on sivussa koko loppukauden.
 • West Hamin hyökkäyspään ykkösnimet ovat vihdoin terveenä ja pelikunnossa, ja Arnautovicin, Lanzinin, Nasrin, Andersonin ja Snodgrassin kanssa joukkueen pitäisikin olla täysin kykenevä avaamaan Cardiffin puolustuspakan.

Kerroin-markkinat:

Markkinoiden auetessa kohteen päälinja oli +0,25, jossa kertoimet olivat alkuun 1.90 - 2.01. Tämän jälkeen West Hamin kertoimet ovatkin sitten laskeneet varsin paljon, ja nykyisin vierasvoiton kerroin on tällä tasoituslinjalla siellä 1.90 tuntumassa.

Vertailun vuoksi voidaan nostaa esiin Cardiffin aiempi kotiottelu avainpelaajien loukkaantumisten myötä heikentynyttä Bournemouthia vastaan, jossa päälinja oli kertoimineen samaa luokkaa kuin tässä tulevassa kamppailussa. Paperilla West Hamia voidaankin rankata Bournemouthia kovemmaksi joukkueeksi, joten olisi siis mahdollista argumentoida, että West Hamin kertoimien pitäisi olla vieläkin matalammalla tasolla.

VIHJE: Cardiff - West Ham: 2 - kerroin 2.25 (Coolbet

Vedonlyönti-yhtiöt ovat mielestäni aliarvioineet West Hamia jo pidemmän aikaa, ja sama tuntuu jatkuvan myös tässä ottelussa. Cardiffin voi taas odottaa pelaavan hyvin puolustusvoittoisesti, mutta joukkue ei ole onnistunut tässä viime otteluissaan. Wolves, Everton ja Watford ovat pyyhkäisseet peräjälkeen Cardiffin yli edellisissä otteluissa, ja West Ham vertautuu parhaimmillaan näihin joukkueisiin varsin hyvin.

West Ham saa myös hyökkäysosastolleen isoja nimiä takaisin sairasosastoltaan, joten joukkueen voi odottaa vievän tätä peliä pallon kanssa.

Huddersfield - Bournemouth

Ottelu pelataan: 9.3. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Huddersfieldin puolesta puhuu:

 • Kun Huddersfield pelasi viimeksi kotonaan, onnistui se ottamaan erittäin tärkeän voiton Wolvesista mallikkaan esityksen jälkeen.
 • Bournemouthin kuntopuntari näyttää varsin heikolta, sillä viidestä viimeisestä ottelusta se on saanut kasaan vain yhden pisteen, kokonaismaalierolla 2-12. Bournemouthin otteluohjelma on toki ollut myös vaativa tänä aikana, mutta tasollaan joukkue ei ole silti esiintynyt.

Bournemouthin puolesta puhuu:

 • Poissaolijoiden lista alkaa näyttää Bournemouthin osalta valoisammalta. Jefferson Lerma tekee paluun joukkueen kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen, kun taasen laitapelaaja David Brooks on saanut selätettyä loukkaantumispeikon. Myös 10 maalia tällä kaudella joukkueelle iskenyt Callum Wilson saattanee tehdä paluun joukkueen hyökkäykseen.
 • Viime ottelukierros toi Huddersfieldille lisähuolia isojen loukkaantumisten myötä, kun sekä keskuspakki Jon Gorenc Stankovic että keskikenttäpeluri Jonathan Hogg kokivat kovia.

Kerroin-markkinat:

Pelikohteiden auetessa päälinjaksi määrittyi ottelussa +0,25, jossa kertoimet olivat alkuun 2.01 - 1.90. Tämän jälkeen ensin kotijoukkueen kertoimet olivat laskussa, mutta viime kierroksen jälkeen kerroinkehitys on kääntynyt toiseen suuntaan. Nyt kertoimet ovatkin tällä tasoituslinjalla korkeimmillaan 1.97 - 1.99.

Mielenkiintoisinta kerroin-vertailussa on kuitenkin se, että kun Bournemouth kohtasi viimeksi Cardiffin, yli 2,5 maalin linjalla kerroin oli pelin alkaessa 1.89, kun taasen nyt samainen kerroin on tässä ottelussa jopa 2.33. Puolustuksen osalta Huddersfield onkin huomattavasti Cardiffia heikompi, ja sarjajumbon täytyy vieläpä metsästää nyt täysiä pistepotteja entistäkin uskaliaammin. Toisaalta, nyt myös Bournemouth on saanut kokoonpanoonsa tärkeitä runkopelaajiaan poissaolijoiden listalta.

VIHJE: Huddersfield - Bournemouth: Yli 2,0 maalia - kerroin 1.72 (Coolbet

Huddersfield pelaa yleensä kotonaan hyökkäysvoittoisemmin kuin vieraissa, kun taasen Bournemouthin hyökkäysosastolle on saapumassa vahvoja palaajia loukkaantuneiden listoilta. Viime ottelussa joukkueet takoivatkin tulostaululle kolme maalia, ja tässä ottelussa ei maalipaikoja luotiinkin paljon kumpaankin kenttäpäätyyn.

Leicester - Fulham

Ottelu pelataan: 9.3. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Leicesterin puolesta puhuu:

 • Vaikka Leicester hävisikin viime kierroksella Watfrodille viime hetkien maalilla, toi tuo ottelu paljon positiivisia seikkoja sekä silkkaa uskoa Leicester-leiriin uuden managerin Brendan Rogersin johdolla.
 • Fulham on hävinnyt viisi edellistä otteluaan maalierolla 2-12.

Fulhamin puolesta puhuu:

 • Kuten Leicester, myös Fulham on vaihtanut vastikään manageriaan, ja ensimmäisessä ottelussaan Scott Parkerin alaisuudessa joukkue esittikin hyvää taistalutahtoa Chelseaa vastaan.
 • Leicester pyrkii pelaamana Rodgersin alaisuudessa pallon kanssa puolustuksesta lähtien, joskin tämä takalinja ei ole pallollisesti järin vahva. Ja kuten Fulham osoitti Chelseaa vastaan, on joukkueen prässipelaaminen sekä uskaliasta että toimivaa.

Kerroin-markkinat:

Päälinjaksi määrittyi alkuun -0,5, mutta viime aikoina markkinat ovat suosineet isosti juuri Leicesteriä, joten tämä päälinja on siirtynyt näiden kerroinmuutosten myötä aina -1,0 tasolle. Tämä onkin varsin iso muutos, sillä mitään mullistavaa ei kummankaan joukkueen leiristä ole tänä aikana kuulunut. Rodgers on tuonut tietty omat muutosten tuulensa Leicesteriin, mutta onko markkinoilla otettu tarpeeksi huomioon, että sama kaava on tapahtunut myös Fulhamin taustoilla?

Managerinvaihdokset tekevät myös aiempien kertoimien vertailuista hankalaa. Aiemmissa Leicesterin otteluissa sarjataulukon pohjajoukkueita vastaan Leicesterin kertoimet ovat olleet hieman korkeammalla, mutta toisaalta on tietty otettava huomioon se, että joukkueen pelitapa on muuttunut Rodgersin saapumisen myötä.

VIHJE: Leicester - Fulham: Yli 2,5 maalia - kerroin 1.75 (Coolbet

Kumpikin joukkue esitti viime ottelussaan parempia hyökkäysotteita uusien manageriensa alaisuudessa aiempaan verrattuna. Leicester onnistuikin luomaan liudan hyviä maalipaikkoja vahvasti puolustavaa Watfordia vastaan, kun taasen Fulham harjoitti uskaliaasti Chelseaa vastaan korkeaa paineistusta, jolla se sai nopeasti tukea isokokoisen maalipyssynsä, Aleksandar Mitrovićin ympärille.

Newcastle - Everton

Ottelu pelataan: 9.3. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Newcastlen puolesta puhuu:

Newcastle on paininut kauden aikoina loukkaantumishuolien kanssa, mutta nyt alkaa näyttää siltä, että joukkueelta on enää sivussa vain Sean Longstaff. Joukkue pystyykin luomaan paremmin jatkumoa, kun se saa vakiinnutettua hiljalleen kokoonpanoaan.
Vaikka Everton onnistui venymään viime kierroksella Merseysiden derbyssä tasapeliin Liverpoolia vastaan, ei joukkueen esitykset ole olleet viime aikoina mitään säkenöivää tasoa. Ailahtelevien otteiden myötä viidestä viime ottelusta matkaan onkin tarttunut Evertonille vain neljä pinnaa.

Evertonin puolesta puhuu:

Newcastlen keskikentältä puuttuu tässä ottelussa edellä mainittu Longstaff, joka on ollut etenkin tämän vuoden puolella joukkueen parhaimmistoa tällä osastollaan.
Tuloksellisesti Evertonin pelaaminen on jättänyt viime aikoina paljon parantamisen varaa, mutta Liverpoolilta otettu piste isossa derbyssä antanee joukkueelle rutkasti lisää itseluottamusta ja virtaa.

Kerroin-markkinat:

Kun kohteet avautuivat, asettui ottelun päälinja +0,25:een, jossa kertoimet olivat 1.81 - 2.11. Tästä Newcastlen kertoimet ovat kuitenkin pudonneet siinä määrin, että nykyisin tämä päälinja on tasan +0. Ja koska kummankaan joukkueen leiristä ei ole kuulunut tänä aikana mitään mullistavia uutisia, johtunee kertoimien muutos juurikin Newcastlen vahvoista peliesityksistä sekä tottakai myös Everotin ailahtelevaisuudesta.

Vertailua on myös vaikeaa tehdä lähimenneisyyteen, sillä kumpikaan joukkue ei ole kohdannut viime aikoina tasoltaan ja pelityyliltään vastaavaa vastustajaa. Lähimmäksi pääsemmekin vain Evertonin kotiottelussa Southamptonia vastaan, jossa päälinja (+0) sulkeutui Evertonin 1.84 -kertoimella. Newcastle on kuitenkin juuri nyt vahvempi kuin Southampton - etenkin kotonaan, joten kertoimien vertailu ei mene siis yksi yhteen.

VIHJE: Newcastle - Everton: Everton +0 kulmaa - kerroin 1,925 (Bet365

Newcastlen voi odottaa lähtevät taas otteluun vahvasti puolustuksensa kautta, kuten se on tehnytkin useimmissa otteluissaan tällä kaudella. Toisaalta, tämä sopineekin osaltaan myös Evertonille, joka on mielellään enemmän pallolla, jolloin joukkue pystyy myös paremmin korkeaan prässäykseen.

Tämä painostus voikin tuottaa Evertonille ottelussa enemmän kulmapotkuja. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Everton veikin kulmapotkut ottelussa nimiinsä jopa 14-2-lukemin.

Southampton - Tottenham

Ottelu pelataan: 9.3. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Southamptonin puolesta puhuu:

Southampton ailahtelee suoritustasoltaan, mutta pääosin joukkue on ollut viime aikoina kotonaan varsin vahva.
Viimeisessä viidessä ottelussaan Tottenham ei ole puolestaan esiintynyt mitenkään hehkeästi, ja mikäli se ei yllä parempaan myöskään tässä ottelussa, tulee sille todella vaikea ilta.

Tottenhamin puolesta puhuu:

Spurs-leiri on saanut varmasti rutkasti itseluottamusta Mestarien liiga -kentiltä, kun se laittoi saksalaisjoukkue Dortmundin pudotuspeleissä laulukuoroon yhteismaalein 4-0.
Loukkaantumishuolet ovat myös helpottaneet Tottenhamin osalta isosti, ja nyt se on saamassa myös hyökkäyspään dynamon, Dele Allin takaisin pelikuntoon.

Kerroin-markkinat:

Kohteiden auetessa päälinjaksi määrittyi ottelussa +0,75 kertoimilla 1.86 - 2.06. Tämän jälkeen Tottenhamin kertoimet alkuun kasvoivat, mutta kääntyivät sitten taas laskuun Dortmund-voiton myötä. Nykyisin tälle linjalle Spursille saakin parhaimmillaan 2.14 -kerrointa (Pinnacle).

Kun Southampton kohtasi kotonaan Arsenalin joulukuussa, oli Arsenalin voiton kerroin tällä +0,75 tasoituksella 2.06. Kärkijoukkueiden kertoimet ovatkin vain harvoin näillä tasoilla, joskin korkeaan kertoimeen löytyy myös perusteita Spursin ailahtelevan pelaamisen vuoksi.

VIHJE: Southampton - Tottenham: 2 - kerroin 1.90 (Coolbet

Tottenham on huomattavasti parempi joukkue Southamptoniin nähden, ja vaikka Southampton saikin ahdisteltua viime kierroksella Manchester Unitedia tulostaululla, oli tuossa ottelussa joukkueella mukana myös aimo annos onnekkuutta. Kenttätapahtumiin katsottaessa ManU ansaitsikin tuosta ottelusta voiton täysin ansaitusti.

Southamptonin saldo Valioliigan TOP6-joukkueita vastaan on tämän kauden osalta myös varsin vaaatimaton 1 voitto, 2 tasapeliä ja 7 tappiota. Tämäkään ottelu ei lupaa siis Sotonille hyvää, sillä Spurs on saamassa viheriölle pitkästä aikaa kaikista parhaimman miehistönsä.

Manchester City - Watford

Ottelu pelataan: 9.3. klo 19:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Manchester Cityn puolesta puhuu:

 • City on noussut viimeisten kierrosten aikana Valioliigan kärkipaikalle, ja etenkin hyökkäyspelin osalta joukkue on ollut viimeisimmän notkahduksen jälkeen vahva. Onkin vaikea nähdä, että kukaan pystyy tätä koneistoa juuri nyt kokonaan pysäyttämään.
 • City on ollut kotonaan äärimmäisen tappava, kun 15 kotiottelun saldo on 14 voittoa ja vain yksi tappio.

Watfordin puolesta puhuu:

 • Watford hävisi joukkueiden aiemman kohtaamisen, mutta onnistui silti kiusaamaan ennakkosuosikkia ihan kunnolla. Ottelu päättyikin Cityn 1-2-voittoon, mutta matsi oli kaikkinensa hyvin tasainen (laukaukset maalia kohden 7-7).
 • City-leiriä vaivaa lukuisat loukkaantumiset ja poissaolot, ja etenkin Fernandinho, Laporte, Stones, Mendy ja De Bruyne poissaollessaan verottavat joukkuetta etenkin puolustuspelin osalta. Voiko tämä tuottaa ongelmia Watfordin vaarallisia vastahyökkäyksiä vastaan?

Kerroin-markkinat:

Päälinja löytyy ottelusta -2,25 -linjalta, jossa kertoimet olivat kohteiden avautuessa 1.90 - 2.01. Näihin lukemiin ei olekaan tullut viime aikoina mitään mainittavia muutoksia, vaan kertoimet majailevat edelleen hyvin pitkälti samalla tasolla.

Kun City kohtasi tammikuun puolivälissä Wolvesin kotonaan, oli päälinja -1,75, ja siinä Cityn voiton kerroin oli 1.78. Ja vaikka Wolvesia votianeekin pitää Watfordia parempana joukkueena, on ero kuitenkin liian huomattava. Watfordin kertoimet tuntuvatkin turhan suurilta, etenkin kun huomio kaikki Cityä vaivaavat poissaolot.

VIHJE: Manchester City - Watford: Molemmat tekevät maalin - kerroin 2.05 (Bet365

Watfordin hyökkäyspeli on toiminut tällä kaudella hyvin, ja sen suoraviivainen, vastahyökkäyksiin luottava pelityyli onkin tuottanut monille vastustajille sesongin aikana ongelmia. Cityä on tietysti hyvin, hyvin vaikeaa pitää nollilla täydet 90 minuuttia, mutta vastaavasti myös Watford saanee omat käännöspaikkansa ottelussa Cityn hyökkäyspaineen alta.

Liverpool - Burnley

Ottelu pelataan: 10.3. klo 14:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Liverpoolin puolesta puhuu:

 • Liverpool on menettänyt johtonsa Valioliigassa Citylle, ja vaikka tämä voi tietty tuoda lisää ahdinkoa joukkueen pelaamiseen, voi se toimia myös todellisena sytykkeenä joukkueen tukkoiselle pelaamiselle lisääntyneenä taistelutahtona.
 • Burnley hyökkää usein luottaen fyysisesti vahvoihin hyökkäyspelaajiinsa, mikä ei ole Liverpoolia vastaan mikään etu, kun sen takalinjoilta löytyy mm. Virgil Van Dijkin kaltainen puolustajamörkö.

Burnleyn puolesta puhuu:

 • Burnley on puolustuksellisesti erittäin vankka, fyysinen joukkue, ja juuri tällaisia joukkueita vastaan Liverpoolilla onkin ollut vaikeaa myös tällä kaudella.
 • Liverpool pelaa juuri nyt hyvin ailahtelevalla tasolla, eikä se tunnu löytävän hyökkäyspeliinsä tasaisen normaalia rytmiä. Joukkue onkin voittanut vain kaksi viimeisestä viidestä ottelustaan.

Kerroin-markkinat:

Kun pelikohteet aukesivat, määrittyi päälinjaksi AH -2,25 kertoimilla 2.01 - 1.89. Liverpoolin ailahtelevien esitysten sekä samoin myös Burnleyn vahvojen otteiden myötä isäntien kertoimet ovat kuitenkin kasvaneet, ja nykyisin tällä tasoituksella saakin lapulle jopa 2.11 kerrointa.

Newcastle vertautuu joukkueena sekä pelityyliltään että vahvuudeltaan hyvin Burnleyhin, ja kun Liverpool kohtasi Newcastlen kotonaan joulukuussa, oli isännille tarjolla tällä samalla -2,25 linjalla voittokertoimena 1.99 -lukemia. Näiden aikojen jälkeen Liverpoolin taso on kuitenkin laskenut huomattavasti, kun taasen Burnley on vastaavasti nostanut osakkeitaan. Näkyvätkö nämä tasonmuutoksen kertoimissa tarpeeksi?

VIHJE: Liverpool - Burnley: Alle 3,5 maalia - kerroin 1.74 (Pinnacle

Liverpool ei tunnu löytävän hyökkäyspelaamiseensa juuri nyt sellaista samanlaista punaista lankaa, mitä siltä on tällä kaudella aiemmin nähty. Rytmi on hukassa, ja nyt tilanne ei tule olemaan yhtään helpompi, sillä vastassa on vankasti puolustava Burnley.

Liverpoolilla voikin olla vaikeuksia tämän tiiviin puolustuksen avaamisessa, sillä suorittaminen on ollut viime ajat hyvinkin ailahtelevaa. Burnleykään tulee tuskin maalipaikoilla mässäilemään, sillä puolustuksellisesti Liverpool on muun muassa Virgil Van Dijkin johdolla hyvin vahva.

Chelsea - Wolverhampton

Ottelu pelataan: 10.3. klo 16:05
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Chelsean puolesta puhuu:

 • Wolvesin puolustuksesta puuttuu tärkeä lenkki, kun Ryan Bennett kärsii pelikieltoaan 10 otetun keltaisen kortin vuoksi.
 • Voimasuhteisiin katsottaessa Chelsea on eittämällä se laadukkaampi nippu näistä kahdesta joukkueesta.

Wolverhamptonin puolesta puhuu:

 • Chelsea pitää otteluissaan mielellänä palloa, mikä sopii hyvin Wolverhamptonille, joka luottaa mieluiten vastahyökkäyksiinsä. Wolves voittikin joukkueiden edellisen kohtaamisen maalein 2-1.
 • Wolves on pelannut kahdeksan ottelua tällä kaudella Valioliigan TOP6-joukkueita vastaan, ja tällä tasoistuslinjalla se on hävinnyt näistä otteluista vain yhden.

Kerroin-markkinat:

Kohteiden auetessa vedonlyöntiyhtiöt määrittelivät päälinjaksi otteluun AH -1,25, jossa kertoimet olivat alkuun 2.06 - 1.85. Chelsean kertoimet ovat kuitenkin kasvaneet tästä huomattavasti nykyiselle 2.38 -tasolle. Nousu johtuneekin Chelsean paljon puhutuista, sisäisistä ongelmista, kuten myös siitä, ettei Chelsea esiintynyt viime ottelukierroksella yhtä vakuuttavasti kuin Wolves.

VIHJE: Chelsea - Wolves: Wolves +1.0 - kerroin 1.91 (Bet365

Chelsea on ollut aiemmin ongelmissa Wolvesin kaltaisten joukkueiden kanssa. Ennakkoasetelmat sopivatkin sinällään Wolvesille juuri hyvin, sillä se pystyy luottamaan ottelussa ykkösaseeseensa eli vastahyökkäyksiin Chelsean pitäessä palloa. Chelsealla oli myös arkiviikkona oma ottelunsa Eurooppa-liigassa, joka voi vaikuttaa sen kokoonpanoon.

Lue kattava ennakko ja vedonlyöntivihje Chelsea - Wolves -otteluun tästä.

Arsenal - Manchester United

Ottelu pelataan: 10.3. klo 18:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Arsenalin puolesta puhuu:

 • Arsenal on pelannut kotonaan hyvin vahvasti, eikä ManU:n pelaaminen ole ollut hyvistä tuloksista huolimatta mitään varsinaista ilotulitusta.
 • ManU painii edelleen melkoisen loukkaantumissuman kanssa, kun monet avainpelurit potevat erinäisiä vammoja.

Manchester Unitedin puolesta puhuu:

 • Itseluottamus ja joukkuehenki on tällä hetkellä ManU-leirissä varmasti taivaissa, kun joukkue onnistui suorittamaan huikean nousun PSG:tä vastaan vieraissa lähettäen pariisilaiset lopulta UCL:stä laulukuoroon.
 • Vaikka loukkaantumishuolet ovatkin vaivanneet viime ajat Unitedia, on joukkue onnistunut raapimaan otteluista hyviä tuloksia - myös vahvoja joukkueita vastaan.

Kerroin-markkinat:

Kohteiden auetessa päälinja laski -0,25 tasolle, jossa kertoimet olivat aluksi 1.85 - 2.06. Kotijoukkueen kertoimet ovat kuitenkin olleet tuosta lähtien suuressa kasvussa, kun nykyisin tällä tasoistuslinjalla Arsenalille tarjotaan jopa 2.13 -kerrointa. Tämä muutos johtuneekin siitä, että United on onnistunut otteluissaan tuloksellisesti hyvin lukuisista loukkaantumisistaan huolimatta.

Tammikuun lopulla joukkueet pelasivat Emiratesilla FA Cupissa keskenään, ja vieläpä ykköskokoonpanoillaan - joskin varamaalivahdeillaan. Tässä ottelussa 1X2-kohteen kerroin-jakauma oli 2.11 - 2.65 - 3.60. Nyt, tässä ottelussa, 1-merkin kerroin on jopa 2.48. Onko tämä lukema liiankin korkea, etenkin kun huomioi sen, ettei ManU:n loukkaantumishuolet ole pahemmin helpottaneet?

VIHJE: Arsenal - Manchester United: 1 - kerroin 2.48 (Coolbet

Matchup sopii tässä ottelussa mallikkaasti Arsenalille, joka on esittänyt kauden aikana kotonaan hyviä otteita - myös TOP6-joukkueita vastaan. United pelasi taasen rankan kamppailun PSG:n vieraana Mestarien liigassa, eikä joukkueen pelaajiston terveystilanne ole todellakaan paras mahdollinen.

Lue kattava ennakko ja vedonlyöntivihje Arsenal - Manchester United -otteluun tästä.

Viime Valioliiga-kierroksen tärpit ja tulokset:

Ottelut: Tärppi Kerroin: Lopputulema:
Tottenham - Arsenal 2 3.75 Huti
Bournemouth - Manchester City City -2.0 2.01 Huti
Brighton - Huddersfield Huddersfield +0.5 2.10 Huti
Burnley - Crystal Palace Burnley +0 2.02 Huti
Manchester United - Southampton Man Utd -1.5 2.28 Huti
Wolverhampton - Cardiff     Cardiff +0.5 2.75 Huti
West Ham - Newcastle 1 2.16 Osuma
West Ham - Newcastle Alle 2,5 maalia 1.83 Osuma
Watford - Leicester 1 2.55 Osuma
Watford - Leicester Yli 2,5 maalia 1.98 Osuma
Fulham - Chelsea Fulham +0 varoitusta 1.80 Osuma
Everton - Liverpool Alle 2,5 maalia 2.00 Osuma
Everton - Liverpool Mane: yli 1,5 lauk. maalia kohti 2.87 Huti


Edellisen kierroksen kokonaissaldo: -0,68 yksikköä.

Tilastot kokonaisuudessaan kuluvalta Valioliiga-kaudelta:

Osumat: 155 / 319
Tuotto: -6,29
Palautus%: 98%

Teksti: Thomas Schyth

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme asiantuntija, joka on erikoistunut jalkapallo-vedonlyöntiin. Hänen tanskaksi kirjoitetut veikkausvihjeet sekä viikottaiset Valioliiga-ennakkopaketit kaikkine tärppeineen löytyykin nyt myös Urheiluveikkaus.comista käännettynä suomeksi.

Kommentit

Palaute