Valioliiga 2018-19, 37. kierros:

Tanskalaisen yhteistyösivustomme Valioliiga-asiantuntija Thomas Schyth tarjoaa oman ennakkopakettinsa pelivihjeineen jokaiselle Valioliigan ottelukierrokselle.

Tärppien osumatarkkuus viimeisen kierroksen jälkeen:

Osumat: 192 / 396
Tuottosaldo: -3.89
Palautusprosentti: 99%

Vapun riennot ovat takanapäin, viikonloppu kolkuttelee jo ovelle ja sehän tietää sitä, että on jälleen Thomas Schythin kokoaman Valioliiga-kierrosennakon aika. Futisviikonloppu tuokin tarjolle Valioliigan 37. kierroksen myötä lukuisia mielenkiintoisia matseja, joissa panosta riittää edelleen. Katsotaan siis, mistä tämä ottelukierros on tehty matsikohtaitsen ennakoiden ja yksittäisten vedonlyöntivihjeiden kautta.

Viimeistä edelliselle kierrokselle lähdetään Valioliigassa varsin mielenkiintoisissa asetelmissa, sillä mestaruus on tällä hetkellä kahden kauppa. Manchester City johtaa sarjaa 92 pisteellä, mutta Liverpool on vain pisteen perässä. Mestaruuskamppailu on ollut jo tähän mennessä täysin ennennäkemätön, sillä Liverpool voi päätyä viel 97 pisteeseen, mutta jäädä silti sarjan toiseksi. Kaudella 1981-82 jälkeen liigan toiseksi sijoittunut joukkue on saanut enintään 89 pistettä, mutta Liverpool ja Manchester City ovat molemmat jo ohittaneet tuon virstanpylvään. Varmaan on siis tällä hetkellä vain se, että ennätyksiä tullaan rikkomaan vielä tämän kauden kahdella viimeisellä kierroksella.

Sarjan häntäpäässä Huddersfieldin ja Fulhamin putoaminen on jo varmaa, mutta tällä hetkellä viimeisellä putoajan paikalla oleva Cardiff sen sijaan voi vielä säilyttää sarjapaikkansa. Walesilaisten yläpuolella sarjataulukossa on Brighton, jolla on neljä pistettä enemmän kasassa tällä hetkellä. Cardiffin omat otteet eivät siis ratkaise kaikkea vaan Brighton pystyy myös oman ottelunsa voittamalla varmistamaan paikkansa ensi kaudeksi Valioliigaan.

Kyseessä onkin jälleen todella jännittävä ja toivottavasti tapahtumarikas kierros!

UUSIMMAT VEDONLYÖNTISIVUT URHEILUVEIKKAUS.COMISSA:
PELIYHTIÖ BONUS LUNASTA BONUS:
librabet 100% bonus 150€ asti
Fansbet 100% bonus 10€ asti
18Bet 100% bonus 100€ asti
betclic 55€ ilmaisveto
fastbet 50€ bonukset
kto 100% bonus 100€ asti

Everton - Burnley

Ottelu pelataan: 3.5. klo 22:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Kyseessä on kahden lähtökohtaisesti puolustusvoittoisen joukkueen kohtaaminen. Burnley on jo varmistanut sarjapaikkansa ja se pääsee otteluun paineettomasti. Evertonilla ei niin ikään ole ottelussa suurta panosta, sillä joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon yhdeksäs ja kuuden joukkoon ja ensi kauden eurokentill ei ole enää asiaa. Seitsemäs sija on kuitenkin vielä napattavissa ja Everton tuskin lähtee lepsuilemaan kotiyleisönsä edessä. 

Kumpikin joukkue pääsee otteluun hyvistä kokoonpanotilanteista, sillä merkittäviä poissaoloja ei ole kummallakaan joukkueella. Everton on kotikentällään luonnollisesti suosikki otteluun, mutta molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina hyvässä iskussa ja odotettavissa voi olla tasainen ja vähämaalinen kamppailu.

VIHJE: Everton - Burnley: Alle 2,5 maalia - kerroin 2.03 (Pinnacle)

Molemmat miehistöt ovat pohjimmiltaan paremmin puolustavia kuin hyökkääviä, joten lähtökohtaisesti luvassa on vähämaalinen kamppailu ja pelivalinnaksi nostetaan alle 2,5 maalista tarjottu kerroin.

Voit lukea vihjeen kokonaisuudessaan tähän otteluun tästä klikkaamalla.

Bournemouth - Tottenham

Ottelu pelataan: 4.5. klo 14:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Vierasjoukkue Tottenhamilla on voitolla mahdollisuus varmistaa paikka sarjataulukon TOP4:ssa ja samalla paikka ensi kauden Mestarien liigaan. Spursilla on tällä hetkellä menossa Mestarien liigan välierät hollantilaista Ajaxia vastaan, mutta sen ohella TOP4-sijoitus tämän kauden Valioliigasta on varmasti loppukauden päätavoite.

Kotijoukkue Bournemouth pelaa kauden kaksi viimeistä ottelua täysin panoksetta, sillä joukkue keikkuu turvallisesti sarjataulukon 14. sijalla ja putoamisvaaraa ei ole. Bournemoth haluaa varmasti päättää kauden viimeisen kotiottelun positiivisissa merkeissä ja kohtalaista kotietua nauttiva kotijoukkue on poissaoloista huolimatta vaarallinen kokoonpano viime aikoina Valioliigassa heikosti esiintynyttä Spursia vastaan, joka kierrättänee kokoonpanoaan mahdollisuuksien mukaan.

VIHJE: Bournemouth - Tottenham: Bournemouth +0.5 - kerroin 1.97 (Unibet)

Spursin keskittyminen on tällä hetkellä Mestarien liigan toisessa välieräottelussa Ajaxia vastaan ja paineettomasti kotiotteluunsa lähtevä Bournemouth ei varmasti myy nahkaansa helpolla Vitality Stadiumilla. Spurs on ottelussa suosikki, mutta motivoitunut kotijoukkue on yllätysvalmis kotikentällään.

West Ham - Southampton

Ottelu pelataan: 4.5. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Kauden loppupuolella Hammers on vihdoin saanut sairastupaansa hieman tyhjemmäksi ja koko kauden runsaista poissaoloista kärsinyt joukkue on saanut viime viikkoina kerättyä mukavasti pisteitä. Toissakierroksella se tasasi pisteet Leicesterin kanssa ja viime viikolla joukkue haki maistuvan 0-1 vierasvoiton Tottenhamin vieraana. Sairastuvalla on yhä muutamia avainpelaajia, mutta lasaretti on tyhjenemään päin.

West Ham on ollut tällä kaudella kohtalaisen vahva kotijoukkue ja se nauttii tässäkin ottelussa London Stadiumilla kohtalaisen vahvaa kotietua, kun vastaan tulee Southampton. Hammers on tällä hetkellä taulukossa sijalla 11. ja se pelaa panoksetta kaksi viimeistä kierrosta. Kotiyleisönsä edessä se haluaa kuitenkin varmasti näyttää parastaan, joten luvassa tuskin on mitään lepsuttelua.

Southampton onnistui viime kierrosten tasapeleillä varmistamaan sarjapaikan ensi kaudelle ja talvella putoajan paikalla roikkunut Saints saattaa kärsiä tässä ottelussa pienestä sarjapaikka-krapulasta. Saintsin sairastupa on viime aikoina ollut Hammersin tapaan tyhjenemään päin ja luvassa on varmasti vauhdikas ja tapahtumarikas ottelu. 

VIHJE: West Ham - Southampton: 1 - kerroin 2.35 (Expekt)

Perustasoltaan isännät ovat joukkueista hieman laadukkaampi kokonaisuus ja vahvistuneen kokoonpanon sekä kotiedun turvin he lähtevät otteluun suosikkeina.

Wolverhampton - Fulham

Ottelu pelataan: 4.5. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Sudet ovat erinomaisessa asemassa nappaamaan Valioliigan seitsemännen sijan mikä voisi mahdollistaisi pääsyn ensi kaudeksi Eurooppa liigaan. Tällä hetkellä joukkue on juuri seitsemännellä sijalla ja takana vaanivat Leicester sekä Everton ovat kolmen ja neljän pisteen päässä. Voitto tästä ottelusta takaisi Susille sarjan seitsemännen sijan ja kotiyleisön edessä, ennalta selvästi heikompaa joukkuetta vastaan Wolverhampton on varmasti huippumotivoitunut.

Fulhamin matka Valioliigassa päättyy tähän kauteen ja kolme edellistä otteluaan putkeen voittanut seura oli ehdottomasti yksi kauden suurimpia floppeja. Evertonilla on alla voitot Evertonista, Bournemouthista ja Cardiffista, mutta täysin penkin alle menneet syksy ja talvi varmistivat joukkueen putomisen sarjasta jo hyvissä ajoin. Fulhamilla on ottelussa muutamia pahoja poissaoloja, joista pahimpana voidaan pitää oikean laitapuolustaja Fosu-Mensahin sekä hänen paikkaajansa Odoin poissaoloja. Myös serbialainen keskikenttämies Lazar Markovic on sivussa.

Fulhamin peli on kulkenut viime aikoina hyvin, kun joukkue on saanut pelata paineettomasti. Wolves on parhaimmillaan, kun se pääsee iskemään nopeasti ja terävästi vastaan, joten luvassa on varmasti erittäin mielenkiintoinen kamppailu kahden hyväkuntoisen joukkueen välillä.

VIHJE: Wolverhampton - Fulham: Alle 2,5 maalia - kerroin 2.15 (Pinnacle)

Sudet ovat parhaimmillaan, kun heidän ei tarvitse ottaa otteluissa pallonhallintaa ja tehdä aloitteita vaan iskeä vastaan. Tässä ottelussa se saattaa joutua ottamaan pallonhallinnan itselleen, sillä myös Fulham on puolustanut viime aikoina laadukkaasti ja pitänyt maalinsa puhtaana kolmessa perättäisessä ottelussa. Parhaaksi pelikohteeksi tähän otteluun nousee alle 2,5 maalista tarjottu kerroin.

Cardiff - Crystal Palace

Ottelu pelataan: 4.5. klo 19:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Cardiffin asetelmat loppukaudelle ovat selvät. Joukkueen on voitettava kaksi viimeistä otteluaan ja sarjataulukossa yläpuolella oleva Brighton ei saa kerätä kahta pistettä enempää jäljellä olevista otteluistaan. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että joukkue lähtee varmasti tähän kotiotteluun hyökkäysvoittoisella kokoonpanolla ja hyökkäyspainotteisella peliformaatilla. Tämän pelityylin ongelma on se, että joukkue on pelannut koko kauden erittäin puolustusvoittoista pelityyliä ja hyökkäysvoittoinen taktiikka ei varmasti tule pelaajille täysin luonnostaan ja selkärangasta. 

Cardiffilla on pienoisia huolia kokoonpanonsa kanssa, sillä keskikentältä puuttuu pahimmassa tapauksessa kolmikko Gunnarsson-Arter-Ralls ja tämän trion puuttuminen olisi iso takaisku walesilaisille. 

Crystal Palace pääsee otteluun paineettomasti, sillä joukkue on sarjataulukon 12. sijalla ja kaksi viimeistä valioliigaotteluaan joukkue pääsee pelaamaan täysin ilman panosta. Crystal Palace pystyy pelaamaan useammalla eri pelityylillä ja voi olla, että joukkue lähtee puolustuspeli edellä tähän otteluun, sillä joukkue tietää varmasti, että Cardiff tulee kovaa päälle kotikentällään. Palacelta puuttuu ottelusta muutamia puolustuspään pelaajia, mutta joukkue on osoittanut tällä kaudella venymiskykyä aiemminkin. Palace pystyy iskemään todella terävästi vastaan ja jos Cardiff ylihyökkää, niin Palacelle avautuu varmasti laadukkaita maalipaikkoja vastaiskujen ansiosta. Palace saattaa hyvinkin siis olla se joukkue, joka lähettää Cardiffin takaisin Mestaruussarjaan heidän kotikentällään.

VIHJE: Cardiff - Crystal Palace: 2 - kerroin 2.81 (Coolbet)

Cardiff pelaa vain ja ainoastaan voitosta, joten se tulee kovaa päälle kotikentällään. Kovana vastaiskujoukkueena tunnettu Palace saa varmasti vastaiskuista laadukkaita maalipaikkoja, joista se on iskenyt tällä kaudella kovalla prosentilla. Vaikka motivaatioetu on kotijoukkueella, niin Palace ei varmasti lähde löysäilemään tähän sarjan toiseksi viimeiseen otteluun.

Newcastle - Liverpool

Ottelu pelataan: 4.5. klo 21:45
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Kotijoukkue Newcastle on varmistanut paikkansa sarjataulukon keskikastissa ja sen ei tarvitse enää kerätä pisteitä, jotta se jatkaa ensi kaudella Valioliigassa. Newcastle-manageri Rafael Benitez onnistuu kuitenkin varmasti motivoimaan joukkonsa entistä seuraansa vastaan ja kotikentällään Newcastle tuskin heittää peliä lekkeriksi.

Vierasjoukkue Liverpool on yhä mukana sarjan mestaruustaistelussa Manchester Cityn kanssa, mutta joukkue tarvitsee ehdottomasti voitot kahdesta viimeisestä ottelusta jos se mielii nostella mestaruuspokaalia kauden päätteeksi. Samalla Cityn täytyy menettää pisteitä vähintään toisesta jäljellä olevasta ottelusta, joten Poolille ei välttämättä riitä mestaruuteen edes täydet pistepotit kauden kahdesta viimeisestä ottelusta.

Lunasta 20€ rizkitön veto lauantain Newcastle - Liverpool -matsiin!

Newcastlen riesana tässä ottelussa ovat loukkaantumiset, sillä poissa ovat todennäköisesti Ayoze Perez, Miguel Almiron, Florian Lejeune sekä Sean Longstaff, jotka kaikki ovat tärkeitä miehiä Newcastlelle. Myös kapteeni Jamaal Lascelles saattaa olla sivussa ja se olisi puolustuspelaamista ajattelen iso lovi kotijoukkueelle.

Liverpoolia kuormittaa aiemmin viikolla Barcelonan vieraana pelattu Mestarien liigan välieräottelu, jonka joukkue hävisi 0-3 vaikka pelasi ihan hyvän ottelun. Matkustus ja kovatempoinen ottelu yhtä maailman parasta seurajoukkuetta vastaan saattaa näkyä vieraiden otteissa.

VIHJE: Newcastle - Liverpool: Alle 2,5 korttia - kerroin 2.30 (Unibet)

Newcastlella ei ole ottelussa mitään panosta tai menetettävää ja on mahdollista, että Liverpool ratkaisee ottelun repaleista puolustusta vastaan hyvissä ajoin yhdellä tai useammalla nopealla maalilla. Se tarkoittaisi sitä, että ottelun tempo putoaisi ja peli menisi hölkkäilyksi ja loukkaantumisten välttelemiseksi joukkueiden välillä. Ottelussa toimii tuomarina Marriner, joka ei kortteja yleensä kovin helpolla nostele, joten ottelun pelivalinnaksi kokeillaan alle 2,5 korttia.

Chelsea - Watford

Ottelu pelataan: 5.5. klo 16:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Viime kierroksilla ailahtelevasti esiintynyt ja kolmesta edellisestä ottelustaan yhden hävinnyt ja kaksi kertaa tasapelin pelannut Chelsea on tällä hetkellä vielä kiinni sarjan nelospaikassa, mutta paikka ensi kauden Mestarien liigaan on kaikkea muuta kuin varma. Edellä oleva Spurs on kahden pisteen päässä ja takana vaanivat Arsenal (5.) sekä Manchester United (6.) ovat kahden ja kolmen pisteen päässä lontoolaisista.

Chelseaa kuormittaa tähän otteluun torstainen Eurooppa liigan välieräottelu vieraskentällä saksalaista Frankfurtia vastaan. Sunnuntai tuleekin lontoolaisille nopeasti eteen ja kuormituksena on matkustus sekä todennäköisesti kovatempoinen ottelu Bundesliigajoukkuetta vastaan.

Watford on varmistanut jo paikkansa Valioliigan keskikastissa ja se pelaa kauden kaksi viimeistä ottelua täysin panoksetta. Toki se pystyy pisteitä keräämällä vielä parantamaan sijoitustaan sarjataulukossa, mutta motivaatio ei välttämättä ole huipussaan kauden viimeisiin kamppailuihin.

Vieraat saavat otteluun tärkeän palaajan, kun tällä kaudella yhdeksän osumaa iskenyt Troy Deeney palaa kentille pelikiellon jälkeen. Hän onkin tärkein yksittäinen pelaaja Watfordille, joten hänen panostaan ei voi vähätellä.

VIHJE: Chelsea - Watford: Watford +1,5 - kerroin 1.75 (888sport)

Watford saa vastaansa hieman väsyneen Chelsean, joten vieraskentästä huolimatta vierailla on hyvä paikka haastaa haavoittuvainen kotijoukkue. Chelsea keskittynee tällä hetkellä täysillä Eurooppa liigaan ja joukkuetta vaivaavat loukkaantumiset, joten vierasmenestystä aasialaisella tasoituksella voi kokeilla.

Huddersfield - Manchester United

Ottelu pelataan: 5.5. klo 16:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Kotijoukkue Huddersfieldillä ei ole mitään panosta loppukaudelle, sillä joukkue on jämähtänyt 14 pisteellä sarjan hännille ja putoaminen Mestaruussarjaan on ollut jo pidempään tiedossa. Joukkue on hävinnyt kaikki kahdeksan edellistä otteluaan ja se on ollut ylivoimaisesti koko sarjan heikoin joukkue läpi syksyn, talven ja kevään. Tämä on joukkueelle kauden viimeinen kotiottelu ja joukkue yrittää varmasti kiillottaa pahasti ryvettynyttä kilpeään kotiyleisön edessä.

Vierasjoukkue Manchester United jäi edellisellä kierroksella 1-1 tasapeliin Chelsean kanssa mikä tarkoittaa sitä, että joukkueen mahdollisuudet neljän joukkoon ja ensi kauden Mestarien liigaan ovat enää teoreettiset. Joukkue kärsii myös pahoista loukkaantumisista, sillä Rashfordin, Smallingin, Lukakun ja Jonesin pelaaminen tässä ottelussa on epävarmaa.

Manchester United on joukkueista selvästi laadukkaampi ja Huddersfield on esiintynyt jo todella pitkään lähes surkuhupaisan huonosti, joten kaikki muu kuin vierasvoitto tästä ottelusta olisi yllätys.

VIHJE: Huddersfield - Manchester United: Man Utd -1,5 - kerroin 1.98 (Pinnacle)

Manchester United ei ole ollut viime aikoina parhaassa mahdollisessa vireessä ja joukkue kärsii loukkaantumisista, mutta se on perustasoltaan niin paljon parempi joukkue kuin surkeasti läpi kauden esiintyneet isännät, joten kaikki muu kuin vierasvoitto olisi jättiyllätys. Loukkaantumistilanteen takia vieraiden manageri Ole-Gunnar Solskjaer saattaa antaa energisille reservipelaajille peliaikaa tässä ottelussa ja se saattaa tuottaa hedelmää tässä ottelussa.

Arsenal - Brighton

Ottelu pelataan: 5.5. klo 18:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Arsenal on tällä hetkellä taulukon viidentenä, mutta sillä on yhä mahdollisuudet nousta neljä joukkoon jos Chelsea kompuroi omassa ottelussaan. Chelsean loppukauden ohjelma on selvästi Arsenalia vaikeampi, joten Gunners pyrkii varmasti kaikin keinoin hyödyntämään mahdollisuutensa. Ensin sen täytyy kuitenkin voittaa kotikentällään Brighton ja tällä hetkellä kotijoukkue ei ole parhaassa mahdollisessa vireessä, sillä alla on kolme peräkkäistä tappiota sarjassa. Chelsean tapaan Arsenal pelaa torstaina Eurooppa liigan pudotuspelejä Valenciaa vastaan, joten valmistautuminen sunnuntain tärkeään sarjaotteluun ei varmasti ole paras mahdollinen ja kuormitus painaa avainpelaajia.

Vierasjoukkue Brighton keikkuu tällä hetkellä neljä pistettä putoamisviivan yläpuolella, mutta se tarvitsee pisteitä, jotta se varmistaisi ensi kauden sarjapaikkansa Valioliigassa. Jos Cardiff ei kerää pisteitä kahdelta viimeiseltä kierrokselta, niin Brighton säilyttää paikkansa myös ilman pisteiden keräämistä, mutta joukkue haluaa varmasti pitää langat omissa käsissä ja pyrkii voittamaan molemmat jäljellä olevat ottelunsa.

Kummankin joukkueen motivaatio on varmasti huipussaan tähän otteluun ja yleensä nämä ison panoksen ottelut tuppaavat sarjatasolla kääntymään tasaisiksi ja vähämaalisiksi. Kummallakin joukkueella on muutamia joukkueelle tärkeitä poissaoloja, mutta tärkeään otteluun parsitaan varmasti kasaan kaikki kynnelle kykenevät pelimiehet.

VIHJE: Arsenal - Brighton: Alle 3,0 maalia - kerroin 1.75 (ComeOn!)

Arsenal ei ole viime aikoina pystynyt esittämään parastaan, mutta nyt joukkue tarvitsee toden teolla pisteitä, jotta paikka ensi kauden Mestarien liigassa olisi mahdollinen. Vierasjoukkue Brighton lähtee otteluun varmasti erittäin puolustavalla taktiikalla ja pyrkii iskemään tilanteen tullen vastaan nopeasti. Odotuksissa on tarkkaa puolustuspelaamista ja vähämaalinen ottelu, joten pelit isketään sisään alle 3,0 maalia pelikohteelle.

HUOM! Jos Cardiff häviää oman ottelunsa lauantaina, niin Brightonin sarjapaikka on jo varmistunut ennen tätä ottelua, joten ennen pelipäätöksen jättämistä suosittelemme katsomaan lauantain tuloksen, sillä vieraiden lataus ei varmasti ole täydellinen jos sarjapaikka ensi kaudeksi on varmistunut lauantaina.

Manchester City - Leicester

Ottelu pelataan: 6.5. klo 22:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

City tarvitsee kahdesta jäljellä olevasta ottelusta voitot jos se haluaa varmuudella nostella mestaruuspyttyä viime kevään tapaan. Kaksi perättäistä voittoa kuulostaa helpolta urakalta Cityn tasoiselle joukkueelle, mutta maanantaina vastassa on aina vaarallinen Leicester, joka on ollut viime aikoina hyvässä iskussa. 

City on ollut viime aikoina hyvässä vedossa sarjassa, mutta alkukauden tapaan Cityltä ei ole nähty mitään murskajaisia vaan esimerkiksi edellinen ottelu vieraskentällä Burnleya vastaan päättyi nihkeään 0-1 voittoon. Joukkue toki hallitsi pelitapahtumia täydet 90 minuuttia, mutta myös Cityn pelaajat ovat vain ihmisiä, jotka käsittelevät paineita eri tavalla ja otteissa on näkynyt ajoittain pieni puristus.

Leicester on kaikkea muuta kuin helppo vastus Citylle, sillä joulukuussa, kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran King Power Stadiumilla, niin Leicester otti Citystä maistuvan 2-1 kotivoiton. Leicester on ollut viime aikoina hyvässä iskussa ja edellisellä kierroksella joukkue kuritti kotikentällään Arsenalia peräti lukemin 3-0. Neljässä edellisessä ottelussa Leicester on iskenyt peräti yhdeksän osumaa, joten etenkin hyökkäystehot ovat löytyneet hieman hiljaisemman jakson jälkeen. Joukkue onkin pelannut seitsemän edellistä ottelua vahvalla saldolla: 5-1-1.

Cityltä puuttuu ottelusta tärkeitä miehiä, sillä ennakkotietojen mukaan sivussa ovat sekä Kevin DeBruyne ja Fernandinho, jotka ovat molemmat todella tärkeitä miehiä isännille. City on tottakai kotiottelussaan suursuosikki ennalta heikompaa Leicesteriä vastaan, mutta ottelusta tulee kaikkea muuta kuin ylijuoksu isännille.

VIHJE: Manchester City - Leicester: BTS / molemmat joukkueet tekevät maalin - kerroin 2.00 (Expekt)

City tarvitsee ottelusta voiton, joten se ottanee tutun tappaan pallonhallinnan kotikentällään. Kotijoukkueelta löytyy runsaasti tulivoimaa, mutta myös vieraiden viime aikaiset pirteät otteet Vardyn johdolla eivät saa tulla ottelua seuraaville yllätyksenä. Ottelun paras pelivalinta löytyy BTS-pelikohteesta, sillä odotettavissa on maalipaikkojen ja maalien täyttämä kohtaaminen kahden laatujoukkueen välillä.

Viime Valioliiga-kierroksen tärpit ja tulokset:

Ottelut: Tärppi Kerroin: Lopputulema:
Liverpool - Huddersfield Alle 4.0 maalia 1,93 Huti
Liverpool - Huddersfield Schindler yli 29.5 syöttöä 1,83 Huti
Tottenham - West Ham Tottenham -1,5 2,23 Huti
Crystal Palace - Everton 1 2,72 Huti
Fulham - Cardiff 2 3,00 Huti
Fulham - Cardiff Alle 1.0 maalia 1. puoliajalla 2,17 Voitto
Southampton - Bournemouth Bournemouth +0.25 2,35 1/2 Voitto
Watford - Wolverhampton Wolves +0 2,05 Voitto
Brighton - Newcastle 1 2,36 Huti
Leicester - Arsenal 1 2,75 Voitto
Leicester - Arsenal Vardy tekee maalin 2,37 Voitto
Burnley - Man City City yli 7.5 kulmaa 1,80 Huti
Man Utd - Chelsea Yli 2.5 maalia 1,90 Huti


Edellisen kierroksen kokonaissaldo: -1,96 yksikköä.

Tilastot kokonaisuudessaan kuluvalta Valioliiga-kaudelta:

Osumat: 192 / 396
Tuotto: -3.89
Palautus%: 99%

Teksti: Thomas Schyth

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme asiantuntija, joka on erikoistunut jalkapallo-vedonlyöntiin. Hänen tanskaksi kirjoitetut veikkausvihjeet sekä viikottaiset Valioliiga-ennakkopaketit kaikkine tärppeineen löytyykin nyt myös Urheiluveikkaus.comista käännettynä suomeksi.