Nyt on Betsson pistänyt sellaisen vedonlyöntikampanjan kehiin ettei toista samanlaista löydy! Nyt kannattaa siis jokaisen jalakapallo fanaatikon olla hereillä, sillä vastaamalla UCL -kysymyksiin voit voittaa ilmaisvetoja Mestarien liigaan. Mikäpä sen parempaa, kuin kartuttaa pelitiliä tietämällä vastauksia UCL -aiheisiin kysymyksiin.  
Nyt jos koskaan kannattaa alkaa päivittämään tietoja Mestarien liigasta ja liittyä voittajien kauniiseen rivistöön. Eikö se niin mene, että voittajien on helppo hymyillä!

Miten osalliseksi tähän huikeaan vedonlyöntikampanjaan

Pääset tähän huikeaan kampanjaan osalliseksi vastaamalla Betssonin esittämiin UCL -aiheisiin kysymyksiin. Sinulla on mahdollista osallistua kampanjaan, joka viikko 3. kesäkuuta kello 22:44 asti. Betsson* esittää kaksi kysymystä jokaisella peliviikolla ja mikäli vastaat oikein yhteen kysymykseen, saat aivan huikean 10 euron riskittömän vedon pelattavaksi Mestarien liigan seuraavalle peliviikolle. Vastatessasi oikein molempiin kysymyksiin, saat huimat kaksi 10 euron riskitöntä vetoa. Vastatessasi oikein kysymykseen, siirtyy riskitön veto pelitilillesi viimeistään saman viikon perjantaina kello 17:00 Suomen aikaan.

Tähän kampanjaan kannattaa panostaa ja olla perillä siitä mitä Mestarien liigassa parhaimmillaan tapahtuu ja mitkä ovat kuumimmat puheenaiheet sillä alalla. Betssonin huikeilta kampanjasivuilta näet myös ajastimen, joka kertoo sekuntilleen milloin seuraava kysymys julkaistaan. Sieltä pystyt helposti seuraamaan, milloin on mahdollisuutesi osallistua kampanjaan!

Tätä tervetuliaisetua ei kannata jättää käyttämättä

Betsson haluaa toivottaa kaikki uuden pelitilin avanneet pelaajat tervetulleiksi ruhtinaallisten tervetuliaisbonusten tähdittämänä. Tällaista bonusta harvempi osaa edes odottaa ja siksipä nyt jos koskaan kannattaa rekisteröityä Betssonin hurjien vedonlyöjien joukkoon, koska tällaista etua tuskin saa mistään muualta. Tervetuliaisetu toimii seuraavasti:

Ensimmäinen askel on luoda ilmainen pelitili, Avaa tili -painikkeen kautta
Voit lunastaa sinulle kuuluvan 25 euron ilmaisvedon tehdessäsi pelitilillesi vähintään 25 euron talletuksen. Huomaathan, että ilmaisvedon tulee sisältää vähintään yhden kohteen jääkiekon MM-kisoista.

Eikä siinä vielä kaikki! Saat 100% ensitalletusbonuksen aina huikeaan 100 euroon asti. Tämän edun, saat aktivoitua menemällä tilillesi ”Saatavilla olevat bonukset -kohtaan” ja klikkaamalla ”lunasta” talletusbonuksesi.

Betsson* toivottaa kaikki niin uudet kuin vanhatkin vedonlyönnin ystävät tervetulleiksi heidän hulppeille pelisivuillensa!

Klikkaamalla tästä pääset Betssonin vedonlyöntisivustolle!