Oletko kaveriporukkasi ehdottomasti kovin vedonlyöjä, mutta et ole päässyt vielä todistamaan taitojasi kunnon kilpailussa? Jos vastasit hiljaa mielessäsi, että tottakai olen, niin nyt jos koskaan sinulla on mahdollisuus todistaa taitosi kaveriporukallesi sekä koko Betssonin vedonlyöntiyhteisölle, sillä tämän palkitun vedonlyöntisaitin uunituore kilpailu saa kilpailuhenkisen betsarin sukat pyörimään jaloissa!

Betssonin tuoreessa Vedonlyönnin mestaruustaisto -kampanjassa on haussa koko saitin kovin betsari ja nyt jos koskaan on aika kaivaa sotakirveet esiin ja aloittaa dominointi tässä maistuvassa kisassa! Palkintorahaa on jaossa ennennäkemätön määrä ja pelin henki on selvä - nappaa livevedot kiinni ja ole kisan kuningas!

Vedonlyönnin mestaruustaisto -kisan palkintopotissa on tarjolla yhteensä 25 000 euroa ja kisan voittaja kuittaa itselleen huimat 7 500 euroa riihikuivaa käteistä! Kaikenkaikkiaan palkintoja on tarjolla 25:lle parhaalle betsarille, jotka todistavat tässä kisassa todelliset livebetsimestarin taitonsa ja raivaavat tiensä tulostaulukkoon.

Nyt jos koskaan on aika todistaa, että juuri sinä olet livevetojen kruunamaton kuningas, laittaa betsit sisään, ansaita pisteitä jokaisella voittavalla vedolla ja rohmuta suurimmat palkintorahat omaan rintataskuun! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, sillä kilpailu on käynnissä vain 11. lokakuuta kello 23:59 CEST asti.

OSALLISTU VEDONLYÖNNIN MESTARUUSKISAAN BETSSONILLA

Näin pääset mukaan Betssonin vedonlyönnin mestaruustaistoon!

Vedonlyönti- ja kasinojätti Betsson on halunnut, että kaikilla innokkailla ja osaavilla betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän maistuvaan kilpailuun ja siksi tähän kampanjaan ei ole asetettu 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja.

Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin Betsson-asiakkaat, jotka haluavat näyttää kyntensä tässä betsikisassa. Jos et ole vielä Betssonin asiakas, niin liittymään pääset helposti ja nopeasti vieressä näkyvää Betssonin logoa klikkaamalla. Samalla pääset lunastamaan Betssonin tarjoaman 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua ensitalletuksesi aina 200 euroon saakka.

Seuraavaksi on aika todistaa taidot vedonlyöntikisan parissa. Ensimmäiseksi sinun tulee käydä klikkaamassa oranssia Osallistu-nappia Vedonlyönnin mestaruustaisto -kampanjasivulla. Tämän jälkeen sinun tulee suunnistaa Betssonin live-vedonlyöntiin ja lyödä livevedonlyönnissä single-vetoja, joiden minimikerroin on vähintään 1,50. Ansaitset pisteitä jokaisesta voittavasta singlelive-vedostasi, joiden kerroin on vähintään 1,50.

Kampanjavedot voi lyödä mihin tahansa urheiluun, joka on tarjolla Betssonin livevedonlyönnissä. Ennakko- tai järjestelmävedot eivät kerrytä pisteitä. Tulostaulukon pisteet lasketaan Panos X Kerroin = pisteet. Jos lyöt 20€ arvoisen singlekupongin livevedonlyönnissä kertoimella 2,00 ja vetosi osuu, saat pistetaulukkoon 2 x 20 = 40 pistettä. Kampanja on voimassa 11. lokakuuta kello 23:59 CEST asti. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Betssonin kampanjasivulta.

Palkinnoille pääsee kisassa 25 parasta pelaajaa, jotka ovat kampanjan päättyessä keränneet eniten pisteitä tulostaulukkoon. Palkintopotin jakautumisen voit katsoa kokonaisuudessaan alta.

Vedonlyönnin mestaruustaisto palkintopotti:

1. 7500 €
2. 5000 €
3. 3000 €
4. 2500 €
5. 1500 €
6.-8. 500 €
9.-14. 400 €
15.-19. 200 €
20.-25. 100 €

ISKE LIVE-BETSIT SISÄÄN JA VOITA 7 500€