Vedonlyöntijätti Betsson maksoi torstaina 9. tammikuuta voitot Liverpoolin Valioliigan voitosta veikanneille pelaajille. Englannin Valioliiga -sarjaa on vielä jäljellä 18 kierrosta, mutta Liverpool on pelannut tähän päivään asti melkein virhetöntä peliä.

Valioliigaa on vielä selvästi jäljellä, koska olemme vasta päässeet hieman yli puolenvälin. Vedonlyöntiyhtiö Betssonin mukaan mestaruustaistelu on jo ohi, sillä kaikki voitot maksettiin Liverpoolin voitosta betsanneille pelaajille.

Liverpool on pelannut hyvin virheetöntä peliä joukkueen voittaessa 20 ottelusta 19 peliä ja ottaen yhden tasapelin. Sarjassa toisena olevaan Leicesteriin eroa on kerinnyt kertyä jo 13 pistettä. Manchester City pitää sarjan kolmatta sijaa, ollessaan 14 pistettä jäljessä Liverpoolista.

"20 voittoa 21 ottelusta ja maailman kokonaisvaltaisin joukkue, joka vain parantaa ottelusta toiseen. Tietenkin pelejä on vielä paljon jäljellä, mutta emme vain mitenkään enää näe, että mestaruus voisi tällä kertaa livetä Liverpoolilta", kertoo kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist Betssonilta.

"Ystäväni on Manchester Cityn fani, ja olen luvannut pukeutua Cityn paitaan vuoden ajan joka päivä, jos olen tässä väärässä", Wennerkvist naurahtaa.

Betsson on siis selvästi varma, että voitto ei pääse lipsahtamaan Liverpoolin käsistä enää tässä vaiheessa. Jos kuitenkin joku joukkue pystyy keväällä Liverpoolin ohittamaan, voitot maksetaan myös oikeaa mestaria veikanneille pelaajille.

Pääset seuraamaan Liverpoolin seuraavaa Englannin Valioliigan ottelua launtaina 11. tammikuuta, kun joukkue kohtaa Tottenham Hotspursin.

Lunasta Betssonin mahtava bonuspaketti vedonlyöntiin

Varmaan jokainen vedonlyöntiä harrastava kaveri on joskus kuullut Betssonin vedonlyöntisivusta, sillä kyseessä on yksi alan kovimmista tekijöistä. Nyt sinulla onkin hyvät mahdollisuudet lähteä testaamaan sivua, mikäli et sitä aikaisemmin ole jostain syystä tehnyt.

Saat nimittäin napattua uutena pelaajana hyvän bonuspaketin, joka pitää sisällään talletusbonuksen sporttiin. Ensimmäiselle tekemällesi talletukselle on siis luvassa 100% vedonlyöntibonus aina 100 euroon saakka. Voit täten aloittaa vedonlyöntimatkasi Betssonilla jopa 200 euron pelikassalla, mikäli lunastat tarjouksesta koko bonussumman.

Tervetulobonuksen lisäksi Betssonilla on viikottain käynnissä erilaisia ilmaisveto ja kohotetut kertoimet -tarjouksia. Kannattaa siis vielä erikseen käydä pyörähtämässä kampanjasivulla.

Pääset siirtymään Betssonin verkkosivuille sekä lunastamaan tervetuliastarjouksen bonuksen näppärästi alapuolella olevan linkin takaa!

LUNASTA BETSSONIN VEDONLYÖNTIBONUS TÄSTÄ

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004