Nyt etsitään Suomen parasta futisveikkaajaa! Laadukas vedonlyöntisivusto NordicBet on pistänyt EM-kisojen kunniaksi käyntiin jännittävän kampanjan, joka keskittyy nimenomaan EM -futikseen ja lyömällä vetoa eri otteluista voit kerätä pisteitä ja löytää itsesi finaaliottelun katsomosta paikan päällä. Jos siis haet lisää futisfiilistä kotikatsomoon, rekisteröidy mukaan NordicBetin kampanjaan ja ryhdy veikkaamaan!

 

NordicBet ja Suomen paras EM-veikkaaja

Vuoden 2016 EM-jalkapallon ottelut starttasivat viime perjantaina ja moni suomalainen pelaajakin on varmasti jo ehtinyt lyömään vetoa yhdestä jos toisestakin ottelusta. Tässä huikeassa kampanjassa tarvitsee vain veikata pudotuspelien lopputuloksia ja lopuksi kruunattava vedonlyöntikuningas pääseekin seuraamaan loppuottelua Ranskaan, eli kerrassaan ainutlaatuinen palkinto on luvassa!

NordicBetillä on oma sivusto tarkoitettu nimenomaan EM-futista varten ja löydät sieltä veikkauskuponkien lisäksi paljon muutakin tietoa kisoihin liittyen, kuten uusimmat jalkapallouutiset, tulostaulu sekä jalkapallotilastot otteluihin ja joukkueisiin liittyen. Suomen Paras EM -veikkaaja titteliä voit havitella täyttämällä veikkausrivin, jossa lyödään vetoa jokaisen ottelun lopputuloksesta ja pisteitä jaetaan oikein menneiden veikkausten mukaan. Jokaisesta ottelusta voi viedä maksimissaan 6 pistettä:

Yhden joukkueen maalien määrä oikein - 1 piste

Ottelun tulos oikein (1 X 2) - 3 pistettä

Yhden joukkueen maalien määrä ja ottelun tulos oikein - 4 pistettä

Molempien joukkueiden maalien määrä sekä ottelun lopputulos oikein - 6 pistettä

Omaa pistetilastoaan sekä sijoitustaan voi seurata NordicBetin EM Futis 2016 -sivustolla. Tänään vastakkain ovat Itävalta ja Unkari sekä Portugali ja Islanti. Onnea matkaan!

 

NordicBet bonus uusille pelaajille

  • Kaiken lisäksi NordicBet pelisivuston tervetuliais bonus vedonlyöntiin tuo sekin lisämotivaatiota EM-futisveikkaukseen. Uudet pelaajat nimittäin saavat ilmaisvetoja jopa 50 euron edestä, joten tällä bonussummalla saa lyödä vetoa monestakin eri tuloksesta! Toimi näin lunastaaksesi bonus:
  • Avaa ilmainen pelitili NordicBetille, tee vähintään 20 euron talletus ja lyö 5 eurolla vetoa, niin saat itsellesi 10 euron ilmaisen vedon!
  • Kun olet lyönyt vetoa yhteensä 50 eurolla, odottaa sinua 20 euron ilmainen mobiiliveto!
  • Kolmas 20 euron ilmainen veto on sinun, kun olet lyönyt yhteensä 100 eurolla vetoja!