Oletko innokas vedonlyöjä sekä futiksen ystävä? Upea pohjoismaalainen online-veikkaussivusto NordicBet järjestää kampanjan, jonka voittaja pääsee kesällä VIP-matkalle Ranskaan seuraamaan jalkapallotapahtumaa kesäkuussa 2016. Matkalle pääsee mukaan myös yksi voittajan valitsema matkakumppani. Mukaan pääsee tietysti lyömällä vetoa, joten lue ohjeet alta ja siirry veikkaamaan NordicBetin sivustolle!

 

NordicBet* ja futismatka Ranskaan

Tässä kilpailussa pärjäävät parhaiten isoilla kertoimilla veikkaavat pelaajat. Tarkoituksena on lyödä vetoa mahdollisimman korkeilla kertoimilla, ja NordicBetin sivuilla näkyvässä tulostaulukossa on listattu 10 sen hetken parasta pelaajaa. Tulokset päivitetään jokaisena arkipäivänä. Osallistu kilpailuun näin:

  • Klikkaa NordicBetin sivuilla ”Lyö vetoa ja voita VIP-matka”.
  • Aseta vähintään 5 euron panoksen veto mistä tahansa urheilulajista tai ottelusta, joko ennakkovetona tai livevedonlyönnin puolella. Kyseessä voi olla single veto tai yhdistelmäveto.
  • Vedon tulee ratketa ennen kampanja-ajan loppua.

Kilpailuun voi osallistua aina 28. huhtikuuta asti ja vetoja voi lyödä kuinka monta tahansa. Kilpailun päättyessä ensimmäisellä sijalla oleva pelaaja voittaa itselleen huikean kahden hengen matkapaketin, joka sisältää seuraavat palkinnot:

  • Matkat Tukholmaan sekä yhden yön hotellimajoitus Tukholmassa.
  • Lennot Tukholmasta Ranskaan, Toulouseen.
  • Kaksi yötä neljän tähden hotellissa sekä pääsyliput Toulousen jalkapallotapahtumaan 17. kesäkuuta.

Matkan ajankohta on 17. - 19. kesäkuuta 2016. Pakettia ei voi muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle, vaan mikäli pelaaja ei pääse matkalle, se annetaan tulostaulukon mukaisesti toiseksi sijoittuneelle osallistujalle.

 

NordicBetin tervetulobonus

Uudet pelaajat voivat osallistua futismatkan arvontaan luotuaan pelitilin, mutta he saavat omakseen myös huikean bonuksen vedonlyöntiin! Yhteensä NordicBetille ensi kertaa rekisteröityvä pelaaja saa ilmaisvetoja jopa 50 euron edestä:

  • Avaa pelitili, talleta vähintään 20 euroa ja lyö 5 euron veto, niin saat 10 euron ilmaisvedon.
  • Seuraavaksi saat 20 euron mobiilivedon, kun olet lyönyt yhteensä 50 eurolla vetoja NordicBetillä.
  • Lunasta vielä yksi 20 euron ilmaisveto kun olet lyönyt yhteensä 100 eurolla vetoja!

Tämä bonustarjous sopii erityisesti niille pelaajille, jotka eivät halua tallettaa suuria summia. Jos urheilun vedonlyönti netissä kiinnostaa, kokeile pelaamista NordicBetillä ja lunasta ilmaisvedot!