EHT-kauden 2018-19 avaava Karjala-turnaus alkaa tänään kahden ottelulla, kun Suomi kohtaa Hartwall Arenalla Venäjän ja Tshekki sekä Ruotsi mittaavat paremmuuttaan Tipsport Arenalla Prahassa. Koko turnauksen ehdottomasti kiihkein ottelu nähdään kuitenkin tulevana sunnuntaina, kun Leijonat kohtaa täpötäydessä kotikaukalossaan länsinaapuri Ruotsin! Jos haluat päästä isäsi kanssa sunnuntaina Hartwall Areenalle todistamaan, kun Leijonat kurittaa Tre Kronoria, niin vielä tänään sinulla on mahdollisuus voittaa liput otteluun vedonlyöntijätti Rizkiltä!

Maajoukkuepelien osalta jääkiekkokausi alkaa toden teolla aina marraskuussa, kun EHT-kalenterin ohjelmassa on perinteinen Karjala-turnaus. Kuten kaikkien muidenkin joukkueiden, niin myös Suomen osalta luvassa on yhteensä kolme kovatasoista maajoukkuepeliä, jossa pelaajilla on mahdollisuus tehdä ensimmäiset vaikutukset tuoreeseen päävalmentajaan, maajoukkueen peräsimeen palanneeseen Jukka Jaloseen. Jalonen nimesi tämän vuoden Karjala-turnaukseen varsin nimekkään leijonalauman ja turnauksen puolustavana mestarina Suomen päänahka on varmasti haluttua tavaraa Venäjän, Ruotsin sekä Tshekin keskuudessa. 

Turnaus polkaistaan käyntiin tänään torstaina, kun Suomi kohtaa Hartwall Areenalla itänaapuri Venäjän. Samaan aikaan Tshekki ja Ruotsi kohtaavat Prahan Tipsport Arenalla. Perjantaina vuorossa on välipäivän harjoitukset, mutta lauantaina on jälleen pisteitä jaossa, kun Ruotsi sekä Venäjä kohtaavat päiväpelissä ja Suomi testaa Tshekin iskukykyä iltaottelussa. Turnaus huipentuu sunnuntaina, kun Tshekki ja Venäjä sekä Suomi ja Ruotsi ottavat yhteen turnauksen päätöspäivänä.

YLE televisioi kaikki turnauksen ottelut kanavillaan ja YLE Areena -suoratoistopalvelussa, joten näet maksutta kaikki Suomen sekä muiden maiden ottelut helposti YLE:n kanavilta tai Areenasta!

Turnauksen otteluohjelman ja Suomen joukkueen tänään alkavaan turnaukseen näet kokonaisuudessaan uutisen lopusta! Jos haluat puolestasi vertailla kertoimia Karjala-turnauksen otteluihin, niin se onnistuu helposti ja nopeasti tästä painamalla!

Vedonlyöntiyhtiö Rizk haluaa ilahduttaa yhtä onnellista asiakastaan arpomalla kaikkien tänään Rizkille tallettaneiden pelaajien kesken yhden kahden hengen lippupaketin sunnuntain Suomi-Ruotsi -otteluun! Tämä kampanja on niin uusien kuin vanhojenkin Rizk* -asiakkaiden saatavilla, joten jos haluat yllättää isäsi viemällä hänet sunnuntaina Hartwall Arenalle katsomaan huipputason kiekkoa, niin nyt kannattaa lukea alta tarkemmat osallistumisohjeet ja osallistua! 

Muista toimia pikimmiten, että varmasti ehdit mukaan arvontaan, sillä kampanja päättyy tänään torstaina kello 23:59 ja liput arvotaan heti huomenna perjantaina!

Näin voit voittaa kaksi lippua sunnuntain Suomi-Ruotsi -otteluun Rizkiltä!

Suomalaisia urheilun ja kasinopelien ystäviä jo vuosien ajan korkealla laadulla ilahduttanut Rizk* on halunnut, että kaikilla yhtiön vanhoilla sekä uusilla asiakkailla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan arvontaan ja tavoitella kahden hengen lippupakettia sunnuntain huippuotteluun. Osallistumiseen tarvitset ainoastaan oman Rizk* -pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sellaisen helposti ja nopeasti tätä linkkiä klikkaamalla!

Jos olet uusi Rizk-asiakas, niin pääset ensimmäisen talletuksesi yhteydessä hyödyntämään Rizkin tarjoaman 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi Rizkillä! Voit lukea bonuksesta lisää uutisen lopusta. 

Pelitilin luomisen / kirjautumisen jälkeen sinun tulee ainoastaan tehdä vähintään 10 euron suuruinen talletus tämän vuorokauden puolella Rizkille ja olet automaattisesti mukana arvonnassa, joka on voimassa vain Rizkin suomalaisille asiakkaille. 

Tee siis minimissään 10 euron suuruinen talletus torstai-iltaan kello 23:59 mennessä ja se saatat olla juuri sinä, joka istut Hartwall Arenan lehtereillä isäsi kanssa sunnuntaina katsomassa, kun Leijonat kohtaavat Tre Kronorin. 

Osallistumisohjeet lyhyesti: 

  • Klikkaa itsesi Rizkin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä tai alla näkyvästä sinisestä napista.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Rizk-pelitili. Jos olet vanha asiakas, kirjaudu sisään pelitilillesi.
  • Tee vähintään 10 euron suuruinen talletus torstaihin 8.11. kello 23:59 mennessä ja olet automaattisesti mukana huomenna järjestettävässä arvonnassa!
  • Jos olet uusi asiakas, pääset hyödyntämään talletuksellesi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen!
  • Onnea arvontaan! 

Tee 10 euron talletus Rizkille ja voita liput sunnuntaille!

Rizk* tarjoaa uusille asiakkaille lentävän lähdön vedonlyöntiin tuplatulla pelikassalla! 

Laatubookkereiden parhaaseen A-ryhmään kuuluva Rizk* haluaa, että uuden asiakkaan betsit heidän sivuillaan saavat lentävän lähdön ja siksi se tarjoaa uusille asiakkaille vedonlyöntibonuksen, jolla uusi asiakas saa tuplattua pelikassansa ennen vedonlyönnin aloittamista. 

Tämä maistuva bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa 100 euroon asti. Jos haluat lunastaa maksimihyödyn bonuksesta, niin sinun tulee tehdä 100 euron suuruinen talletus, jonka jälkeen Rizk* tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan vedonlyönnin heidän sivuillaan 200 euron suuruisella pelikassalla! 

Minimitalletus bonuksen aktivoimiseksi on 10 euroa, jolla saat käyttöösi 20 euron pelikassan. Bonus ja talletus tulee kierrättää Rizkin vedonlyönnissä vähintään viisi kertaa minimikertoimella 1,80 ennen kuin voit kotiuttaa voittoja.

Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä avattuna Rizkille, niin nyt sellainen kannattaa ehdottomasti avata, sillä 10 euron suuruisella talletuksella saat arpalipun Suomi-Ruotsi -ottelun lippuarvontaan sekä 20 euron pelikassan, jolla pääset lyömään vetoja tänään alkavaan Karjala-turnaukseen!

Karjala-turnaus 2018 otteluohjelma:

Torstai - 8. marraskuuta 2018:
Klo 18:30: Venäjä - Suomi
Klo 19:20: Tshekki - Ruotsi
Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Prahassa, Tipsport Arenalla.

Lauantai - 10. marraskuuta:
Klo 13:00: Ruotsi - Venäjä
Klo 17:30: Suomi -  Tshekki

Sunnuntai - 11. marraskuuta:
Klo 13:30: Tšshekki - Venäjä
Klo 17:30: Suomi - Ruotsi

Suomen joukkue Karjala-turnauksessa 2018:

Maalivahdit:
Juha Metsola (Salavat Julajev Ufa, KHL)
Veini Vehviläinen (Kärpät)

Puolustajat:
Ville Pokka (Avangard Omsk, KHL)
Miika Koivisto (Dynamo Moskova, KHL)
Mikko Lehtonen (HV71, SHL)
Petteri Lindbohm (Lausanne, NLA)
Jani Hakanpää, (Kärpät)
Veli-Matti Vittasmäki (Tappara)
Teemu Eronen (HIFK)
Atte Ohtamaa (Kärpät)
Teemu Kivihalme (Kärpät)

Hyökkääjät:
Marko Anttila (Jokerit, KHL)
Sakari Manninen (Jokerit, KHL)
Mika Niemi (Jokerit, KHL)
Miro Aaltonen (HK Vitjaz, KHL)
Teemu Hartikainen (Salavat Julajev Ufa, KHL)
Joonas Nättinen (Neftehimik Nizhnekamsk, KHL)
Juuso Puustinen (Neftehimik Nizhnekamsk, KHL)
Mikael Ruohomaa (Neftehimik Nizhnekamsk, KHL)
Iiro Pakarinen (Metallurg Magnitogorsk, KHL)
Harri Pesonen (SCL Tigers, NLA)
Toni Rajala (EHC Biel, NLA)
Arttu Ruotsalainen (Ilves)
Juhani Tyrväinen (HIFK)
Ville Leskinen (Kärpät)
Oula Palve (TPS)
Teemu Turunen (HPK)