Saamiemme brittilähteiden mukaan Englannin Valioliigassa pelaava pohjois-englantilainen joukkue Manchester City on tehnyt vaihtotarjouksen tällä hetkellä Arsenalissa pelaavasta Chileläispelaajasta.

Aihe otettiin tietenkin kohisten vastaan Valioliigassa, ja manchesteriläisseuran on väitetty tarjoavan vaihtokaupassa myös Englannin maajoukkuueessa pelaavan Raheem Sterlingin lisäksi 20 miljoonaa Englannin Puntaa joka meidän rahassa vastaisi tämän hetkisen vaihtokurssin mukaan noin 22 miljoonaa euroa.

Vaihdossa siis miljoonittain rahaa sekä Sterling

Brittilähteiden mukaan Man City on päättänyt kirjoittaa tämän sopimuksen asti torstaihin mennessä, ja on tuonut julki tämän miljoonatarjouksen. City antaisi tämän tarjouksen mielellään suoraan käteissopimuksena, ja Sanchezista tämä manchesterilaisjoukkue olisi tarjonnut 50 miljoonaa puntaa.

Mutta nyt seura olisi valmis koventamaan vielä panoksia siirtoikkunan sulkeutuessa ja heittämään mukaan Raheem Sterlingin. Tämä aikanaan Euroopan lupaavimmaksi nuoreksi pelaajaksi valittu mies varmasti on yllättynyt ja huvittunut tästä uutisesta, mutta myös loppupeleissä avoin tälle muutokselle, sillä hän on alun perin aloittanut jalkapallouransa Lontoossa.

Kaupasta myös kovatasoisen tekee myös muuten sen, että Sterling siirtyi vuonna 2015 Liverpoolista Arsenaliin brittiläisestä pelaajasta maksetulla ennätyssummalla, 49 miljoonalla punnalla.

Sanchezilla, jolla on vain yksi vuosi jäljellä Arsenalin pelipaidassa, on kieltäytynyt useista tarjouksista huolimatta jatkosopimuksen allekirjoittamisesta, ja huhujen mukaan on ilmaissut vanhalle Barcelonan aikaiselle managerillensa Pep Guardiolalle, haluavansa tehdä jälleen töitä hänelle. Pep Guardiolahan valmentaa siis tällä hetkellä Mancester Cityä.

Arsene Wenger, joka luotsaa puolestaan tällä hetkellä Arsenalia, on kuitenkin vakuuttanut suurelle yleisölle Sanchezin jatkavan lontoolaisjoukkueessa huolimatta siitä faktasta, että jatkosopimuksen pitäisi olla kirjoitettuna jo.

Hän myös kieltää, että minkäänlaisia tarjouksia olisi virallisesti edes esitetty kenenkään toimesta näistä vaihtokaupoista.

Sormensa pelissä on myös Chilen maajoukkueen valmentajalla Juan Antonio Pizzillä, sillä toisten huhujen mukaan Sanchez haluaisi pelata jälleen Chilen maajoukkueessa ja edustaa kotimaataan jalkapallon MM-kisoissa jotka järjestetään vuonna 2018 suht koht lähellä meitä, eli Pietarissa.

Chile kohtaa nyt torstaina karsintaottelussa heti yhden arkkivihollisistaan Paraguayn, mutta nyt tähän otteluun Sanchez ei halunnut osallistua henkilökohtaisista syistä, jotka lienevät oman liigapelaamisen järjestäminen tulevilla kausilla Euroopassa. Ristiriitoja on myös herättänyt se, miten Sanchez aikoo järjestää sukkuloinnin maajoukkueharjoitusten ja liigapelaamisensa välillä, sillä välimatkahan on luonnollisesti suuri.

Jäämme siis jälleen odottamaan taas virallista tietoa, mitä tuleman pitää tässäkin Valioliigan pelaajakaupasta, huhuilla kun on aina tapana kuitenkin suurimmaksi osaksi pitää paikkaansa. Aika on siis käymässä vähiin, sillä kesän siirtoikkuna sulkeutuu Britanniassa nyt torstaina 31. elokuuta, joten sopimukset pitää saada tulille nyt näillä näppylöillä.

Valioliigaa ja muihin huippujalkapallon liigoihin voit varautua 200% vedonlyöntibonuksella.

Valioliigaa voit pelata monella vedonvälittäjällä, mutta hyvän alkusysäyksen tähän antaa myös Expekt joka tarjoaa uusille pelaajillensa 200% alkutalletusbonuksen aina 100€ asti! Tämä tarjous kannattaa siis ehdottomasti lunastaa kokonaisuudessaan, sillä 50 euron arvoisella talletuksella saat siis yhteensä 150 euron edestä pelattavaa vedonlyöntiin. Expektin vedonlyöntivalikoimassa on kaikki maailman huippufutisliigat Valioliigan lisäksi kuten Bundesliigaa, Mestarienliigaa, Ranskan Ligue 1:stä, Italian Serie A:ta sekä espanjan La Ligaa kotimaiseen Veikkausliigaan asti. Tämä tervetuliaisbonus käy myös muihin urheilulajeihin kuten jääkiekkoon tai myös meitä suomalaisia kiinnostavaan Formula 1:seen joten kaikki on jälleen sinun käsissäsi, mitä ikinä haluatkaan pelata näillä bonuksilla.

Tämän mahtavan tervetulotarjouksen lisäksi, näiden suurten liigojen käynnistyttyä Expektillä on selkeästi menossa muita jalkapallo painotteisia kampanjoita, esimerkiksi viikonlopun eli perjantain ja maanantain välillä tehtyihin suurten liigojen vetokuponkeihin on mahdollisuus saada jopa 25% ylimääräistä voitoillesi! Osallistu kampanjaan ja mikäli tekemäsi laput voittavat, saat siis nettovoitoillesi 25% ylimääräistä rahaa, jopa 50 euroon asti!
Kaveritkin kannattaa ehdottomasti kutsua mukaan Expektille, sillä saat jokaisesta suosittelemastasi pelaajasta itsellesi 10€ arvoisen bonuksen, joten nyt vain työpaikalta ja kaveripiiristä joka ikinen jannu mukaan. Tämän lisäksi sinun värväämäsi kaverit eivät myöskään jää tyhjin käsin, sillä he myös saavat itselleen 5€ arvoisen bonusrahan. Tämä on aika suora win-win tilanne siis kaikille osapuolille! Kannattaa siis ehdottomasti lähteä jännittämään Valioliigaa Expektin kanssa, jälleen tuttuun tapaan pääset siirtymään suoraan tälle vertaansa vailla olevalle vedonlyöntisivustolle klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Klikkaa itsesi Expektin Vedonlyöntiin tästä