Tämän illan Liiga pelissä hallitseva mestari Tappara kohtaa kotonaan Hakametsän hallissa tällä hetkellä seitsemäntenä sarjataulukossa olevan SaiPan.

Eroa Tampereen ja Lappeenrannan pojilla on tällä hetkellä vain neljä pistettä, joten tästä ottelusta saattaa kyllä tulla mielenkiintoinen, jos lähdetään vertailemaan muutamia asioita.

Kävimme läpi vedonvälittäjiä ja muutamia toimistoja ja kertoimet olivat aika selkeästi Tapparan voiton puolella, kertoimien ollessa jotain 1,30 luokkaa noin keskimääräisesti. Katsotaan tätä illan ottelua kuitenkin hieman tarkemmin.

Karjalasta kajahtanut seitsemän voittoa putkeen

Vaikka Tappara onkin viime vuoden liigamestari, ei tämä kausi ole kuitenkaan lähtenyt odotetulla tavalla käyntiin, mitä hallitsevalta mestarilta nyt soisi.

Pisteitä Tampereen jätkillä on tosissaankin kertynyt tällä kaudella vain kuudennen sijan verran, ja vähän alkaa tuntumaan siltä, että Tappara ei olisi saanut peliään kunnolla käyntiin. Saimaan Pallo puolestaan on tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa, joten intoa riittää varmasti nyt tämän veroisen maineen pitämiseen illan ottelussa.

Vaikuttaisi kuitenkin, että Tappara olisi saamassa jälleen takaisin tuota hieman kadonnutta itseluottamusta parin viimeksi pelatun matsin perusteella, mutta vastassa on kuitenkin tällä hetkellä kenties paremmassa kunnossa oleva seura ja emme kyllä lähtisi aliarvioimaan näitä etelä-karjalaisia, vaikka vedonlyöntitoimistojen kertoimet povaavatkin suhteellisen varmaa voittoa Tapparalle. SaiPalla on kyllä ehdottomasti kaikki onnistumisen avaimet tämän ottelun voittoon.

Jo pelkällä tasapelin vaihtoehdolla luvataan yli vitosen kertoimia ja voitoilla vielä enemmän, joten siinäpä vasta pulma kehtaisiko sitä lähteä ottamaan tällaisia riskejä, päätöshän on jokaisen omissa käsissä. Luota siis itse omiin vaihtoihisi, tietämykseen ja tuntemukseen, ja pidetään vielä sormetkin ristissä.

SaiPa siis lähtee tänään Tapparan vieraaksi, ja ottelu alkaa kello 18.30, joten sinulla on vielä hetki aikaa laittaa laput sisään. Muista myös katsoa Live-vedonlyönnin puolelta, miten kertoimet ja peli edistyy - useita streamaus -vaihtoehtojakin varmasti löytyy useilta vedonlyöntitoimistoilta, cash out toimintoineen, ja tällä cash out toiminnolla saat myytyä kupongin takaisin vedonlyöntitoimistolle, jos se näyttäisi menevän päin metsiä.

Expekt-klubilaisille 5 euron etu joka viikko!

Kun kerta täältä toimistolta löytyy näiden Lappeenrantalaisten heimoveljiä, niin tällaiseen mehukkaiden kertoimien puolesta voisi kokeilla vaikka Expektin tarjoamaa viiden euron arvoista bonusrahaa, jota saat itsellesi joka viikko. Käy osallistumassa tähän tarjoukseen kampanjasivujen kautta, ja pelaa mitä tahansa vedonlyönnin kohteita viikon aikana vähintään 25,00 euron edestä minimikertoimella 1,80, niin saat seuraavalle viikolle maanantaisin tämän viiden euron ylimääräisen pelirahan!

Lisäksi jos olet uusi pelaaja Expektin vedonlyönnissä, niin sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi jopa 200% ensitallettajan tervetulobonus! Talleta uudelle pelitilillesi 50 euroa, niin saat kaupan päälle

100 euroa bonusrahaa, ja voit siis viidenkympin talletuksillasi pelata yhteensä 150€:n edestä!

Tarjous on voimassa siis uusille, tallettaville asiakkaille, mutta käy ihmeessä tsekkaamassa myös muut tarjoukset, sinulla on esimerkiksi mahdollisuus voittaa Karalahden elämänkerta asiaankuuluvin

nimikirjoituksin. Siinä kirjassa on varmasti ihmeteltävää tekstiä, ja puheenaihetta kavereille ja työporukalle, sillä kuuleman mukaan Karalahti kertoo koko totuuden asioiden oikeilla nimillä, ja mitään ei ole kaunisteltu siihen.

Lähde nyt siis laittamaan kupongit sisään Expektin luona, suorinta tietä pääset sinne nyt klikkaamalla alapuolta löytyvää linkkiä. Käy nyt tarkastamassa illan Liiga-ottelun kertoimet, ja muut meneillään olevat tarjoukset, niin voit lähteä betsejä sisään ylimääräisillä bonuksilla ja tarjouksilla.

Vedonlyönnin mahdollisuudet ovat tällä vedonvälittäjällä huikeat, joten kannattaa tutustua kaikkeen mahdolliseen oikein ajan kanssa. Kohteita löytyy laidasta laitaan, sisältäen Euroopan parhaimmat liigat aivan kotimaiselle farmitasolle asti.

Klikkaa itsesi Expektin vedonlyöntiin tästä