Huuhkajien UEFA Nations League -urakka huipentuu tällä viikolla kahden viimeisen ottelun myötä. Yksi piste riittää lohkovoittoon ja jatkopeleihin yltämiseen, ja kiima onkin jo jotakuinkin käsin kosketeltavissa. Torstai-iltaista Kreikka-matsia odotellessa aikaa voikin tappaa - ja kiimaa nostattaa - kunnon Huuhkajat-visailun parissa...

Urheiluveikkaus kyhäsi netin ihmeelliseen maailmaan ajantasalla olevan visan, jossa kysytään eniten otteluita Suomen jalkapallomaajoukkueessa pelanneita pelaajia. Nyt onkin siis hyvä tontti laittaa oma futistietämys kunnolla testiin!

HC-tason futistietäjille kyseinen visa saattaa olla toki lastenleikkiä, mutta peruspenkkiurheilijalla saattaa haastetta olla tarjolla vähän turhankin paljon. Näiden 37:n eniten A-maaotteluita pelanneiden pelaajien joukkoon mahtuu nimittäin parit pelimiehet aina niinkin kaukaa kuin 1940-1960 -vuosiluvuilta. Kyseisten herrojen nimet eivät siis ole välttämättä välittömästi ihan jokaisen visailijan huulilla. Mutta sanoisimme, että sellainen 20 oikeaa nimeä kyseiseen visa-kaavakkeeseen alkaa olla jo hyvää perustasoa, ja kaikki "yli +25 oikein" -tulokset onkin sitten jo kohtalaisen väkevää suorittamista. Ja mikäli saat kaikki nimet paperille ilman apuvälineiden käyttöä, voit lähteä jotakuinkin välittömästi sisu-puukko -ostoksille.

Visa on päivitetty tilastojen osalta kuosiin 14. marraskuuta 2018, eli tulevat Kansojen liigan ottelut Kreikkaa ja Unkaria vastaan tulevat tietty osaltaan tekemään tiettyjä muutoksia joiden pelaajien maaottelu-lukemiin. Näin ollen visa tullaankin tietty päivittämään kuosiin sikäli mikäli, jos listalta löytyvät pelurit saavat peliaikaa näissä UNL-matseissa.

Muista toki myös lukea sivuiltamme kattava ennakko torstai-iltana (15.11.) pelattavasta Kreikka - Suomi -ottelusta pelivihjeen kera. Tulemme tarjoamaan samaisen ennakon ja vedonlyöntivihjeet myös Suomi-Unkari -otteluun, joka pelataan sunnutaina 18. marraskuuta.

Nyt kuitenkin itse Huuhkajat-visailun kimppuun!

Eniten pelattuja otteluita Suomen jalkapallomaajoukkueessa - VISA:

Visassa maaotteluksi lasketaan siis kaikki maajoukkueessa pelatut ottelut, joissa pelaaja on joko ollut avauskokoonpanossa tai vaihdettu kentälle kesken ottelun. Helpotuksena jokaisesta listalle mahtuvasta pelaajasta on kerrottu myös kaikki hänen edustamansa seurat uran aikana sekä ne vuodet, jolloin kyseinen pelaaja on maajoukkueessa otteluita tililleen kerryttänyt.

Klikkaa vain "Play" painiketta, ja visa alkaa. Syötä veikkaamasi pelaajan nimi avautuneeseen tekstikenttään, ja mikäli kirjoittamasi nimi löytyy listalta, lisää peli automaattisesti tuon nimen sille kuuluvalle paikalle tilasto-listaukseen. Sinulle on 15 minuuttia aikaa koko visan täyttämiseen. Onnea matkaan!

Mikäli visailu-kaavake ei suostu näkymään sivustolla kunnolla, voit siirtyä tästä linkistä suoraan visailusivustolle.

Urheiluveikkaus tulee kehittelemään sivustolleen viikottain uusia visailuja urheilun parista, joten sivustomme kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan, mikäli tällaiset aivopähkinät sattuvat kiinnostamaan. Parhaiten pysyt toimitustiimimme touhuissa mukana tietty vierailemalla sivustollamme tasaiseen tahtiin, mutta voit toki seurata meitä myös Twitterissä, jonka kautta saat aina tuoreimmat visailut, uutiset, tarjoukset ja muut urheilumaailman käänteet ensimmäisenä hyppysiisi.