Huuhkajat parhaimmassa liidossa kenties ensimmäistä kertaa sitte kultaisen sukupolven! Tuoreimpien huikeiden voittojen seurauksena Unibet on päättänyt palkita jonkun onnekkaan pelaajan upealla palkinnolla! 

Tavallisesti betsifirmojen kampanjoissa joutuu yleensä hieman näkemään pientä vaivaa pääpalkinnon eteen. Yleensä tiedossa on muutaman betsin iskemistä ja muuta skabailua toisia betsaajia vastaan. Tällä kertaa Unibet kuitenkin tekee melkoisen erilaisen poikkeuksen tuoreimman kampanjan myötä. 

Huuhkajat ovat antaneet uskomattoman piristysruiskeen suomalaiseen jalkapalloon ja luoneet kerralla uutta futiskulttuuria Pohjolaan. Kyseessä on todellakin jotain todella ainutlaatuista, sillä Suomi tuntuu marssivan voitosta voittoon, kun tähtäimessä on paikka ensi vuoden EM-turnauksesta. Tämän kaiken kunniaksi Unibet järjestää arvonnan, josta voi voittaa itselleen allekirjoitetun Perparim Hetemaj'n pelipaidan ja osallistuminen ei maksa yhtään mitään!

Ei tarvitse iskeä betsiä tai mitään muutakaan, vaan osallistuminen on täysin ilmaista. 

Näin osallistut "Perpan" paita-arvontaan!

  • Kirjaudu Unibet-tilille/Luo Unibet-tili
  • Osallistu kampanjasivujen kautta!
  • Ja olet automaattisesti mukana!
  • Arvonta suoritetaan 16. heinäkuuta
  • Viimenen osallistumispäivä on 15.7.2019

Osallistu ilmaiseksi arvontaan!

 
Unibetin ensitalletusbonus


Jos ei vielä löydy Unibetiltä tiliä, niin hyppää kelkkaa ehdottomasti jo nyt! Tarjolla on rutkasti lajeja ja korkeita kertoimia, eikä siinä kaikki, sillä betsaamisen ohella urheilua pystyy seuraamaan kätevästi Unibet TV:n avulla. Tämähän myös tarkoittaa sitä, että ohessa pystyy myös asettamaan live-vetoja. 

Ja tietenkin rustaa muutamalla sanalla Unibetin suosituista kampanjoista, joita löytyy kirjaimellisesti laidasta laitaan. Tarjolla on mitä huikeimpia urheilumatkoja ympärimaailmaa, unohtumattomia kisastudioita Helsingin luksustiloissa ja tietysti myös lippuja mitä hauskimpiin sekä erikoisimpiin tapahtumiin. 

Nyt uusilla asiakkailla on oiva tilaisuus lunastaa itselleen kätevä 100% talletusbonus 100 euroon asti ja lisäksi Unibet kestitsee vielä 10 euron mobiilivedolla! 

LIITY TÄSTÄ UNIBETILLE