Pohjoismaalainen veikkaussivusto NordicBet järjestää kiekkokauden kunniaksi viihdyttävän kampanjan, johon pääsee mukaan tietysti veikkaamalla. Osallistuminen kannattaa, koska palkintona tässä kilpailussa on ensinnäkin osuus 10 000 euron jättipotista, ja jos olet ainoa voittaja kampanja-aikana, sinulla on mahdollisuus voittaa vielä ylimääräiset 10 000 euroa käteistä voittosi lisäksi! Vedonlyöntikisaan voi ottaa osaa helmikuun loppuun asti, mutta miksi odotella, kun voit voittaa jo tänään! Lue ohjeet alta ja siirry NordicBetille veikkaamaan.

 

NordicBet* - 10 000 euron jättipotti

NordicBetin kilpailu pyörii 18.01. - 29.02.2016 ja se on jaettu kolmeen eri osioon, joissa jokaisessa on jaossa 10 000 euroa. Tänään starttaa uusi jakso, joka kestää 01.02. - 14.12. ja viimeinen jakso on 15. - 29.02. Mukaan pääsee, kun lyö seitsemän 1X2 -kohteen yhdistelmävetoa ottelun voittajasta kampanjajakson aikana seuraavissa liigoissa: KHL, NHL, SHL, AHL tai Liiga. Panoksen tulee olla vähintään 2 euroa, jotta vedot hyväksytään mukaan kilpailuun. Jos asettamasi vedot voittaa, saat osuuden 10 000 potista, joka jaetaan siis kaikkien voittajien kesken.

Sinulla on mahdollisuus voittaa jokaisessa jaksossa myös 10 000 euron superjättipotti normivoittojen lisäksi. Sen voi voittaa, jos jakson aikana voittajavetoja on vain yksi, jos veto on lyöty vähintään 5 euron panoksella ja jos vedon kokonaiskerroin on vähintään 100.

Tässä siis haastetta kerrakseen! Muista, että asettamasi vetojen on päätyttävä ennen kilpailuajan päättymistä, jotta ne lasketaan mukaan. Voitot maksetaan käteisenä, eli ilman kierrätysvaatimusta, joten voit nostaa ne pelitililtäsi vaikka heti.

 

NordicBet* Tervetulobonus

NordicBet* on erinomainen vedonlyöntisivusto meille suomalaisille, sillä sieltä löytyvät parhaat kertoimet meille tärkeisiin urheilulajeihin, kuten kotimainen jääkiekko ja jalkapallo sekä talviurheilu. Jos et ole ennen NordicBetillä pelannut, saat uutena pelaajana myös mahtavan tervetulobonuksen! Vedonlyönnin bonus pakettiin kuuluu peräti kolme kappaletta ilmaisvetoja urheiluun, joiden arvo on yhteensä 50 euroa:

  • Rekisteröidy NordicBetin sivuille, talleta 20 euroa ja aseta 5 euron veto, jolloin saat itsellesi lisäksi 10 euron ilmaisvedon!
  • Kun olet lyönyt yhteensä 50 eurolla vetoja, saat itsellesi 20 euron ilmaisvedon mobiililaitteelle!
  • Tämän jälkeen saat vielä yhden 20 euron ilmaisen vedon, kun olet lyönyt kaiken kaikkiaan kolme erillistä vetoa vähintään 100 eurolla.

Ilmaisveto on voimassa 7 vuorokautta sen myöntämisen jälkeen.

 

Veikkaa NordicBetillä ja ansaitse ilmaista rahaa!