Kevään edetessä kesää kohti syntyy eri vedonlyöntiyhtiöiltä toinen toistaan kovempia kampanjoita. Tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi paljon mistä valita mieleisensä. Miltä kuulostaisi liput jääkiekon MM-kisojen finaaleihin? Tai kiinnostaisiko kenties liput pesäpallon Itä-Länsi -otteluun? Nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää kampanjat ennen kuin ne päättyvät. 

Hiljattain toimme esille Unibetin tuoreen kampanjan, jossa jaetaan onnellisille voittajille lippuja VIP-iltaan luksustiloihin katsomaan Tukholman UFC-otteluita, sekä Mestarien liigan finaalia. Tarjolla on siis ilmaista tarjoilua ja isolta ruudulta penkkiurheilua hulppean seuran kera ja isäntänä tietenkin itse Esa Tikkanen

Mestarien liiga on eittämättä jalkapallokauden kiistaton huipentuma ja kaikista erilaisista turnauksista se arvokkain, sekä arvostetuin. Unibet tarjoaa lippuja onnekkaille lippuja katsomaan finaalia ruudun välityksellä, mutta Betsafe pistää hiukan paremmaksi ja tarjoaa lippuja peräti paikan päälle. 

Kampanja sijoittuu aikavälille 29.huhtikuuta - 9. toukokuuta! 

Näin voitat liput Mestarien liigan finaaliin

  1. Kirjaudu Betsafe-tilille/luo Betsafe-tili
  2. Saat välittömästi 10 euron riskittömän vedon
  3. Kerää pisteitä vedonlyönnistä 9. toukokuuta saakka
  4. Pisteet ynnätään seuraavasti: voittaneen vedon panos x kerroin x kohteiden lukumäärä
  5. Jokaisen kohteen tulee olla vähintään kertoimella 1.50 
  6. Eniten pisteitä kerännyt palkitaan lipuilla finaaliin!

Osallistu kampanjaan ja voita liput UCL-finaaliin!

Mitä palkintomatka sisältää kokonaisuudessaan? 


Luvassa on luonnollisesti unohtumaton kokemus, joka on varmasti jokaisen jalkapalloa intohimoisesti seuraavan fani ehdoton unelma. Betsafe lennättää voittajat Helsingistä Madridiin ja takaisin. Lisäksi tarjolla on tietenkin kaksi yötä hulppeassa hotellissa ja liput itse Mestarien liigan finaaliin. 

Tämän kaiken ohella luvassa on myös ohjelmaa muiden onnekkaiden voittajien kanssa ja Betsafe on myös pitänyt huolen, että matkaan lähetetään pätevät kisaisännät pitämään tunnelmaa yllä. 

Betsafe

Mikäli et ole vielä tutustunut Betsafeen, niin suosittelemme kokeilemaan kyseistä kauttaaltaan kehuttua pelisivustoa. Olit sitten kokenut betsaaja tai aloitteleva, niin kannattaa tutustua Betsafen pätevään tervetuliaistarjoukseen.  

Uudet asiakkaat saavat mahdollisuuden lunastaa 100% bonuksen 200 euroon asti.