Urheilun ystävien iltoja monesti säestää muuan JVG ja mikäli satut kuulumaan yhtyeen vankkaan tukijakuntaan, niin nyt sinulla on mahdollisuus päästä todistamaan kaksikkoa livenä Suomen pääkaupungissa.

Tällä vuosikymmenellä on kiistatta tuntunut siltä, että suomalainen urheilu ja JVG kulkevat käsi kädessä voitosta seuraavaan. Tämä sulosointujen täytteinen taival sai alkunsa jo vuonna 2011, kun Leijonat voittivat Slovakiassa historiansa toisen maailmanmestaruuden jääkiekossa ja mestaruusjuhlien suurin hitti soi häissä kuin häissä. 

JVG:n biiseissä osansa ovat saaneet teemut ja jarit, sekä monet muut. Sopivasti tänä kesänä tuorein hitti frisbii pääsi nauttimaan suurista parrasvaloista Leijonien kolmannen maailmanmestaruuden kultajuhlissa Helsingin Kaisaniemessä. Eikä ole salaisuus sekään, että Unibet ja JVG ovat pitkän linjan ketjukavereita ja tämän kunniaksi nyt lyödään pientä kampanjaa tulille, jonka palkinto ei jätä JVG:n faneja kylmäksi. 

Räppäreiden Helsingin keikat ovat vähissä ja kesän ainoa Stadin show nähdään Allas Sea Poolilla 20. heinäkuuta. Kyseessä on JVG:n kuudennen albumin julkaisukeikka ja Unibetin asiakkailla on mahdollisuus voittaa liput keikalle. 

Näin skaffaat flabat keikalle

  • Kirjaudu Unibet-tilille ja osallistu kampanjaan
  • Aseta vähintään viiden (5) euron betsi mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin vähintään 1.40
  • Yhdellä viiden euron betsillä saa yhden arpalipun ja betsejä voi asettaa haluttu määrä nostaakseen voiton todennäköisyyksiä
  • Mainittakoon, että kampanjaan voi myös osallistua ilman asetettua vetoa ja täten saa yhden arpalipun ilmaiseksi
  • Arvonnat suoritetaan 13.6., 17.6. ja 21.6. Kampanja käydään aikavälillä 10. –20.6.2019.

Osallistu ja voita liput JVG:n keikalle!

Unibetin kautta voittoon

Euroopan suurimpien pelifirmojen joukkoon lukeutuva Unibet ei tietenkään kokeneiden betsaajien keskuudessa esittelyitä kaipaa. Heidän valikoimasta löytyy äärettömän paljon betsattavaa ja katseltavaa Unibet TV:n välityksellä. Näiden ohella Unibet on myös tullut pelaajille tutuksi huikeista kampanjoista, jotka vievät voittajia unohtumattomille reissuille ympäri maailmaa. Tarjolla on esimerkiksi ottelumatkoja jenkeissä ja Euroopassa sekä erilaisia tapahtumia Suomessa. 

Uudet pelaajat pääsevät kätevästi Unibetin asiakkaaksi alla olevan painikkeen avulla ja liittymisen kunniaksi sivusto tarjoaa erinomaisen ensitalletusbonuksen. Tulokkaat saavat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 100% bonuksen 100 euroon asti ja tämän lisäksi myös kymmenen (10) euron ilmaisvedon mobiiliin. 

LIITY TÄSTÄ UNIBETILLE