Pelisivustojen palkinnot antavat yleensä paljon aihetta hymyyn, kun tarjolla on mitä mielenkiintoisimpia ja unohtumattomia reissuja eri puolille maailmaa seuraamaan urheilua paikan päällä. Unibetin tuorein kampanja kuitenkin antaa omanlaisen uuden mausteen perinteiseen kisaan, sillä palkintomatkan kohteen päätät sinä itse!

MM-jääkiekko on matkaamassa hyvää vauhtia kohti pudotuspelejä. Slovakian turnaus on toistaiseksi edennyt kenties jopa erikoisen isolla kädellä vasten odotuksia, sillä Leijonat nimiköyhästä kokoonpanosta huolimatta johtavat omaa lohkoaan. Uskoiko kukaan vastaavanlaiseen menestykseen ennen kisoja? Tuskinpa, mutta tilanne on tosi ja Leijonat ovat marssimassa suosikkien joukossa kohti kuolemanotteluita. 

Jos et ole vielä iskenyt vetoja kiinni Leijonien tai muiden maiden otteluihin, niin nyt kannattaa katsastaa Unibetin tuorein kampanja, joka tuo mukanaan hieman ylimääräistä jännitystä kisojen seuraamiseeen. 

Kaikilla Unibetin nykyisillä asiakkailla ja myös potentiaalisilla uusilla on mahdollisuus osallistua pelisivuston uuteen MM-kampanjaan, joka takaa voittajalle unohtumattoman urheilumatkan, lisäksi kaikkien osallistujien kesken jaetaan myös 10 000 tuhannen euron edestä rahaa. 

Palkinnot 

Kampanja on siinä mielessä erikoinen, että pääpalkintona ovat liput mihin tahansa voittajan valitsemaan Euroopan sisäiseen urheilutapahtumaan, lisäksi 1500 euron edestä matkarahaa, jotka voi käyttää haluamiinsa lentoihin, hotelleihin, sekä muuhun matkakustannuksiin. 

Taulukossa sijoille 2. -5. sijoittuneet saavat 500 euroa, 6. -25. saavat 250 euroa ja 26. -50. sijat saavat 100 euroa. 

Kampanja käydään aikavälillä 10.–26. toukokuuta. 

Näin osallistut

Hae isointa mahdollista kerrointa Unibetilta MM-otteluun

  • Kirjaudu Unibet-tilille ja aseta vähintään euron veto mihin tahansa MM-kohteeseen
  • Hae mahdollisimman korkeinta kerrointa
  • Kerää pisteitä ja voita pääpalkinto sijoittumalla ensimmäiseksi tulostaulukossa

Klikkaa tästä itsesi Unibetille!

Seuraa kisoja myös Unibet TV:n avulla!

Muistathan, että voit katsoa MM-kisojen jokaisen ottelun myös Unibet TV:n välityksellä. Voit myös samalla napata kätevästi livestä helppoja kiinni ja täten kerryttää pelikassaa parempaan kuosiin! Pääset jokaiseen otteluun käsiksi helposti kirjautumalla Unibet-tilillesi. Mikäli olet uusi asiakas, niin rekisteröi itsellesi tili ja voit lunastaa samalla 100% bonuksen 100 euroon asti. Unibet kestitsee tämän ohella myös kymmenen euron ilmaisella mobiilivedolla.