Olemme hiljattain tuonneet esille useita huikeita kampanjoita, joiden avulla pystyy piristämään betsaamisen arkea kertaheitolla. Jos et vielä ole kartalla Unibetin uudesta Mika Häkkinen X-perience -kampanjasta, niin moiseen kannattaa tutustua välittömästi. Kyseisen kampanjan pääpalkinto vie voittajan F1-matkalle Barcelonaan, mutta Unibetin hihasta löytyy toinenkin ässä, joka varmasti miellyttää potentiaalisia voittaija. 

Pääsiäinen on miltei täällä ja osa onkin varmasti jo ehtinyt varailla ties minkälaista reissua ja matkaa pitkälle viikonlopulle. Luvassa saattaa olla kenties laskettelua Levillä tai jossain muualla päin Suomea missä vain laskettelukeskuksia sattuu löytymään.

Jos kuitenkin et ole vielä miettinyt mitään erikoista reissua ja jonnekin kauas tekisi mieli lähteä, sillä Suomen mäet ja ladut eivät välttämättä keikuta kauheasti venettä, niin olette kääntyneet jälleen kerran oikean tahon puoleen. 

Unibet on lyönyt pääsiäisen kunniaksi pystyyn melkoisen kampanjan, jossa on pääpalkinto huikea laskettelumatka Alpeille, johon tosin sisältyy myös erityisen nopea yllätys, jonka toki voimme paljastaa saman tien. 

Onnellinen voittaja pääsee Alpeille 10 000 euron arvoiselle luksuslomalle ja maisemien tiirailun ohessa luvassa on jokaisen autoihmisen unelma: superautolla Alppien upeilla teillä. Kyseessä ei ole mikä tahansa superauto, vaan ihan aito Ferrari. Alppien palkintomatkaan sisältyy myös paljon muuta räätälöityä ohjelmaa ja koko elämysmatkan kokonaisarvo on yhteensä 10 000 euroa, joten mistään budjettilomasta ei todellakaan ole kysymys! 

Jos tarvitset kipeästi tuntuvaa piristysruisketta arkeen ja mielii myös päästä vierailemaan ylväisiin maisemiin, sekä nauttimaan luksuksesta valitun matkakumppanin kanssa Sveitsiin, niin tämä on ehdottomasti kampanja sinulle.

Näin osallistut Lucky Spin -turnaukseen

Kuten aina, osallistuminen tähän kampanjaan vaatii aktiivisen rekisteröityneen Unibet-pelitilin. Pelaajan tehtävänä on siis osallistua Lucky Spins -turnaukseen ja pelata kolmea valikoitua kampanjapeliä. Yksinkertaisuudessaan ohjeet menevät seuraavasti: 

1. Osallistu turnaukseen Unibetin sivuilla
2. Pelaa mitä tahansa kolmesta kampanjapelistä: Rabbit in the Hat, Fat Rabbit ja Easter Eggs
3. Tavoitteena on saada suurin mahdollinen 1 kierroksen tasoitettu voitto
 

Lucky Spin -turnaus alkaa 19.4.2019 ja loppuu 23.4.2019, joten muista olla hyvissä ajoin liikkeellä! Kampanjapeleissä pitää vähintään panostaa 0.10 per kierros. Ja muistathan, että voittaja saa valita Alpeille lähdön ajankohdan itse! 

Palkinnot 

Palkintomatka Alpeille sisältää paljon tekemistä ja koettavaa. Kyse ei ole todellakaan mistään tavallisesta viikonlopusta, vaan unohtumattomasta luksuslomasta, jolle kertyy arvoa monen tonnin verran! 

Onnellinen voittaja saa tietenkin valita mukaansa haluamansa matkakumppanin ja kaksikko pääsee kokemaan seuraavanlaisen 10 000 euron pääsiäispaketin: 

- Lennot kahdelle mistä tahansa Euroopan kaupungista Zürichiin ja takaisin
- Yksityiset kuljetukset lentokentältä ja takaisin
- Kaksi yötä äärimmäisen hulppeassa luksushotellissa Davosissa
- Kahdelle hengelle suunnattu elämysmatka Sveitsin Alpeille, joka pitää sisällään Ferrari  488 GTB -ajelun Flüelan ja Stelvion solien halki, lisäksi räätälöityä matkaohjelmaa

Toki lienee syytä mainita, että jos matka ei syystä tai toisesta onnistu tai kiinnosta, niin matkapaketin voi vaihtaa 8000 euron käteispalkintoon! 

Muistathan, että arpaonnen karttaessa, niin pääpalkinnon lisäksi jaetaan myös käteispalkintoja 10 000 euron potista seuraavasti: 

1. sija: Matkapalkinto 10 000 euroa
2. sija: 1500 euroa
3. sija: 1000 euroa
4. sija: 700 euroa
5.-8. sijat: 300 euroa
9.-10. sijat: 100 euroa 

Hyödynnä tämä kampanja nyt Unibet -sivustolla!