Betsafe järjestaa ikimuistoisen matkan Lontooseen onnekkaille voittajille uuden kampanjan voimin! UFC-viikonloppu ei jätä ketään kylmäksi ja matkan kohokohtana nähdään itse Makwan Amirkhani häkissä tositoimissa. 

Makwan Amirkhanin odotettu debyytti Madison Square Gardenilla viime marraskuussa ei päättynyt suomalaisten toiveiden mukaisesti, mutta turkulainen kaatui silti saappaat jalassa. Shane Burgos antoi odotetun kovan vastuksen ja ottelun kolmannessa erässä häkkituomari katsoi parhaaksi keskeyttää ottelun amerikkalaisen hyväksi. 

Harmillinen ja fyysinen tappio ei kuitenkaan ole latistanut Amirkhanin puhtia laisinkaan. Suomalaisen vapaaottelun suurin tähti jatkaa taivaltaan UFC-häkissä maaliskuussa Lontoossa. "Mr Finland" yrittää palata voiton kantaan haastamalla englantilaisen Mike Grundyn (12-1) suuripäisen englantilaisen yleisön edessä.

Vapaaottelun ohella Amikrhani toimii myös Betsafen kansainvälisenä lähettiläänä ja siksi yhtiö on lyönyt pystyyn uuden kampanja, jossa jaetaan useita matkapaketteja Lontoon UFC-iltaan, 21. maaliskuuta. Osallistuminen on helppoa ei todellakaan mitään rakettitiedettä. 

Kampanjassa kerätään tuttuun tyyliin arpalippuja. Kyseisiä arpalippuja pystyy keräämään rajattomasti asettamalla vedon tai vaihtoehtoisesti pelaamalla kolikkopelejä. Jokainen pelattu 20 euroa vastaa 1 arpalippua. 

Näin osallistut

  • Tee tili Betsafell tai kirjaudu nykyiselle pelitilille
  • Mene kampanjan sivulle ja paina osallistu -nappia. 
  • Pelaa mitä tahansa kohdetta (väh. 1.50 kerroin)  tai kolikkopeliä yhteensä 20 eurolla, niin saat yhden (1) arpalipun
  • Osallistumisaika päättyy 8.3. ja neljä matkapakettia jaetaan onnekkaiden voittajien kesken 9. maaliskuuta. 

OSALLISTU TÄSTÄ


Tutulla kaavalla voittoon


Amirkhani jäi auttamatta Burgosia vastaan lopulta alakynteen pystyottelussa, mutta tuleva vastustaja Grundy on tyyliltään sopivampi suomalaiselle. Lontoolainen on kunnostautunut matto-ottelijana, vaikka UFC-debyytti tulikin tyrmäyksellä. Amirkhani kertoo Betsafen tiedotteessa olevansa tyytyväinen tulevaan vastustajaan ja paikkaan sekä ajankohtaan. 

- Olen todella iloinen, että on taas jotain mitä odottaa. Marraskuun New Yorkin ottelun jälkeen oli vähän epävarmaa, milloin pääsee seuraavan kerran kehään, mutta onneksi se onnistuu näin nopeasti, hän painottaa. 

Lontoo ja kyseisen saaren vastustajat ovat tunnetusti olleet mieluisia vaihtoehtoja Amirkhanille, sillä tämän uhrilistalta löytyy peräti kolme brittiä. Paikkana Lontoo on Amirkhanille valmistautumisen puolesta tuttu ja kaikkineensa varma vaihtoehto voiton kannalta. 

- New Yorkissa viimeistään huomasin, kuinka pieni osa koko prosessia itse ottelu on. Lontoo on mulle tuttu paikka ja lontoolaiset vastustajat vielä tutumpia, joten kun laitetaan viimeisen päälle kuntoon, niin eiköhän me juhlita maaliskuussa, Amirkhani summaa. 

Betsafe - valinta vapaaotteluun 


Betsafe on mitä mainioin vaihtoehto niille, jotka etsivät luotettavaa sekä monipuolista vapaaotteluun keskittyvää vedonvälittäjää. Kertoimet ovat aina kohdillaan ja valinnanvaraa riittää kohteiden suhteen.

Kaikki uudet asiakkaat saavat ensitalletuksen jälkeen 100% bonuksen 150 euroon asti ja toisella talletuksella (väh. 25€) Betsafe jakaa 10 euron ilmaisvedon sekä 25 ilmaiskierrosta nettikasinon peleihin. 

LIITY BETSAFELLE TÄSTÄ