Unibet* tarjoaa yhdelle onnekkaalle voittajalle ja tämän kaverille loistokkaan matkan NBA-tapahtumaan Lontooseen.

Syyskampanjoita alkaa pikku hiljaa ilmaantumaan, joskin monenlaista ja varsinkin urheilufaneille tämä tietää makoisia aikoja. Erilaisia kisoja, sekä kampanjoita on jo valmiiksi olemassa useampi ja me haluamme nyt kertoa teille Unibetin uusimmasta huikeasta tarjouksesta, joka on suunnattu kovan luokan koripallon kannattajille. 

Tuskin tarvitsee kenellekään sen ihmeellisemmin selittää, että mikä oikein on NBA. Maailman kovatasoisin koripallosarja ja yksi rikkaimmista liigoista maan päällä on Yhdysvalloissa heti amerikkalaisen jalkapallon jälkeen seuratuin urheilutuote. Suomalaisille ei ole ollut Hanno Möttölän jälkeen kauheasti aihetta seuraamiseen, mutta Lauri Markkanen on antanut sensaatiomaisella uranalullaan äärettömästi toivoa suomalaiseen koripalloiluun. 

Olit sitten Möttölän miehiä vanhan liiton mukaan tai uuden sukupolven kannattaja Markkasen johdolla, niin Unibetin NBA-reissu on räätälöity täysin sinua varten. Ja mikäs siinä, vaikka et olisi koskaan lajista pahemmin kiinnostunut, mutta haluat silti päästä paikalle - sekin järjestyy. 

Lontoon O2-areenalle paikalle saapuvat legendaarinen New York Knicks ja viime kausina nousussa ollut Washington Wizards. Liput tammikuun tapahtumaan tulevat menemään yhdessä silmänräpäyksessä, joten jos sinulta karkaavat flabat ohi suun, niin siirrä huomiosi Unibetin kampanjaan. 
 

Liity Unibetille jo tänään!

 

Näin osallistut

Jotta pääset osalliseksi arvontaan, niin toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti: 

Luo pelitili Unibetille, talleta ja osallistu kampanjaan. Tämän jälkeen tehtävänäsi on asettaa vähintään yksi veto, jonka täytyy olla joko koripalloa, amerikkalaista jalkapalloa tai baseballia. Muista myös, että kampanjan minimipanos on 1 euro ja kohteen kerroin voi olla mikä tahansa. 

Voittavilla vetolapuilla kerätään pisteitä ja ne jaetaan alla olevan kaavan mukaisesti. Sinun tehtäväsi on luonnollisesti kiriä taulukon ykköseksi. 

Pisteiden keräys: panos x kohteiden määrä x kerroin - mikäli tämä ei aivan mennyt kaaliin, niin sallikaa näyttää esimerkki. 

Esimerkki: 5 euron panos x 3 vetokohdetta x kerroin 4.20= 5 x 3 x 4.20 = 63 pistettä. 

Kampanjassa on toki jaossa ykkösijan lisäksi palkintoja jokaiselle kymmenelle parhaalle sijoittuneelle. 

Pistetaulukko

Sijoitus Pisteet Palkinto
1.   NBA-matka Lontooseen
2.   100 € ilmaisveto ja lippalakki
3.   90 € ilmaisveto ja lippalakki
4.   80 € ilmaisveto ja lippalakki
5.   70 € ilmaisveto ja lippalakki
6.   60 € ilmaisveto ja lippalakki
7.   50 € ilmaisveto ja lippalakki
8.   40 € ilmaisveto ja lippalakki
9.   30 € ilmaisveto ja lippalakki
10.   20 € ilmaisveto ja lippalakki

 

Kampanja-aika on 11.10. - 6.11. 

Mitä kaikkea matkapakettiin sisältyy? 

- Lentoliput Helsingistä Lontooseen ja tietysti takaisin. 
- Kaksi pääsylippua otteluun Washington Wizards - New York Knicks 
- Yöpymiset hotellissa
- Ottelu pelataan 17. tammikuuta 2019. 

Kaikkien aikojen kausi? 

Kesällä NBA:ssa tapahtui viime vuosien isoin siirto, kun lajin suurin nimi ja tämän sukupolven paras pelaaja LeBron James siirtyi Cleveland Cavaliersista Kalifornian aurinkoon Los Angeles Lakersiin. Kyseinen siirto aiheutti valtavat otsikot kaikkialla ja James pyrkii jahtaamaan uransa neljättä mestaruutta nuoren joukkueen kanssa. Tällä kertaa tukijoukoista löytyvät nuoret tähdet Lonzo Ball ja Kyle Kuzma, mutta toki auttamassa on myös kokeneempi Rajon Rondo

Pystyykö James jälleen kerran urotekoihin uudessa joukkueessa vai vievätkö arkkiviholliset naapurista mestaruuden uudestaan Jamesin nenän edestä? Golden State Warriors metsästää joukkueen kolmatta perättäistä pystiä ja mikäli 'King James' haluaa löytää itsensä taas finaalista, niin hänen täytyy tiputtaa Steph CurryKevin DurantDraymond Green ja kumppanit pois jatkosta. 

Koko kausi kulminoituukin juuri näihin kahteen joukkueeseen ja Jamesin, sekä Warriorsin monta vuotta kestäneeseen vihanpitoon. Luvassa on kaikkien kannalta odotetuin ja kaiken päättävä, sekä ratkaiseva kausi, jossa päärooleissa ovat James, Lakers ja Warriors. 

Knicksien tuleva kivinen tie

New Yorkissa kausi tulee käynnistymään vaikeuksien kautta. Joukkueen tärkein laitahyökkääjä ja tähtipelaaja Kristaps Porzingis loukkasi polvensa viime helmikuussa, eikä paluuta näy vielä muutamaan kuukauteen. Optimistiset arviot veikkaavat, että latvialainen tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon joulukuussa. Siihen asti moni asia lepää Tim Hardawayn harteilla, jonka on yksinkertaisesti pakko nostaa tasoaan ylemmäs, kuin koskaan aikaisemmin. 

Velhojen jokakeväinen taattu saapuminen ja poistuminen 

Washington Wizards ei missään nimessä ole niin siipirikkoinen ryhmä Knicksiin verrattuna. Joukkueen kärkinimiä ovat kiistatta heittävä takamies Bradley Beal ja pelintekijä John Wall. Lisäksi veteraanihankinta Dwight Howard parantaa joukkueen puolustusta entisestään. 

Pudotuspeleihin pääseminen on miltei jo kiveen hakattu Washingtonin kohdalla, mutta ensimmäisen kierroksen jälkeen ongelmat alkavat. Pudotuspeleistä tippuminen toisella kierroksella on ollut Wizardsin riesa ja tavaramerkki kolmena edellisenä kautena. 

Pystyvätkö he korjaamaan jo kiroukseksi muodostuneen ongelman tulevalla kaudella? Vastauksia saadaan keväällä. 

Unibet* ja NBA

Unibetillä on kaikille koripallon ystäville paljon hyviä uutisia. Maailman parasta koripalloa voi jatkossa katsoa Unibet* TV:ssä. Otteluiden aikana voi myös esimerkiksi tienata ylimääräistä kahisevaa ja lyödä livestä kohteita kiinni, sekä napata helpot marjat pois kuljeksimasta. 

Oli kyseessä sitten James, Markkanen, Curry, Kyrie Irving, Durant, James Harden, Anthony Davis, Russell Westbrook tai Kahwi Leonard - pääset katsomaan kaikkien parhaiden huikeita otteita Unibet* TV:ssä. 

Jos sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin NBA-kannattajana ymmärrät varmaan sellaisen luoda jo tänään! 

Liity Unibetille jo tänään!