Peliyhtiöjätti NordicBet on lykännyt sivustollaan käytiin käsittämättömän suuren vedonlyöntikisailun, jonka palkinnot ovat sivuston tuntien äärimmäisen herkullista luokkaa. Lokakuun läpi kestävässä kisailussa peräti kolme pelaajaa kuittaavat nimittäin itselleen kahden hengen urheilumatkan rapakon taakse New Yorkiin, jossa matkaajat pääsevät ihastelemaan NHL:n ja NFL:n kiihkeitä tunnelmia aivan omin silmin!

Ja näiden matkapakettien ohella NordicBet jakaa kisassa myös aitiolippupaketteja Helsingissä marraskuun alkajaisiksi pelattavaan Winnipeg Jets - Florida Panters -matsiin sekä tottakai myös jopa 100 euron mittaluokkaan kasvavia ilmaisvetoja.

Kisassa on kolme kampanjaviikko, joista ensimmäinen on paraikaa käynnissä, ja se päättyykin 7. lokakuuta. Toinen kisaviikko käydään 8.-14. lokakuuta, ja kolmas puolestaan heti sen perään 15.-21. lokakuuta. Jokaisen näiden kisaviikkojen voittaja nappaakin itselleen yhden matkapaketin New Yorkiin, ja viikkojen kakkoset saavat taasen aitioliput Helsingin NHL-peliin!

Huippupalkintoja jaetaan siis ihan kunnolla nyt lokakuun aikana, ja voit päästä tästä palkintopotista osingoille vain osuvia vetoja lyömällä NordicBetillä. Voit lukea tästä artikkelista kaikki tarkat ohjeet kampanjaan osallistumiseen ja pisteiden keräämiseen kisa-aikana. Kerromme myös lopussa tarkemmat infot kaikista jaossa olevista palkinnoista matkatietoineen.

Ja mikäli sitten osallistut kampanjaan täysin uutena NordicBetin asiakkaana, pääset hyödyntämään tietysti myös peliyhtiön tarjoamat, loistavat vedonlyöntibonukset, joista riittääkin etuja pidemmäksikin aikaa. Saatkin lunastettua kolmella ensimmäisellä talletuksellasi tilillesi jopa 170 euron edestä vedonlyöntibonusta!

Nyt onkin siis hyvä aika lähteä tavoittelemaan näitä, hamuttuja New Yorkin -urheilumatkapaketteja, joita onkin siis tarjolla NordicBetillä pitkin lokakuuta! Ja tähän palkintokasaan lisää sitten vielä Helsingin NHL-matsin aitiolippupaketit sekä massiivisen suuret ilmaisveto-palkinnot, on tässä kyseessä ehdottomasti yksi syksyn kovimmista vedonlyöntikampanjoista. 

Tästä kampanjakisasta kannattaakin siis ottaa koppi ihan kaksin käsin!

Näin voit osallistua:

1. Siirry NordicBetille tästä linkistä.

2. Avaa itsellesi pelitili NordicBetille, jos sinulta ei vielä omaa pelitiliä löydy.
- Saat alkuun peräti 170 euron arvosta vedonlyöntibonuksia.

3. Käy osallistumassa NordicBetin "NHL-matka New Yorkiin" -kampanjaan klikkaamalla sen kampanjasivulta löytyvää osallistumispainiketta.

4. Lyö vähintään 10 euron panoksella varustettu veto, jossa on vähintään yksi kiekkokohde minimissään 1.50 kertoimella.
- Saat tästä palkinnoksi 10 euron ilmaisen livevedon käytettäväksi lätkäkohteissa.
- Voit lunastaa tällä tavoin yhden 10 euron ilmaisen livevedon jokaisena kisaviikkona.

5. Saat kerättyä pisteitä kisassa jokaisesta vähintään 10 euron panoksella asetetusta vedosta siten, että saat aina yhden pisteen jokaisesta osuneesta kohteesta (jossa on minimissään 1.50 kerroin).

6. NordicBetin kisa on käynnissä kolmen viikon jaksoissa seuraavalla tavalla:
- 1. viikko: 1.-7. lokakuuta.
- 2. viikko: 8.-14. lokakuuta.
- 3. viikko: 15.-21. lokakuuta.
- Jokaisen kampanjaviikon voittaja (eniten pisteitä kerännyt pelaaja) voittaa itselleen kahden hengen NHL-matkan New Yorkiin!

Palkinnot - Matkoja ja lippuja!

NordicBet jakaa jokaisena kisaviikkona siis oman palkintopotin, joista jokaisen yksittäinen pääpalkinto on hehkutettu New Yorkin urheilumatkapaketti kahdelle hengelle. Jokaisen viikkokisan voittaja kuittaa siis tämän Nykin matkan itselleen ja yhdelle kaverilleen, ja kisaviikon kakkonen pääsee taas katsomaan Helsingissä pelattavaa Jets-Panthers -ottelua NordicBetin omasta aitiosta kaikkine tarjoiluineen.

3.-5. sijoille yhtäneet pelaajat saavat taasen ilmaisveto-palkintoja, joista suurimmat ovat jopa 100 euron arvoisia.

Ensimmäisen kisaviikon palkintopotti:

1. sija: Kahden hengen urheilumatka New Yorkiin
2. sija: Kahden hengen aitiolippupaketti Helsingin NHL-matsiin.
3. sija: 100 euron ilmaisveto
4. sija: 50 euron ilmaisveto
5. sija: 50 euron ilmaisveto

Ja kannattaa toki muistaa, että näiden varsinaisten palkintojen ohella kaikki kampanjaan osallistuvat pelaajat saavat joka kampanjaviikko tililleen yhden 10 € ilmaisen livevedon vain ensimmäisen 10 euron vedon asettamalla. Eli, vaikket haluaisikaan tavoitella näitä palkintopotin palkintoja, kannattanee kampanjaan osallistua ja käydä hakemassa helppo ilmaisveto-etu pois kuljeksimasta.

New Yorkin matkapaketti pitää sisällään kaiken mahdollisen, mitä reissaaja saattaa vain tällaisella matkalla tarvita, sillä menopaluu-lentojen ja hotellimajoituksen ohella NordicBet on järjestänyt voittajille ja heidän matkakumppaneilleen myös otteluliput valmiiksi kahteen NHL-peliin ja yhteen NFL-otteluun. Ja etenkin nämä NHL-ottelut ovat suomalaisittain hyvinkin mielenkiintoisia, sillä suomalaisväriä löytyy molemmista varsin mukavasti.

Matkalle lähtevät voittajat pääsevätkin ihastelemaan sekä New York Islandersissa pelaavien Valtteri Filppulan ja Leo Komarovin otteita, sekä tottakai myös Florida Panthersin uudeksi kapteeniksi nimityn Aleksander Barkovin taituruutta. Ei siis yhtään hullummin.

Kahden hengen Nykin matka sisältää kaiken tämän:

- Lennot menopaluuuna kahdelle hengelle Helsingistä New Yorkiin
- Matkustuspäivät 14.-19. marraskuuta 2018
- Majoittuminen The Roosevelt -hotellissa - 5 yötä
- Liput kahteen NHL-otteluun:
- New York Islanders - New York Rangers ja New York Rangers - Florida Panthers
- Liput NFL-otteluun NY Giants - Tampa Bay Buccaneers

Helsingin aitiolippu-paketti sisältää:

- Aitioliput kahdelle hengelle Helsingissä pelattavaan Winnipeg Jets - Florida Panthers -otteluun
- Ottelu pelataan 1. marraskuuta 2018
- Ruoka- ja juomatarjoile firman piikkiin aitiossa