Vedonlyöntisivustot tuttuun tyyliin yllättävät asiakkaita kaiken aikaa mitä erikoisemmilla tarjouksilla. Palkintoina on yleensä erilaisia ilmaisvetoja, bonusrahaa ja vastaavia. Joskus tietenkin onnelliset voittajat palkitaan suurilla käteispalkinnoilla tai kenties uusilla luksustuotteitta. Tällä kertaa kuitenkin me haluamme kertoa yhdestä huikeimmasta palkinnosta, joihin olemme koskaan törmänneet. Tämä kampanjan kannattaa ehdottomasti lukasta pikaseen läpi. 

Suomalaisessa autourheilussa on tasan yksi tapa päätyä kuolemattomaksi legendaksi - maailmanmestaruus rallissa tai Formula ykkösissä. Olemme vanhan sanonnan mukaan maailman nopein kansa ja maineemme on kirinyt maailmalle kiitos Keke Rosbergin, Kimi Räikkösen ja tietysti Mika Häkkisen. 

Kolmikosta luonnollisesti Häkkinen on kaikista suurinta. Toki Rosberg vei Suomen ensimmäisenä maailmankartalle voittamalla ensimmäisenä suomalaisena F1-maailmanmestaruuden vuonna 1982 ja Räikkönen kasvatti suomalaista autourheilun perintöä viemällä mestaruuden nimiinsä kunniakkaan Ferrarin ratissa vuonna 2007. Mutta Häkkinen on kolmikon ainoa kaksinkertainen mestari perättäisinä kausina. 

Kaikki Häkkisen mestaruuksien mukana eläneet muistavat varmasti nuo vuodet 1998 ja 1999 iästä riippumatta. Kahden tittelin myötä Häkkinen sementoi itsensä ikuisiksi ajoiksi legendojen joukkoon ja eittämättä myös kaikkien aikojen legendaarisimpien suomalaisten joukkoon. Mikan edellisestä mestaruudesta onkin ehtinyt vierähtää jo komeat 20 vuotta ja tämän kunniaksi Unibet on lyönyt pystyyn suhteellisen päräyttävän kampanjan kaikille Häkkisen kannattajille. 

On olemassa kampanjoita ja sitten on olemassa kampanjoita. Unibetin uusi Mika Häkkinen X-perience vie onnellisen voittajan ja tämän ystävän Barcelonaan paikan päälle tapaamaan itse kaksinkertaista maailmanmestaria, Mikä Häkkistä. Rupattelun ohella pääsee myös testaamaan omia ajotaitoja Häkkistä vastaan, sillä luvassa on 1 vastaan 1 -kisa Kartingin parissa. 

Kaiken tämän ohella luvassa on tietysti myös liput paikalliseen F1 Grand Prix -osakilpailuun ja paljon muuta! Tätä sinun ei kannata missään nimessä jättää väliin! 

Näin osallistut

Osallistuminen vaatii luonnollisesti aktiivisen Unibet-tilin, mutta jos sellainen löytyy, niin kampanjaan voi osallistua välittömästi! Yksinkertaiset osallistumisohjeet ovat seuraavanlaiset:

1. Kirjaudu sisään pelitilillesi ja paina osallistu-painiketta Mika Häkkinen X-perience- kampanjasivulla
2. Lyö vähintään viiden (5) euron veto mihin tahansa vedonlyöntikohteeseen, minimikerroin on oltava vähintään 1.60
3. Pelaaja saa yhden (1) arpalipun jokaisesta asetetusta viiden euron betsistä
4. Unibet arpoo kolme matkapakettia seuraavina päivinä: 22.4, 29.4 ja 2.5

Osallistu, betsaa, kerää arpalippuja ja toivo parasta! 

Hyödynnä tämä kampanja nyt Unibet -sivustolla!

Palkinnot 


Kuten tuossa ylempänä ehdimme hehkuttaa, niin tämän kampanjan palkinnot ovat melko uskomattomia, mutta erittäin todellisia. Matkapaketin voittanut onnellinen pelaaja saa siis ottaa yhden kaverin mukaan ja kaksin pääsee nauttimaan unohtumattomasta reissusta.

Palkintomatka sijoittuu aikavälille 7. – 13.5.2019 ja tarjolla on: 

- Lennot Helsingistä Barcelonaan ja takaisin
- Yöpymiset hotellissa 
- Kisaliput Barcelonan Grand Prix -osakilpailuun
- Kuljetukset lentokentältä ja takaisin, sekä kisakuljetukset Barcelonassa
- Ainutlaatuinen kyyti Mika Häkkisen kanssa McLaren Senna -superautossa
- Unohtumaton kisa Karting-radalla itse Mika Häkkistä vastaan 

Unibet

Mikäli kenties etsit itsellesi uutta vedonlyöntisivustoa ja et ole vielä ehtinyt tutustumaan Unibetiin, niin suosittelemme koko toimituksen voimin kernaasti katsastamaan kyseisen pelifirman. Unibet on luonnollisesti niittänyt menestyksekkäästi mainetta maailmalla jo monen vuoden turvin yhtenä isoimpana pelisivustona. 

Nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa Unibetin mahtava tervetuliaistarjous, joka takaa kaikille uusille asiakkaille 100% bonuksen 100 euroon asti. Tämän lisäksi pelaaja saa myös kymmenen (10) euron ilmaisvedon mobiiliin.

Nyt, jos koskaan, on erittäin otollinen aika ottaa Unibetin laaja valikoima haltuun ja viedä betsaus täysin uudelle tasolle! 

Hyödynnä tämä kampanja nyt Unibet -sivustolla!