Alkuvuoden yksi huikeimpia kampanjoita tulee tässä! Unibet jakaa kolme NBA-matkapakettia onnekkaille osallistujille ja tarjolla on kaksi NBA-ottelua sekä yksi NHL-ottelu. 

Amerikka tarjoaa urheilua janoavalle fanille kaiken mahdollisen. Löytyy isoja areenoja sekä legendaarisia jengejä ja siksi ei sovi yllättyä Unibetin tuoreesta kampanjasta. Matkaa rapakon taakse olisi taas luvassa ja kohteena sangen tuttu yksi urheilun suurimmista keskuksista - New York City. 

Matkapaketti on vahvasti NBA:n ja täten koripallon painoitteinen. Luvassa on paikallisen Brooklyn Netsin kaksi viimeistä runkosarjaottelua. Kyrie Irvingin johtaman isäntäjoukkueen vieraaksi saapuvat tähtiä vilisevät Boston Celtics ja Los Angeles Clipper. Kawhi Leonard, Paul George, Jayson Tatum ja Kemba Walker kaikki saman katon alla. 

NBA-otteluiden lisäksi matkan aikana käydään myös kuuluisalla Madison Square Gardenilla, kun New York Rangers ja viime kesän ykköskierroksen toinen varaus Kaapo Kakko kohtaa kirkkaiden valojen alla Columbus Blue Jacketsin. 

Matkaisäntinä reissussa oppaina toimivat Triplatupla-podcasista tutut nimet ex-Susijengiläinen Ville Mäkäläinen ja kokenut suomalaisen räpin kulkija Miika "Särre" Särmäkari

Matkapaketin arvo on yhteensä 8000 euroa, joten luvassa on eittämättä tasokkaat kestit. Paketti sisältää siis lennot, majoitukset sekä matsiliput. Osallistuminen käy helposti kampanjasivuilla. Pelaajien ei tarvitse erikseen osallistua, vaan riittää, kun betsaa seuraavia liigoja: NBA, Korisliiga, Euroliiga, NHL, NCAAB ja AHL. 

Jokaisesta vähintään viiden euron panoksesta saa yhden arpalipukkeen. Kaksiosainen kampanja toimii siten, että ensimmäinen osa on voimassa 14.2. ja 21.2. välisenä aikana. Kampanjan toinen osa käydään aikavälillä 21.2. – 2.3.2020. 

Näin osallistut

  • Luo tili Unibetille tai kirjaudu sisään olemassaolevalle tilille
  • Aseta vähintään viiden ( 5 ) euron veto liigoihin: NBA, Korisliiga, Euroliiga, NHL, NCAAB tai AHL
  • Yhdestä vedosta saa yhden arpalipukkeen
  • Arpalippuja voi kerätä rajattomasti
  • Arvontapäivät ovat 21.2. ja 2.3.

Osallistu kampanjaan tästä!