Pelaajaorientoitunut NordicBet pitää huolta asiakkaistaan tarjoamalla jatkuvasti mielenkiintoisia kampanjoita. Nyt pelaajille onkin todellista herkkua, sillä he saavat mahdollisuuden päästä katsomaan jalkapallofinaalia Tukholmaan yhdessä valitsemansa seuralaisen kanssa voittamalla arvonnassa! Seuraan liittyy lisäksi jääkiekkotähti Leo Komarov, joka edustaa illan isäntänä.

Onnekkaat voittajat pääsevät ystävänsä kanssa seuraamaan ottelua suoraan VIP-aitiosta, josta voi nauttia unohtumattomista elämyksistä. Palkintona on yhteensä 3 kappaletta kahden hengen lippupaketteja. Tämä kampanja onkin todellinen urheilufanin unelma! Se on voimassa vielä maanantaihin asti, joten kannattaa suunnata nopeasti kohti tätä mahtavaa pelisivustoa!

Näin pääset mukaan arvontaan

NordicBetin pääpalkinto pitää sisällään todellista luksusta, joka tuo mukavaa vaihtelua arkeen. Kampanjan voittanut pelaaja pääsee nimittäin seuraamaan Leo Komarovin isännöimänä Tukholmaan 24. toukokuuta suurta eurooppalaista jalkapallofinaalia, jossa joko Manchester United tai Celta Vigo kohtaa Lyonin tai Ajaxin Friends Arenalla. Jokainen voittaja saa hotelliyön, 200 euroa matkarahaa sekä muun muassa ottelun aition parhaat paikat, ruoka- ja juomatarjoilun sekä tervetulovastaanoton. Mikä voisikaan olla täydellisempi tapa seurata huipputasokasta jalkapallo-ottelua?

Kampanjaan voi osallistua vappuun eli 1. toukokuuta kello 23.00 mennessä. Osallistuminen on erittäin helppoa, sillä pelaaja ansaitsee yhden lipun arvontaan jokaista 10 euron suuruista talletusta kohden. Pelaaja voi ansaita korkeintaan 10 arvontalipuketta, joten niitä voi ansaita hieman runsaamminkin voittomahdollisuuksien parantamiseksi. Pakettien onnekkaat voittajat arvotaan 2. toukokuuta.

Lunasta alkua varten NordicBetin mukava tervetuliaisbonus

NordicBetillä voi aloittaa vedonlyönnin rahanarvoisella tervetuliaisbonuksella, jonka voi lunastaa kolmessa osassa. Ne toimivat seuraavalla tavalla:
  • Ensimmäisessä vaiheessa voi saada reippaan 100% bonuksen aina 100 euroon saakka, kun pelaaja tekee vähintään 10 euron suuruisen talletuksen. Tällä tavalla uusi käyttäjä voikin ansaita pelikassansa kaksinkertaisena!
  • Ensimmäisen bonuksen käyttämisen jälkeen saa toiselle talletukselle mukavan 50% bonuksen, joka on aina 50 euroon saakka. Pienin mahdollinen talletus on 10 euoa.
  • Kolmannessa vaiheessa pelaaja voi ansaita 20 euron arvoisen ilmaisen mobiilivedon, kun hän tekee 20 euron tai sitä suuremman tallituksen. Pelaajan on hyvä kiinnittää huomiota, että hän aktivoi sen klikkaamalla vetokupongissa näkyvää sinistä ruutua.

Siirry NordicBetille tästä linkistä