Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu tänään tiistaina, kun vuorossa on lohkovaiheen kolmas ottelukierros. Tarjolla on yhteensä kahdeksan ottelun kierros ja panoksia kierrokselta ei puutu, sillä kaikkien lohkojen jatkoonmenijät ovat vielä auki vaikka isojakin piste-eroja on avauskierroksilla jo syntynyt. Kierroksen ehdoton herkkupala on Manchester Unitedin ja Juventuksen välinen ottelu, joka alkaa Suomen aikaa kello 22:00 Old Traffordilla. Betsson* haluaakin juhlistaa Ronaldon paluuta vanhalle kotistadionilleen tarjoamalla uusille asiakkaille Juventuksen voitosta huimaa 50,00 megakerrointa!

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen kolmas ottelukierros tarjoaa todellisia herkkupaloja futiksen ystäville, sillä tarjolla on yhteensä kahdeksan huippuottelua, jossa kohtaavat Euroopan futisjättiläiset. 

Illan UCL-kierroksen aloittaa kello 19:55 AEK - Bayern Munchen ja Young Boys - Valencia -ottelut, joihin vierasjoukkueet lähtevät suosikkeina. Loput kuusi ottelua starttaa kello 22:00 Suomen aikaa ja ne ovat Ajax - Benfica, AS Roma - CSKA Moskova, Hoffenheim - Lyon, Real Madrid - Plzen, Shakhtar - Manchester City sekä Manchester United - Juventus, joka onkin ehdottomasti koko tiistai-illan kierroksen todellinen helmi! 

Vedonlyöntijätti Betsson* haluaa juhlistaa Ronaldon paluuta Old Traffordille tarjoamalla uusille asiakkailleen megakertoimen 50,00 vieraiden mahdollisesta voitosta! 

Näin pääset nappaamaan talteen Betssonin tarjoaman megakertoimen Juventuksen voitosta! 

Betsson* on rajoittanut megakerroin-kampanjaansa siten, että tämä 50,00 suuruinen kerroin on valitettavasti voimassa vain uusille Betsson-asiakkaille joilla ei ole vielä pelitiliä luotuna tälle palkitulle bookkerille. Jos sinulla on jo pelitili luotuna Betssonilla, niin valitettavasti et pääse hyödyntämään tätä mahtavaa tarjousta. 

Jos sinulla sen sijaan ei ole vielä pelitiliä luotuna, niin onnittelut! Olet oikeutettu lunastamaan tämän mahtavan tarjouksen, jossa pääset lyömään vetoa Juventuksen voiton puolesta jättikertoimella 50,00. Ensiksi sinun tulee kuitenkin täyttää kampanjaehdot, jotka ovat tosin niin yksinkertaiset, että jokainen innokas jalkapallofani osaa varmasti ne täyttää onnistuneesti! 

Ihan ensiksi sinun tulee rekisteröityä Betssonille tästä linkistä klikkaamalla. Uutena Betsson-asiakkaana pääset lisäksi hyödyntämään Betssonin tarjoaman vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat tuplattua pelikassasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä! Betssonin vedonlyöntibonuksesta pääset lukemaan lisää tämän uutisen lopusta! 

Pelitilin luomisen ja vedonlyöntibonuksen lunastamisen jälkeen sinun tulee suunnistaa Betssonin Vedonlyönti-välilehdelle ja etsiä käsiisi illan UCL-herkkupala Manchester United - Juventus, joka löytyy tapahtumista Mestarien liiga -valikon alta. 

Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan lyödä 1 euron arvoinen veto Juventuksen voitolle (1X2) Manchester Unitedia vastaan. Jos Juventus voittaa, saat korotetun kertoimen osuuden bonusrahana pelitilillesi huomenna kello 15:00 CET mennessä. Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 14 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50. 

Tarjous on voimassa otteluun alkuun asti eli luo pelitili, hyödynnä bonus ja lyö megakerroin sisään tänään tiistaina kello 21:59 mennessä, että ehdit varmasti mukaan tähän maistuvaan kampanjaan!

Muista, että kampanja on voimassa vain uusille Betsson-asiakkaille, joten jos sinulla on jo pelitili luotuna Betsonille, niin valitettavasti et pääse pelaamaan Juventuksen voittoa erikoiskertoimella.

Osallistumisohjeet lyhyesti: 

— Klikkaa itsesi Betssonille tästä linkistä painamalla!
— Luo itsellesi oma Betsson-pelitili.
— Uutena asiakkaana saat käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen!
— Lyö 1 euron arvoinen veto (1X2) Juventuksen voitolle Manchester Unitedista kertoimella 2,30. 
— Jos Juventus voittaa, saat pelitilillesi 2,30 euroa oikeaa rahaa heti pelin jälkeen sekä 50 euroa bonusrahaa huomiseen kello 15:00 CET mennessä. 
— Bonusrahalla on 3-kertainen kierrätysehto, joka pitää suorittaa 14 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoja.

Lyö Juventuksen voittokerroin 50,00 sisään tästä!

Betsson* tarjoaa uusille vedonlyöjille 100% suuruisen bonuksen ensitalletukselle!

Betsson* hemmottelee jatkuvasti vanhoja asiakkaitaan erilaisilla kilpailuilla, kampanjoilla ja arvonnoilla, joista asiakkaiden on mahdollista voittaa toinen toistaan upeampia raha- ja tavarapalkintoja! 

Myös uudet asiakkaat on huomioitu Betssonilla esimerkillisesti, sillä uusille asiakkaille on tarjolla todella maistuva 100% suuruinen vedonlyöntibonus, jonka avulla uudet betsarit saavat tuplattua aloituskassansa Betssonilla!

Bonus on suuruudeltaan 100% ja sen voi lunastaa 10-100 euron suuruisella ensimmäisellä talletuksella! Maksimihyödyn bonuksesta saat tekemällä 100 euron suuruisen talletuksen, jonka jälkeen Betsson* tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan vedonlyönnin Betssonilla peräti 200 euron suuruisella pelikassalla!

Bonusrahalla on 6-kertainen kierrätysvaatimus, joka pitää täyttää Betssonin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50 30 päivän sisällä bonuksen lunastamisesta.